Evo se spajaju dinamik i fmp uzese partizanu njihov fmp [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Evo se spajaju dinamik i fmp uzese partizanu njihov fmp [emoji23]
Oce li sada biti fmp1 fmp2 i fmp3 ? :)
Nista mi nije jasno [emoji23]
originalni fmp je sad czv,originalni refleks je sad fmp,a fmp krade dinamiku omladinski pogon i zakucava ga za KLS.zauzvrat vrv im trape kojeg polovnjaka da im ne bleji po železniku
Dobra Czv u novoj sezoni. :D
dobro je kad su ocekivanja ispod nule, svaka pobjeda do kraja sezone ce prijatno iznenaditi.
mislim da imam vise tolerancije za trenere od prosjecne rulje, ako je sfairopoulos imao vise od 20% uticaja na kadrovske odluke, moze da kupi prnje i nek vodi tomica sa sobom da cepaju sirtaki po lefkadi.
Ove godine je ipak Zvezda klasa iznad. :)
Dobro je odigrala Budućnost, sa ovakvom igrom mogu dosta u Evrokupu.
Divno navijanje ovo saka jada od varvara, nista novo od takve vrste.
Nwora klasa - Izundu takodje...
https://i.postimg.cc/fbw4r1HQ/20260209-194945.jpg
Samo napred i samo jako :)
A okle si ti kad su ti varvari saka jada? Iz BG?
Ne pisajte po sebi raspadi, evo vidimo kako je kad partizan igra, cim nema rezultata nema navijaca, tako ce i ovaj projekat kad para ili rezultata prifali
On topic, bio na mec razlika u klasu evidentna, Zakelj nek je zdravo apsolutno tim nema jednu akciju
Misljenja sam da je bitno takmicenje zvijezda bi svakog lise partizana po 30 razlike dobijala
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Iz Dubrovnika sam
Ko je raspad ?
Jaci su od nas pa su jaci... I bogatiji...
Rece mi momak iz Bg-a sto drzi treninge nekoj djeci tu u skolu - Zvezda no limit budzet. Da je onaj Drčelić usuo ogromne pare a nista sto ce. Ima veli co'ek 50 firmi. Srbija, Slovenija, Svajcarska. Kamione po Kanadi i Americi. 30 firmi sto sponzorisu Zvijezdu su veli njegove.
@Pasha
Pričao je to i Igor Rakočević javno pa je dobio salve uvreda.
Btw , reče Igor da je samo Graham imao ugovor između 2.5 i 3 miliona eura.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako Igor prica, 99% je to tako jer je iz kluba. E sad sto se to drzi u tajnosti, to je odluka... Mislim vidi se i po rosteru da se ne stedi...
Nisam znao đe ovo da postavim pa neka ga ovdje, iz svih takmičenja izbacit ona dva *****ra, bratju!!! Pa imaju li obraza ti *****ri jbt...
https://www.instagram.com/reel/DVhFutHArG0/?l=1
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
@BiTrAtE
Nema nevinih u ovoj priči.
Dan prije Sutjeska imala zicer doma protiv Slobode iz Tuzle za prvo mjesto , a Tuzlacima trebala pobjeda da obezbijede plej of.
I proda im Sutjeska meč računajući da nema šanse da Mornar izgubi 42 razlike.
Ali su se zeznuli.
Crnogorska posla.
p r c
[emoji838][emoji836]️
5-1 protiv gargamela u zadnjih skoro godinu i po.
Priroda se obnavlja , stvari se vraćaju i normalu.
Vracanje na fabricka podesavanja [emoji38]
Nema veceras dosadnog Plavsica na Areni, hehe.
kao i prosle sezone, izdusili u jurcanju za plasman u evroligi i ostatak sezone se prespava. umjesto fino da startujemo sa 3-10 u evroligi i fokusiramo se od novembra na ostala takmicenja.
Da, izdusili u jurcanju da se odigra mec vise od Partizana koji ih glatko dere :)