na SBB forumu se ponekad oglase a ovdje nikad kao i da ne postoje, a red bi bio da nas s vremena na vrijeme počastvuju sa nekim obaveštenjem.
Printable View
na SBB forumu se ponekad oglase a ovdje nikad kao i da ne postoje, a red bi bio da nas s vremena na vrijeme počastvuju sa nekim obaveštenjem.
Ne budite naivni, niko ko radi u CG Total nista ne zna o novim kanalima, bez neki od glavesina kojeg niko nikad nece vidjeti na forumu. Ni na SBBovom forumu niko nikad nece reci nista konkretno, to je jednostavno tako. I onda imate ljude koji dobiju informacije i koji su toliko obavijesteni da ne grijese.
Ali vec testiraju, vec su na testu 6 HD kanala na novom transponderu, ne znam o kakvoj opreznosti onda pricate, sigurno dolazi 6 HD kanala i to na novi transponder, na kojem ima mjesta za 10 HD kanala. Naravno da ce SK HD onda prebaciti na taj transponder, ES i Nat Geo preuzimaju sa Hot Birda i ostaje jedan citav transponder za SD kanale, za 10 do 12 kanala.
Regionalni news kanal N1 koji SBB dovodi u saradnji sa CNN-om bi trebao da krene pocetkom aprila, ima sredjeno sve i za CG.
Odjednom postoji mogucnost da SBB i Prva otkupe americke sportove, odnosno da srede prava i za HFL, pa se ne bi ni osjetio odlazak ESPN Americe.
Idemo dalje, sve sto vas zanima u vezi SBBa i njegovih ceda ima ovdje, a tu je i kako ce izgledati N1, raspored programa, na strana 17. Ici ce i sportske vijesti sa SKa svaki dan.
http://download.rtl.lu/2013/09/19/35...333d856163.pdf
Novi logo Cinemanije koja ce biti premocan filmski kanal kazu, na celu sa Ivanom Karlom. SBBov kanal i zvanicno.
http://img850.imageshack.us/img850/4814/07s1.png
Odavde izvuceno
http://img17.imageshack.us/img17/6849/izqz.jpg
Novi kanal iz Bosne K3 na satelitu w2 11262,H,30000,2/3
Jos jedan free kanal iz Bosne na satelitu W2 Posavina tv 11262....
Nasa Prva mozda nece startovati 1, ali do sredine oktobra svakako. Neka to istestiraju kako treba, da ne bude problem koji postoji na RTCG 1!
Evo ja ti garantujem da ce doci Prva CG. To je 100%.
Ali nije lako ubaciti nase kanale jer je problem dici ih na satelit, nismo povezani optikom. Ali ne brini, dici ce ih kao sto su Vijesti, kao sto su RTCG, iako RTCG i 1 i 2 ima strasnih problema.
ako bud da naša PRVA TV bude ubačena tek sredinom oktobra onda ćemo je vjerovatno dobiti zajedno sa PRVOM PLUS koja startuje 14.10. a koja treba takođe da se nađe u ponudi TTV.
Jes strasno neverijeme ali ja ne pamtim ovoliko problema sa signalom.
zbog ovoga sam makao BBM,ako ovako nastavi i Total leti napolje
I na Extra tv je bilo problema nije bilo 10-ak kanala u to vrijeme oko 13h. Padala je jaka kisa u BG
Problematicna su bas dva transpondera, Pink - 11177 V 27 500 3/4 i onaj dje je RTCG SAT, a tu su i OBN, BHT, Kopernikus, Pink Kids, Mini Ultra, IQS.Life, SOS izmedju ostalih - 10972 V 27500 5/6
isplatili se uzeti hd resiver , posto nisam bas prezadovoljan slikom
Uzmi BBM i bit ćeš prezadovoljan slikom na Total TV :)
Poslato sa tetrisa 13 in 1
Danas bio sastanak, odlucuju sto da ubace, za sad cak 12 opcija, u igri i Nicleodeon i Travel HD.
Inace prosle nedelje su selili u drugu zgradu, bice ili ove ili pocetkom naredne.
Odlučiše li šta u vezi zamjene resivera? Mogu ubacati šta god hoće, što se tiče HD paketa ja ga ne uzimam dok ne bude zamjena resivera ispod 20€.
Poslato sa tetrisa 13 in 1
bilo je neke priče na SBB forumu da razmatraju mogućnost da starim pretplatnicima besplatno zamijene SD za HD risiver uz određeni aneks ugovora kojim bi smo se vjerovatno morali obavezati da plaćamo 24 mjeseca HD paketa ali od toga nema još ništa.
Jesu li pustili novi softver za HD resivere ?
E što rade iz Totala , od kad ga najavljuju da će da ga puste .... Zna li se preciznije kada ćemo više dobiti Prvu tv ;-) ...
Najavljuju i internet od početka godine, ali mrka kapa i za to... Šteta, mislio sam se trsiti Telekoma.