graficka je u pitanju...
Printable View
graficka je u pitanju...
na laptopu se polomio konektor za punjac, ili kako se vec zove, evo ga odje
http://www.insidemylaptop.com/images...failure-02.jpg
http://connectorlaptop.com/images/SSL13400.JPG
znaci, bas se odvalilo na pola, i ova plastika popucala...
dje cu ponijet to da se napravi, a da me ne oderu? ima li ko ideju?
U ITS, na stari, preko puta luk oila.
hvala
Ja samo da pitam imate li informaciju: Da li ove nove ploce kao sto je p8p67 pro imaju onaj crashfree bios i kolko uopste to valja jer bih flash bio na najnoviju verziju da bi mogao da ubacim ivy brige na ovu plocu ? :) da se ne stravim ako nesto podje naopako
Potreban mi je cooler za toshiba portege 500r notebook, zna li neko gdje moze da se nabavi?
scvkasih sokom laptop i ojd eu 3raàcvku, sta ¨da 3ra¨dim?
pomozite sta ¨da 3ra¨daim????
e u picvàku mater3
popij taj sok :D
hoàcvve li s e osusit ¨do sjut3ra? xD!
ne 3ra¨di mi F
ehcvala.p3robaàcvvu to
Odmah izvadi bateriju i osusi dobro ubrusima. Okreni prema dolje i ako mozes da skines tastaturu. Koji je model?
Ako imas pirinca pospi preko cijele povrsine da povuce vlagu.
Ujtru pravo u itscg.me da otvore i unutra ociste komponente od soka... i pirinca :)
toshiba satellite l770. makla sam tastaturu, sve dobro osusila(mada ne prosuh puno) i jutros ne rade mi nekoliko tipki npr f=mi refreshuje stranicu, backspace.. treba li da kupim novu tastaturu(dje se to kupuje?)
Pozurila si... Ne treba ukljucivati 24-48 sati od zalivanja...
RAČUNARI I RAČUNARSKA OPREMA 1.Podgorica,CT Computers ME Servis,Dalmatinska 130D,020-212-342,[email protected] 2.Podgorica,KIM-TEC CG doo,Ćemovsko polje bb(Zetatrans), 020-608-245, [email protected]
LAPTOP RAČUNARI,TOSHIBA i FUJITSU 1.Podgorica,Information Technology Service,Josipa Broza Tita ( Normal Building) pp10,020-512-596 [email protected] - 067 609 083 [email protected] - 067 269 279 [email protected] - 067 609 083
hvala Sale ali nece mi trebat'. lagano proradi:)
Nema na cemu. Ipak treba ocistiti ako je bio neki slatki ili gazirani sok, jer kasnije moze da zeza.
Dakle, soni trojka je u pitanju, fat model, odjednom da upalimo da igramo nece da da sliku na ekran, niti da poveze kontroler na nju, dok je konzola sasvim normalno upaljena i cuje se dok radi. Sto moze bit problem??
imam problem Windows XP could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM
nasao sam rjesenje ali nece da mi se startuje recovery console...
ima li nade za nas ? ja najradije bih:trashcom:
ja sam krenuo da odradim drugi repair ali nece da butuje uopste... ako znam sto da mu radim... probacu sa linuxa ako sto budem moga
Podigni ubuntu i kopiraj to sto ti treba
moze li mi ko pomoc dje da nadjem da skinem taj file??? podigoh Ubuntu ali ne mogu nac file da downloadujem ....
http://support.microsoft.com/kb/307545 probao si ovo?
to je bio problem. nije mi radila optika. a posto je sata valjda je trebalo samo da podigne os da bi proradila. (ako ne grijesim) podiga sam ubuntu i posto sam vidio da radi restartova i odradio repair u recovery console... e muke oko nicega :D
fala vam momci svakako
dje kupiti usb punjac,za mp4, nije klasicni onaj ulaz nego mislim da je ovakav http://www.orbiter-g.net/ProductImages/cable-294.jpg , kao za fotoaparate
To je mini ili mikro usb. Uzmi kablic u bilo kojij radnji i bilo koji usb punjac (a mozes i direktno na racunaru)
sto moze bit racunaru. radi normalno i odjednom se cuje nesto u kuciste KVRC i sve zablokira mora se restartovat. nema pravila nekad se ne desava danima a nekad po 10 puta zaredom???
imam jedno pitanjce za ove malo vece znalce
imam ovu maticnu,e sad ide pitanje,dje naci listu preporucenih procesora za nju,a da su bolji od mojeg koji je AMD Athlon 7750 black edition dual core 2.7ghZ,neki rade overclock na 3.+ ghZ (bas na ovaj procesor) ali ne znam moze li moja ploca to mada i ne znam oko toga. Pokusavam malo ubrzati pc jer nemam trenutno za novu konfig..u planu je vjerovatno SSD uz procesor...
pored toga imam 4gb rama,AMD radeon HD 6570 2gb
http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/N68C...Specifications
Moze li se kupit neki Nettop koji moze da pusta 1080p za oko 200 eura? Neki kao Zotac AD10.
Listu mozes pronaci u meniju na lijevoj strani.
Recimo da bi jedan 945, 955 ili 965 napravio razliku u programima. Ako te upgrade interesuje prvenstveno zbog igara, razliku bi napravila brza graficka, a kasnije, kad budes imao para, razmisli o zamjeni procesora.
Prema ovoj listi, tvoja ploca ne podrzava 955 i 965, ali vjerovatno bi radili sa flesovanjem BIOS-a (mada, oni su dizajnirani da povuku do 125W, pa mozda nije pametno da eksperimentises na toj ploci...).
Potrazi na Google, mislim da 7750 BE ima zakljucana dva jezgra, a vidim da ta ploca ima UCC feature (s tim sto tvoj cpu ima druga ogranicenja - radni takt, kes memorija i sl. - tako da je jednostavnije kupiti pravi quad).