procitah na sbb-ovom forumu da je total tv valjda postigao dogovor sa AXN-om da do kraja godine udje u ponudu
Printable View
procitah na sbb-ovom forumu da je total tv valjda postigao dogovor sa AXN-om da do kraja godine udje u ponudu
Postigao SBB dogovor,stize nam AXN :cool:
kasnis jakuza, kasnis... :p
Po RATEL-ovki Jennifer Arena i SBB su postigli dogovor i sve krece ovog vikenda u kablu i D3,ali ne zna se jos nista za TTV!
Mjesta ima dovoljno,ali sto ce bit vidjecemo...
http://forum.sbb.co.yu/viewtopic.php...6934&start=340
hoce li biti ovoga AXN-a sutra?
a o tacnosti startovanja da ne govorimo.... kad kazu 1.novembar to se misli na dvije-tri nedelje kasnije :)
ljudi treba mi pomoc...
imam total tv vec mjesec dana i dobro radi, mada me zanima da li neko zna kako
da pronadjem one FTA kanale (Canale 5, Italia 1 i ostale).
ima li neko upostvo online da se procita?
AKo imas jedan lnb na tanjiru, ne mozes gledat te kanale nikako. Vec ako ti je dupli lnb ili ako imas dva...zavisi na koji ti je satelit podesen taj drugi lnb
imam dva LNB-a jedan je usmjeren na hotbird a drugi na w2.
aha znaci nije tesko... samo da nema sto da se poremeti
Sto se cini ovo na totalu? ne mog uprebacit s kanal na kanal? Sad gledam Fox Life preimenovali u Fox Life regional :P
AXN vec radi testno kaze Vito,tako da ga treba ocekivat ovih dana!
pa ima li neko upustvo na internetu kako da dodam FTA kanale?
u ponedeljak uvece, prema sbb forumu, axn u totalu
E i imam problem, kad ugasim Total TV, na TV sa Video mi se vrati na TV, imam tona al slike nemam ? Do cega moze biti ?
stigao axn na kanalu 14
strasan kanal. mogli su i bez njega :lol:
Imam jedan total, ima jedno oko ali duplo ono, znaci kao dva, ali jedan je ulaz samo kabla, kako da ga podesim da gledam HB i W2 ?
zovnes lika koji ti je postavljao total i on ti to napravi
To stoji, al sigurno ima i neko odje da objasni postupak ...
jel moze neko da mi predlozi koji TV da uzmem?? BBM - Total TV ili EXTRA TV??
haha legendo :)
E stvarno sto ce nam ovaj AXN,zar nije bolje da imamo neku igricu,ili vremensku prognozu,a oni nam ubacili AXN,kakvo bespotrebno trosenje kapaciteta :D
Ili Baby TV ;) :mrgreen:
Poslao sam upit u TTV BG i diplomatski su mi odgovorili "nemamo informacije o novim kanalima. Kada bude, bićete obaviješteni" :roll:
Pomislio sam zato što ima u SBB da će lakše da ubace u TTV :)
Radi li vam total meni ne, vjerovatno zbog nevremena
makni sneg sa tanjira
nov sam u pg..pa me interesuje dje da podjem da mi prikljuce totaltv(dje im je poslovnica) i koliko ce da me kosta sve to?i sto mi sve treba da bi moga da ga imam (osim tv-a) (:
1.Neces nidje da podjes,no ces da nadjes u oglase nekog ko ugradjuje ;)
2.Cini mi se da je cijena prikljucenja 50 eura,a ne bi trebalo da ima vise aktivacije kartice(ali nisam bas najsigurniji) ;)
3.I ne treba ti nista sem TV-a,mozda pivo ili rakija da ponudis ljudima kad zavrse posa :D
brat mi je uveo total tv juce u kucu, ima 40-incni LCD TV Samsung full hd
naravno povezani su preko scarta
i naprosto, razocaran je kvalitetom slike, sto i nije za cudit
pitanje je, ima li ikakvo resenje kojim bi se popravio kvalitet?
tesko da moze popravit, moze da stavi format slike 4:3, ali ce onda krajevi ekrana biti tamni. total tv je najavio hd kanale tek za februar
proba sam i to sa 4:3, ali 'efekti digitalizacije' su bas bas primjetni
a ne mogu da nadjem opciju na TV-u, mozda je uopste i nema, da prikaze originalnu velicinu slike/signala
a nije mi jasno zasto total tv receiver CDVB5668 koji prima DVB signale, zasto ima samo scart i kompozitni analogne izlaze?
zasto nema digitalni video izlaz odnosno hdmi ?
morace da promjene reciver ako misle da reprodukuju HD...
@liquido dje si nasao tu info da ce biti u februaru da chekiram to?tnx