Ajdeeeee Nedolino! da idemo na Krupac, hihih! :p
Ma neka, kad ste vi svi za novu doginu mjesec dana prije mene doshli, NIKO ME SE NIJE SJETIO! :cry: :(
Printable View
nikolina cut ne lazi znas da se ja uvijek saosjecam s tobom:)
/me ide sjutra al se brzo vraca u ovaj pakao pa ide opettttt pa se opet vraca pa opet ide pa se vraca oca mu ebem ima li ovome kraja :cry:
:) ima nana,bogomi ali ne znam isplati li se poslati sve u PM i doci tamo dje te srce i dusha i tijelo vuche!
Uvijek sam govorila da nikad ne bih mogla zivjeti van CG,a sad kad vas chujem milo mi je shto sam ovdje gdje sam.
Da sam tamo gdje i vi vjerovatno bih imala svog psiho-terapeuta!
Dobro doshla kuci:D
E zvonchi zvonchi... Kolko sam ja puta pomishljao na to... I dan danas pomishljam.. Tijana mi je zhivi svjedok.
@Tijana popij jedno Nikshicko za mene obraza ti... Znam da nijesi dolje da uzhivash, ali ako ugrabish priliku drmni jedno u moje ime :) i naravno... pozdravi mi grad...
znas ali za tebe vala makar ga uzela u prodavnicu pa u taxi pila ...za tebe cu ga popit jos i sliku ces dobit i ako budem imala vremena znas i sam sto svaki put obecam al poslednji put nisam ispunila iz objektivnih razloga... ovaj put cu dat od sebe sve pa makar 1nu 1nu!
cmok!
a zvoncice vjeruj mi svjedok i po sam svemu tome i ne bi pomislila sto jos ide uz to:(
Za nekog poput mene, ko je veoma vezan za porodicu, nasu sredinu i nas narod, tesko da postoji ijedno drugo mjesto dje bih mogao da zivim osim CG. Lijepo je meni odje i sve, ali neka potreba za zivotom u Crnu Goru nadjacava to sve.
Svaka cast onima koji mogu da potisnu gadan o$ecaj sto nijesu tamo i potpuno se prilagode zivotu na Zapadu ali ja nijesam od takvih.
...........
Jos 8 dana .. :)
Blago vama. Zato ja imam da guslam jos skoro 2 mjeseca...
29,28,27,26,25,24,.....aaaaaaaaa :yipiiii:
25 maja nazad u cg.... ne mogu ishchekat jebote...
Hello Montenegro California calls. Fresno(Blizo LA). Ovdje sam mjesec dana i vec mi nedostaje CG. Ovamo je super ali kad bih samo mogao da budem na oba mjesta u isto vrijeme. U CG se vracem tek za godinu dana. Ucim 4. srednje ovamo. Ima li koga blizo? Sto se radi u CG. Je li prosla vrucina ili je jos 40 stepeni? Nedostaje mi more.
Pozdrav drugaru. Nije vise toliko vruce, zahladilo je, barem tako kazu. A sto se tice mora, lijepo jeste ali me smara guzva. Vjerovatno ima neko blizu tebe, polako javice ti se. Stisni zube i procice prvi nalet nostalgije. Aj, ostaj mi zdravo.
:razz: Pozdrav
Tamo u tudjini,
molio sam Boga,
da sto prije dodjem,
ali nisam moga'...
Sve sto vise starim,
sve je zelja jaca,
za to malo zemlje,
od krsa i draca.
uh lijepo li je biti doma :mrgreen: :mrgreen:
A sto cete doma, kad vas svako tamo zna ? :mrgreen:
vi ste ljudi def. skrenuli... Mislim, ako ko chezne za CG kad nije dolje to sa ja...ali...ije smak svijeta...uzhivajte u trenutku svakom...zhivot je previshe kratak da bi cmizdrili i brojili dane ... prije ili kasnijue povratak dodje...zato...uzhivajte
Sto se bunis lijepa je Poljska hehehehehehhehehe ! Ja dobih jenu knjigu na poklon prvi STIH pocinje:
"O ZEMLJO LUDA
IMAS LI SUDA
DA NE SIJES GROBOVE SVUDA"!
I ja lagano smrcc smrcc
dje me nadjose da bolujem ka ranjenik na Sucesku !
Sve forumase izgleda prosla nostalgija.. adaptirali se. A novih nema.. o//
Nostalgija? Za chim? A bjeshte ...
Slozila bih se sa tobom. Godine chine svoje.
Ja sam posjetila CG posle dugooo godina... proshlog ljeta.
I osjecala se kao GOST.. kad treba da se osjecam kao svoj na svome. Dali se jos neko osjeca kao gost u CG?
Vidjeti prijatelje, familiju posle toliko godina je neopisivo emocionalno.
Ali vidjeti da je za vecinu njih "vrijeme stalo" znachi nisu se pomakli sa istog mjesta ni milimetar to je zastrashujuce. Ta chinjenica sama izbrishe moju nostalgiju.
Sve izdajice rodne grude.. xD
^ Aj ti patrioto :mrgreen:
@Tijana
Pa vidish kako je dobila boju, prava meleskinja ;)
E alkosu jedan... :P
pichi.
dere.
:S
Procitah sve vase postove i mogu Vam reci da i ja volim Crnu Goru i nosim je u srcu kao i vi.Ucestvovala sam na razne promocije,bila na mitinge,odradjivala glasanja,i sada poslije nekoliko godina boravka vani,ja se jenako osjecam kao stranac,tako se ljudi i ponasaju prema meni.Stranac si postao u sopstvenoj zemlji,tamo dje si rodjen i odrastao,a stranac si i ovamo,sta drugo reci.Nekolike godine me je nostalgija unistavala,jedva sam cekala da podjem u moju Crnu Goru,i kad sam dosla tamo u junu,jako sam se razocarala-nikakvog napretka nema,ljudi su razocarani,bezvlasce,cijene kao na zapadu,i da ne nebrajam vise jer sve to boli.Vjerujte da sam jedva cekala da se vratim nazad,jeste tesko ali ovamo je sistem puno bolje uredjen,nema mita a ni prijatelskih veza-zakon je isti za sve,kako za obicne gradjane tako i za ministre.
Zalosno je to sto se u Crnoj Gori nikada nece ukinuti kumovske i rodbinske veze,sto ce trebati C.G.podosta godina da postigne neki nivo.Za sada nemam namjeru ici tamo,barem dok se neke stvari ne rijese,a od kad sam se vratila otud nekako me i nostalgija manje trese.
Pozdrav svima:(
Da mi je znat crnome kukavcu djesi ti to da i ja ojdem tamo ??? Koja je to drzava dje je zakon isti za svakoga ,i za ministre kraljeve bogate siromasne itd itd ??? Odma da se ime promijeni u " R A J " i svi trk tamo dako sretnemo naske sveceve dje igraju bucica sa Isusom i ostalijema ! Dje su stranci crnoglavci tretirani ka ljucka bica i dje kad traze stanove posa itd itd imaju isti tretman ka starosjedioci ???
Nema Crne Gore na zemaljsku kuglu !
Mene je stvarno za sto si nalecela na par debila pa se razocarala ,ali i ja naletim cesto ,eo popih i ban odje na forum pa mi nije kriva Crna Gora zbog toga no DIDI hahahahahahahaha ( malo sale) ali ne nosi zalos na CG no na ludo vrijeme koje prezivje naska ni Drzava !
I ja se vratih ljetos "za stalno"... ali mislim da necu jos dugo... za sada mi je interesantno jer mi je sve "novo-staro"... ali sve je minijaturno...