Mislim da je zaječarsko u vlasništvu Heinekena, baš se popravilo masu poslednjih par godina...
Printable View
Mislim da je zaječarsko u vlasništvu Heinekena, baš se popravilo masu poslednjih par godina...
zbilja, zajecarac fino pivo. inace u majstor za pivo prosirili ponudu, ne samo piva no u ponudi ima i kafe, i sokova, i kisjele... plus ima i niksic nefiltrirani, a i beks. izgleda da se mora jurit zarada sto je i razumljivo, ali opet guzve nema. ka i na proslu lokaciju. ne bi me cudilo da i birtija podje njihovim putem jer tamo tek nema nikoga a bio sam dosta puta.
Pocelo Niksicko Nefiltrirano u zidare, povratna ambalaza (0,5 l).
U Voli je 0,75 e
Gajba 15e, nije vala skupo...
Nego navukoh se na Heineken točeni, ali ga u Nk samo u jedan lokal ima od ovih što po$ećujem...
Interesantno
U Srbiji se počeo prodavati Nefiltrirani Jelen. Ali je za razliku od Nikšićkog jeftiniji od običnog Jelena
I lošiji komaaaaad :(
TT
E sto nece izmislit, cus nefiltrirano pivo...pa sto su ga do sad filtrirali ako je bolje da se ne filtrira...
http://www.epermarket.com/resource/P...62b8Source.jpg
Nije lose al nije ni nesto previse posebno. Podseca malo na one varijante sa limunom.
Ovo sam cuo, al izgleda nije stizao do nas jos, barem ga ja ne vidjeh. A rado bih okusio tu Jelenovu varijantu.
A ja imam info da je to Niksicko Nefiltrirano koje, evo svi hvale (po licnom misljenju, opravdano), nastalo ono ka Koka Kola, sasvim slucajno.
Ono su tipa eksperimentisali nesto, pa da nesto probaju, pa da proguraju uz Onogost, a ono bum nasta. Onogost niko ne ferma 2%, svi cuclaju nefiltrirano.
Kad je Onogost krenuo, znalo se, bila je marketinska kampanja, reklame, ovo ono, a za nefiltrirano su bili potpuno nespremni, nijesu imali nista.
Reklame su krenule masu nakon sto si ih komotno mogao naci po friziderima po prodavnica, dok su za Onogost picile uveliko...
Probao neko ljuto pivo prije u BG, Meksicko kao fazon ne sjecam se sto je imao, hot sos mozda i sranja neka, uglavnom nikad vise imao se ispovracat
^ ima ga, ja pih u Berlin ... Vjerovatno i na druga mjesta ima
toci se nefiltrirano svudje po pg u sve sesnaes...
Meni je to nefiltrirano odvratno, ne znam.
Sent from my SM-G930F
Mozda ti ne lezi, inace je top pivo.
Baaaaas je prva liga.
Nema potrebe vise za onogostom i obicnim niksickim, nek ih povuku slobodno.
Aj dobro, onogost za zene, a staro niksicko za stare.
Jednom sam ga proba ruku na srce, mada nije nesto ni studeno bilo... Nisam izbirljiv po pitanju piva, trosim sve sem Wajfert, MB i slicnih smecarluka od kojih glava prskava live :)
Pravo mjerilo za pivo je 5 komada :p
dobro to ohladi i sjedi da uzivas
Taman 5, juce na slavu sam 5 zveknuo, fino ugrijao, jeo, raspolozenje na nivou... :)
Nije se ni meni svidjelo nefil u pocetku, sad mi leze ne moze bolje.
A dje mlako pivo, nema gore tekucine. Ali MB (svjetsko, a nase), otkad to ne cuh, a srecom ni ne popih 100 god.
Paulajner meeed
http://cdn2.bigcommerce.com/server55...0.1280.jpg?c=2
Najbolje svijetlo pivo koje sam ja probao.
Sent from my A0001 using Cafe Del Montenegro mobile app
Svidjelo mi se odmah nefiltrirano, iako sam bila skepticna. Aj, zivjeli! :-)
Zna li ko se oce li se pojavljivat skoro Jelen Nefiltrirano kod nas?
Kakva si ti guzica! A polako, jadan, ni ovo nase nismo popili
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Vjerujem da ce biti top.
Jelen i top nikako ne ide zajedno... :D
sent using tapatalk
Nemoj me zezati, limenka je bas bas dobro pivo aaaaa, sad bi dva sasuo u drob :)
Ako nije niksicko najljepse u niksic, pljunite me
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Otrov od Niksickog ne bih popio ni jedno sem nefiltriranog, i nastavio bih Niksicko da ne pijem da se to nefiltrirano ne pojavi.
Mislim da niko vise od niksickoh piva ne pije nista sem nefiltrirano, svi su se navukli.
Sto je najjace, cuo sam da su imali s njim neplaniran uspjeh, jer su ga sasvim slucajno napravili.
Eksperimentisali su nesto valjda, sto li...
Nefiltrirano je ekstra. Od onog obicnog oce glava da mi eksplodira. Ko je pivo trosis DJuzla?
Iako je to redje od rijetkog kada se ocepim, ali jedino od kojeg ne mamuram kao prebijena macka je Amstel.
Leffe.
Leffe blonde i pozzzzzzzzzzzzzz.