hahaha shou od covjeka :)
Evo ako Bog da,da Beciraj zaigra opet u Niksic,ali da Vas ne izreseta kao nekad :D
Printable View
Nađoh nešto. Loš snimak, ali bolje nego ništa
http://www.dailymotion.com/video/x12...t#.UexcPKy1u1k
danas mi Bistrica tece kroz glavu
Ocekuje se full stadion danas,
Gaga rekao igrace opreznije sto znaci igrace na 0:0, pa dako uspije to i da se prodje onda
Ne umiju oni da se brane. Budu li fokusirani na odbranu, primice par komada. Mada nije iskljuceno ni ovako da ih nece primiti.
Fudbaleri, demantujte me, ko Boga vas molim :victorious::yipiiii:
Srecno danas!
stream..??
kakva je ovo divljina od fudbala, majko sveta
po ovome sto sam gledao, Mladost bi pregazila i Serif i Sutjesku
Kako me ovaj komentator nervira, da mi je viđet kako bi on trča po ovoj vrućini.
Stižemo ih, lagano :D
EDIT:
A možda i nećemo.
EDIT 2:
Definitivno nećemo.
Ipak je gostovanje bila slucajnost....
Samo da ne bude kakva petarda, ne bi to valjalo....
Dolaze li slaskovi navijaci ??
Kakav uzas.
vala mozete da lajete za Buducnost sto god, ali nam se ni jednom nije desilo da primamo 5, 6, 7 golova od svakakvih velikana, kako se to desava majstori s'mora, sutjeskoj, a pogotovo celiku.
Е па видиш, какви сте ви мајстори кад таквим тимовима титулу не можете узети :)
Послато са вантачајдол користећи тапатолк
a dobro, svi znamo kako se nasa liga osvaja. :)
А та прича, како се лига осваја, није помињана кад је Будућност освојила.
Ових првих 5 наших тимова да саставиш не можеш саставит тим да прође макар 2 кола квалификација, а камоли шта друго...
Послато са вантачајдол користећи тапатолк
nisam ni jednom reka' da Buducnost nije namjestala. a to drugo ti je tacno 100%. bas zbog lige kakva nam je.
kakva je ovo tragikomedija :lolblue:
Zato ce Mladost da gazii..
Auuu kakav povratak u realnost. IPak je Serif za 3 klase od nas bolji, sto je tu je, samo se nadam da se ovo nece odraziti na igru u prvenstvu. Evidentan je nedostatak spica u ova dva meca bio.. Tacno kad sam vidio Ristove popove na utakmicu znao sam da to ne moze na dobro da izadje...
Kako su krenuli prvih 10 min ja sam mislio da ce sigurno povesti,dok onaj lijevi bek ne kiksa onako na prvi go.... Jbg zelja je bila prevelika a pritisak jos veci,samo se vidjelo da je ovaj serif masu iskusnija ekipa ali je prevelik rez ovo jos na svoj teren,bas su se prosuli posle ovakvog rezultata u goste koji nije mogao biti bolji.... Moze li neko izbacit sliq da vidim trasparent nesto?