a to je kejs, moras mu oprostiti
Printable View
a to je kejs, moras mu oprostiti
Na ulcinjske table je bila, al bice pravi bomboncicccccccc
izbacicu i koju sliku
kanta, imatel garazu zimi da ne potone kad se napuni kise ?
Sparco dje je sad ona tvoja ex. Zuta
u komane na otpad raskupusana ;p al bijela se vozi non stop , i dalje je najljepsa ;p
ono je auto za merak :D , ona zuta je imala dobru boju ...
hehehehe i kostala je ona boja iha ha, 10 dana se trazila nijansa ;p
Stetni, koliko rece da ima gange?
Pet.................
Malo. :(
Ispod 8 je voda.
4+rikverc je sasvim ok :)
Jok, daleko od toga da je OK.
dragom prijatelju Jolu srecna promjena ulja,kaisheva itd (veliki servis) posle punih 5(slovima PET) godina. Pa da mu se do kraja godine i hauba famozna lakira :D
auto mu je prodisao (a kako nece mrchio se ) :) Da smo mladi i ludi vjerovatno bi se probali da vidimo kako mu sad ide sedamcetirinula, ali posto ja ne podrzavam bilo kakav oblik trkanja po gradu, neka bude da PRETPOSTAVLJAM da mu auto sad ide nekih 30% bolje i kad bi se trkali vjerovatno bi bio nekih duzinu i po/dvije iza mene (KAD bi radili lagani rolling start od 20 do 120 ) :)
Ali ponavljam, to ja sve pretpostavljam :)
Šali se Trilili , radio sam servis svakih godinu , ipak i dalje prodajem auto ako naleti neko ozbiljan :D. Hvala na lijepim zeljama <3.
kolika mu bijase cijena?
Cek, ulje, filteri i odmah skok za 30%?
Kaiševi, obloga za volan koja daje bar 20 konja. Još da se stavim plin i gume u castalnu, 3 gume za 330 eura. Četvrtu ću da ostavim da je drugačija, navika.
That's the point of life.
Hahah pa zar 5 dana treba da se spremi adekvatan odgovor, taj post je koji quoteješ je sa 14 strane :).
Smiješno bi bilo kad bi se ja uopšte zalijećao alpinu da kupim, navedi mi post gdje sam to rekao. Ne mogu da sredim svoje auto staro 13 godina a ne alpinu neku. Samo nekome je dream car jednog dana AMG, nekom Ferrari a meni Alpina ;)
I meni Alpina, bez ikakvog dvoumljenja. Napunio bih garazu sa E38, sesticom starom, osmicom, i par ovih novijih :)
Kad smo se probali prva i druga brzina do 4 hiljada obrtaja tu smo neđe, kad krenu na S-a turbine da rade preko 4 punom parom , onda mi bježi. Da smo imali više pravca mislim da bih mnogo bolje prošao na kraju...
Ma Trilica ne stiska do daske...
S4 ide do stojke za 5.5 sec AFAIK, jedino ako ga je Balsa limitirao.
ja sam cuo da je balsa ubacio debelu zicu u diznu u karburator da mu manje trosi pa ne ide taj s..
Zasto nije recimo C350 Coupe? A?
Izdajnice!
Nisi mačo ako ti motor ima turbinu http://www.skype-emoticons.com/image...00103-cool.gif
I tamno zelen, sad bi dao 14.000 odma za njega!
Mommy.......
I Failed.
Uh naježih se kad zagrmi, kako raznosi auto :)
Ali uzasno je velik i ruzan...