Lampaš?
Debeli? [emoji1787]
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Printable View
Lampaš?
Debeli? [emoji1787]
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
A ne, nego led TV. Ali nije smart
Dajte brzu preporuku za TV koji ce se koristit bas rijetko (za sobu).
Uzeo bih nesto tanje g.uzice da nije odbijen mnogo od zida jer opet ide i slim drzac pa da se to ramenom ne udara svaki put kad se prodje.
Jesi nasao sto? Ja gledam starom,crko stari tv pa da uzmem nesto. Nece nista velikomdo 32'inča
https://tehnoplus.me/artikli/tv-led-...21t2-s2-smart/
2+2 godina garancije,jedino sto me privlači kod ovog tv, ostalo no comment
Pa gledao bih 50" ili 55"
Nisam siguran da mi bas treba 55" ali kad vidim da je na neke modele razlika u cijeni 30€ onda bih uzeo veci a prostora imam.
Ja mislio da ces neki mali tv a ti za sobu 55"
hahhahahaha
Ja uzeo do 43'' i vjeruj da je taman. Osim ako ti nije spavaca jedno 7-8 metara dugacka :)
Ja stavih u dnevnu koja je siroka 3.3m 65’ i malo se zaj*bah . Sa trosjeda je ok ali sa dvosjeda i fotelje je tako neprirodno i nezgrapno … al navicemo se [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
S' obzirom da imam 3.9m razdaljine sto ne bih isao na tu dijagonalu barem od 50" ?
A da se oćorilo oćorilo se, jbg godinice pomalo jelte :)
Ja na 2.7m udaljenosti imam 65incha. I taman mi je,mogao bi i 75 cini mi se....
Sent from outer space using Tapatalk
A bocbe pozicije ? Meni je sa trosjeda idealno ali mi se zato sa strane cini da mi je tv pored glave [emoji1] mada se mozda samo josh nisam navikao
Ne postoji prevelik tv, samo nedovoljno velik zid, tako da meci najveci [emoji23]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tako je kolega. Uvijek je bolje da je veci :)
Bukvalno. Uzeh 32" OLED za monitor prije 10 dana, hladan tuš kad ga raspakovah i montirah, malo više od pola metra udaljenosti od glave, što mi je reko trebalo ovo. Posle 2 dana skoro da ne primjećujem razliku u odnosu na 27" monitor na koji radim u firmi, procesuira to mozak brzo :D
Blizu si bio, 44" prije neku godinu no se ipak nisam mogao navići prije svega na 32:10 odnos stranica, bukvalno mi je šetala glava lijevo-desno ka na tenis :)
https://i.ibb.co/ch98pDBW/ad480b4cc0...6c33675517.jpg
Ja koristim LG ultra wide od 34".
Trebalo mi je pola radnog vremena da se priviknem...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
https://www.instagram.com/reel/DHp0Y...94aDhod25vMA==
Evo jedan dobar video … jes da su monitori u pitanju al isto je i za TV
Ne ide ovo bez onog jednog monitora pored kojeg vertikalno drzis.
Salu na stranu, vajd monitori su najjaca prica. Samo ako nisu jako zakrivljeni.
Moj jeste, pa mi i u sredini kad imam samo otvoren prozor linije vidno nakrivljene.
Podnosljivo ovako za forum, ubija u pojam kad treba neku vrijednost da kliknem na sajtovima tabelarnog formata uskih redova.
Pozdrav ljudi. Imate li neku preporuku za tv od 50 inča, primarno PS5 i filmovi? Ne mogu da nađem model sa 120Hz, ima li koliko veze taj refresh rate zapravo? Od 55 inča mi je prevelik, a budžet je do 650 eura.
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
ima neki majstor u tolose mislim da je forumas. izgubio sam mu kontakt ako neko zna... hvala