Ovaj link na motomundo je bas slab, ako imate neki kvalitetniji saljiteeee
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Printable View
Ovaj link na motomundo je bas slab, ako imate neki kvalitetniji saljiteeee
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Cestitke Martinu. Zasluzeno. Da nije kiksao u Mizano onom izmjenom motora za kisu ovo bi bilo gotovo prosli vikend.
Peko ce morati subotom da bude konstantan a narocito jer ce Markez imati identican motor.
Inace 11 pobjeda u jednoj MotoGP sezoni vam nije dovoljno za titulu.
Cestitke, stvarno dobra i konstantna sezona za Martina. Peku svaka cast na 11 pobjeda.
Attachment 179410
Dva moja omiljena vozača u istom timu. Biće ludilo i sledeća sezona!
https://www.youtube.com/watch?v=CDgrlZvyyDk
Kaze Markez da se GP25 vozi lakse od GP23. Volio bih da Peko uzme iducu, ali imace zestoku konkurenciju.
Pošto je KTM pukao finansijski, čak postoji mogućnost da se fabrika potpuno ugasi, upitno je i učestvovanje njihovih ekipa. u najboljem slučaju mogu da ostanu sa ovim što trenutno imaju, bez novih djelova i sl. a i to bi bilo upitno koliko je održivo, ducati se pominje da bi mogao onda dobiti ponovo četvrti tim (naravno, ukoliko ktm odustane) a dorna u tu želi Akostu.
Jeste li spremni? Horhe nece voziti prvu trku sad za vikend.
Dukati ipak na GP24. Horhe nesretni, strahovit pad prvo na testovima, pa operacija, oporavak, onda opet pad na treningu i nova operacija. Bezzecchi u Duriramu pokazao da aprilia moze da se takmici za podijum. Duga je sezona i moze bit svasta, ali mislim da dukati ovo uzima, markez ili peko (ako pusti malo muda).
Propusta i Argentinu sve su prilike.
Argentinu propusta 100%, a nije izvjesno da ce i USA vozit.
Pocela je akcija... MM za sad sjajan, vidi se da mu lezi GP24.5 ili kako ga vec zovu :D
ima li ko link?
Evo ti za ubuduce - https://uzivo.utakmica.rs/moto-sport
Bice ovo jedna mnogo dosadna sezona.
Kakav monstrum. Nevidjena dominacija.
Brutalan tempo MM-a. Problem sa pritiskom, covjek vozi 18 krugova iza Alexa a u svakom momentu moze da ga obidje... Monstrum!
Markez je na putu da zabiljezi dupli het trik. Nevjerovatna voznja danas. Hronometar.
Ja jedva cekam da se vrati Martin, da malo karte promijesa, jer je aprilia ocigledno konurentna.
Uh, kakva trka, tip je vanzemaljac, monstruozno... Ide Teksas, jedna od omiljenih MM staza, vidjecemo situaciju. Alex sjajan, wow iznenadjen sam koliko je brz tip, Franco na postolju posle 1400 dana, sjajno!
Peko bas u problemu, ocigledno ne stima nesto..
Peko dosta oprezan rekao bih. Ne forsira za sad. Možda i čeka GP25.
Markezi oba briljantani nema što. Vožnja na hronometar opet.
Mislim da ne forsira iz razloga da ne zavrsi u sljunak... Ali ocigledno nema brzinu.. nego, ajde... Vidjecemo Texas i Qatar.. :)
Mio mi je Peko, ali to je tip vozaca da mora sve bit perfektno, motor, staza, gume, temperatura, komarci, kvalitet kafe da bi on odvozio za jedno od prva tri mjesta. U Texas isto ocekujem podijum za oba Markeza i Peka ako pusti malo muda.
Sto se tice ostalih - Aprilija i Honda mogu da se takmice s Dukatijem. Steta za onaj pad Bezzechija, mogao je bit u top 5. KTM-ovi i Jamahe u dosta losoj situaciji.
Kakva dominacija na treningu. Preko 7 desetinki ispred drugog. Nadrealno.
Sent from my iPhone using Tapatalk