To bi bila prava stvar, nije nerealno, oba sina mu treniraju u Primorac.
Printable View
To bi bila prava stvar, nije nerealno, oba sina mu treniraju u Primorac.
Izgleda da će ipak maestral punut u jedra kotorskih i EVROPSKIH šampiona... pare legle, biće isplaćene u ova dva/tri dana , tim ostaje bez paskovića (sjajan igrač,jedino izabrao pogrešan klub čini mi se) i biće itekako konkurentan sljedeće godine.
ja ću popit čašu u ime ove lijepe vijesti i nadam se da je priča za neko vrijeme završena...
pozz
samo je jedan PRIMORAC kotor! :)
SAMI PROTIV SVIH!!!
Konacno dobre vijesti.Zbog vjeka mi je zao al dobro sta je tu je.
Konacno i nas bog da pogleda...
E vala ce se popit' onda veceras!
U svakom slucaju, Primorcu fali jedan dobar suter lijevo, jer smo u odnosu na pocetak prosle sezone ostali bez JJ i bez Paskovica!
Sanjam dolazak Danijela Varge... :D
jel to sigurno-provjereno ??
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU BOZE IMA TEEE IMAAA !!!!!
Jos samo da dovedemo nekog ljevaka dobrog :)
a mnogo bi ti bilo :P,dobro je i ovako :),ja presrecan
ahhhhahahahaahhaha :PP Nego koo ??
ma nemam pojma,ali ako je kako je trebalo onda je šeik alskaibšišić pljunuo za hotele na plavim itd.... pa su date pare.
tako je trebalo,a ne vjerujem da su opština i vlada se zajebali
Pore Kissa, Crepulje (to su 2 ljevaka) i Draska Brguljana, koji nam igraju desno, ti bi jos jednog ljevaka? :shock:
Nama treba neki DESNJAK, shuter, lijevo... Jer tamo sad imamo samo mladjeg Brgu i Milosevica. I Draskovica, koji po potrebi igra i lijevo i desno, ali je sve sem shutera.
To sam mislio zeznuh se :P
Pa cekajte,odakle su u stvari pare?Od tog seika jel?Ako je tako ovo ce bit zanimljivo ljeto :D
Nemojte mi seika pominjat', odma' se "Boljeg zivota" sjetim :mrgreen:
A što viđoh UltrasTitov post, odakle je ekipa Galeb??
ne znam,ali meni je ta liga banja za gledati,zna biti stvarno spektakla(u svakom smislu),a pojedine utakmice budu i veoma igrački kvalitetne
Pa jesu li Arapi ušli kao sponzori, ili su kupili klub?
Hvala Tito, slabo sam pratio rezultate, počeću malo ozbiljnije da pratim...
arapi su kupili PLAVE HORIZONTE , i najavili su da hoće bit sponzori kluba. to je nekakav denisov deal sa njima, ne znam baš sve pojedinosti.uglavnom , mahao je sa swiftom na kojem se vidi uplaćena poštena cifrica i nije valjda lud da nešto tu laže,bilo bi totalno neozbiljno.
mislim da prve pare daje on lično, da bi isplatio dug od prošle godine , a sponzorstvo arapa ide za sljedeću.
uglavnom, neće baš ostalima bit lako sa "prosjacima" iz kotora.oznojiće im se muda za titulu.
Arapi kupili hotel koji je bio Mandićev(direktor PRIMORCA),a ovaj s tim parama isplatio.
sve ovo nije ni najmanje provjereno,ali to je jedina opcija koja je do sada bila u obziru.
za sponzora ne znam ništa,znam ko je trebao biti još prošle godine s velikim parama,a zašto nije to je misterija veća od svetog grala.odjednom je stopirano