Kolege forumasi, ovi koji imaju Box All 200mbps... Mozete li mi napisati ukratko valja li to sto cemu? Brzina, stabilnost itd... Posto mi to nude iz Mtela. I koji ruter da im trazim? Hvala svim dobrim ljudima koji odgovore. :)
Printable View
Kolege forumasi, ovi koji imaju Box All 200mbps... Mozete li mi napisati ukratko valja li to sto cemu? Brzina, stabilnost itd... Posto mi to nude iz Mtela. I koji ruter da im trazim? Hvala svim dobrim ljudima koji odgovore. :)
Imao sam u Baru taj paket na optici a sad u Budvi isti paket na koakcijalcu . Ako imas optiku onda ces imati net nesto preko 200 megabita i ping oko jedan dva . Na kablu 140 i ping oko sest . Nisam nikad imao bitne probleme za netom . Sto se tice rutera samo ih pitaj moze li wi fi preko sto . Sto se pokrivenosti tice sa njihovim riuterom za kucu he sasvim ok ( naravno ako hoces domet tri cetri sorata onda moras kupiti nesto bolje ) .
Imaju najbolji izbor tv kanala i dobijes plus drugi risiver za osnovni paket .plus mowi za sedam dana unazaf na tv isto dobijes kao i besplatno aplikaciju za telefon to isto .
Bila je akcija kad sam yzeo pa to moras pitati . Mobilni. 300 minuta prema svim mrezama , 5040 sms prema svim u CG , besplatno prema 068 i sto gigabajta mobilnig neta .
Fiksni 500 minuta orema svim fiksni plys besplatno prrma mtel fiksnom i mob .
Plus ako hoces za pet evra dodatnih mobilna kartica za 200 min prema svim , 1000 sms prema svim i, pet giga mob neta i besplatno prema mob i fiksoj mtel mrezi .
Ps izvinjavam se na greskama u kucanju oroblemi sa vidom .
Koliko je to para?
Prije 10-ak dana kupio sam mtel-ov internet. Onaj njihov najeftniji paket( 30mbps za 18e). Imam jedno pitanje. Zašto mi je brzina konstantno 40mbps? Još mi je rekao da ako kupim lan kabal, mogu imati brzinu i do 60mbps, je li to tačno?
30/1 mbps ako ti je koaksijalni kabl
40/2 mbps optika..nema 60mbps
Brzina mi je 40/2mbps. Znači, meni je optika? Attachment 166772
Jeste..to je optika...to je ta brzina 40/2
Meni u HN nije optika i imam 30/1
Prije par godina raskinuo ugovor sa mtelom,koristio flash 15 i za ovaj mjesec mi stigao račun.....koe ludilo [emoji15][emoji15]
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Zna li ko default login za ovaj njihov Zyxel NBG-418N v2? Otvori on meni stranicu na http://192.168.1.1/login.htm ali ne ide login po ovim default user/pass kombinacijama sa Googla, daje netacnu sifru.
znaju da stave sifru rutera isto kao sifru wlesa pa probaj
Mora ti pisati na samom ruteru ispod ili s strane...
Sent from my P 30 pro using Tapatalk
Kako se prijaviti za ovu Move Android aplikaciju? Koristim neki mBox paket od 100mbps
User i pass su ti isti kao za "moj m:tel" nalog...
Sent using Tapatalk
Ima li mtel generalnih problema sa netom jutros (ne radi) ?
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Edit, crkao mtelov Cisco, iz čista mira još je i na UPS...
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Odavno, počinuo sam.
Evo i ja razmišljam o tome.
kakav im je ovaj TV box u odnosu na EON?
Iskreno, Move mi stoji zapakovan, nisam ga probao jer generalno slabo gledam TV. Prvenstveno sam prešao kod njih zbog neta i radi gotovo uvjek skroz stabilno, nema zagušenja u večernjim časovima karakterističnih za Telemach.