Bivši (a možda i sadašnji po drugim nikom) veoma aktivan forumaš, kao i Raković.
Tek su počeli da vas uče odozgo....
https://twitter.com/IgorJaramaz/stat...540237826?s=19
Printable View
Bivši (a možda i sadašnji po drugim nikom) veoma aktivan forumaš, kao i Raković.
Tek su počeli da vas uče odozgo....
https://twitter.com/IgorJaramaz/stat...540237826?s=19
Значи овдје су се радикализовали?
Jaramaz inače staro srBsko prezime iz srca šumadije....
Ne dijelite ove budaletine po forumu ka ovaj i raković, ne zagadjujte ovaj prostor.... takvi ni doma uticaja nemaju a ne na cg politiku
Јарамази су херцеговци ваљда.
Имају утицај на збијање редова и давање горива њиховим противницима.
Мада они су толики заглибили да су и против амфилохија причали по њима није био довољно велики србин и гајио је аутономаше у мцп.
Ништа из цг, па ни цг срби, им није по вољи.
Aleksandar Raković je neko ko je preko 20 godina involviran u politički život u Crnoj Gori.
Učestvovao je sa srpskim partijama i organizacijama u „popisnim kampanjama“ 2003. i 2011. godine.
Lični prijatelj i politički savjetnik Andrije Mandića.
Redovan gost na srpskim medijima, ne slučajno.
Posrednik između zvanične Srbije i njenih eksponenata u Crnoj Gori.
Ko vam kaže da je nebitan taj ili nema pojma o čemu priča ili vas laže i baca vam prašinu u oči.
https://www.youtube.com/watch?v=UvkyUWVzZkU
Onda je i ovaj što ga hvali i kaže da mu je uzor budaletina ko i Raković? Opet, kolko se sjećam, tebi je Joanikije bog na zemlji, ili ga bar tako doživljavaš po ovom forumu?
Aj sad budi pametan pa povataj ko je tu što u svu tu priču:joy:
Ne znam imaju li doma uticaj ali na Joanikija i SPC imaju...
https://youtu.be/UvkyUWVzZkU
Uđe buva+gacce u pucanj, vidi se kako mi dps-ovci isto razmišljamo, aksios.
Dobar je Joanikije, nije mnogo pametan a dobar je....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Мислим да је његов сајт Растко и Његош, има доста књига интересантних на њима, наравно углавном једностраних.
Ако кога интересује клип је монтиран јер је на промоцики Јоаникије причао први, а Раковић последњи, претпостављам да је то урађено ради већег ефекта, ваљда би исти био да су пустили хронолошки?
Jeste obrnut je redosljed.
Inače Raković i prije ovog "eventa" nije imao skandaloznih izjava na račun Crne Gore iz kojih Joanikije neuki nije mogao znati o kakvoj se osobi radi, pa mu se omaklo to njegovo divljenje njemu.
Daj Mistislave ne šali se sa nama :)
Не шалим се, зна се ко је раковић, чедомир антић и остали, није нико подметнуо јоаникију, само сам указао ако је то коме битно да је видео монтиран. Има снимак промоције књиге на јутјуб кога интересује.
Hm, možda da se promijeni ugao gledanja.
Ko je patriota, DF koji donosi pare iz Srbije u Crnu Goru, ili ovi dps-ovci koji iznose pare iz Crne Gore i nose ih u Srbiju. Da kupuju stanove na najatraktivnijim beogradskim lokacijama.
https://www.dan.co.me/vijesti/politi...e-i-eu-5155737
Mira mu ne daju!
A shto je ovoooooo...
Mapet šou.
Ima li đe par hiljada govnjavih metli nabavit da se podijeli narodu? Treba počistit čitavu državnu administraciju.
https://www.cdm.me/politika/knezevic...u-ambasadorku/
Mi zivimo u maltene totalnoj anarhiji, jedino sto nemamo oruzanih sukoba u drzavi, i sto drzava isplacuje plate i penzije.
Privatni sektor nesto mrci i na aparate je, plate su u prosjeku 450-500 kod privatnika i nema nikakvih naznaka da ce privatni sektor napredovati i razvijati se u dogledno vrijeme.
Sve institucije su urusene i drzava je u VD stanju, takodje bez naznaka da se nesto popravi.
Narod takodje zivi u nekom VD stanju.
Samo treba vidjet kako coek sam sa sobom da opstane normalan u glavu koliko moze u ovom opstem ludilu.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
zamisljam odusevljenje skoja da su kod zdravka dosli danas ovako ambasadori kvinte kako bi to oznacio kao veliku podrsku zdravku i trenutnoj situaciji u drzavi... ovako zapadni partneri odjednom postadose zapadni dzelati a danasnja posjeta kaznjenicka ekspedicija...
Mozes misliti budalastine. Ovo su ko stara DPS saopstenja "nemojte vi razmisljati, mi cemo da vam kazemo sta da mislite i pisete po portala"
Elem Spajic nema NI JEDNOG poslanika u parlamentu, i sasvim svejedno je i dje je bio i koga je vidio.
Ali nema veze, u starom maniru bratske stranke se pisu saopstenja. Jos bolje mi je prica da se ES raspada jer se Milatovic sreo sa Borinovickom juce. Samim tim Spajic ispada kao "izdajnicki srbin" a kao ulece "patriota Milatovic".
Ko nije poludio za vakta DPS, ovi ce da ga dotuku
DPS je do skoro, slikovito rečeno, bio gospodin koji dosta toga radi mimo zakona, DF je oduvijek bio šišnjar, spletkaroš...
Funkcioner Demokratskog fronta "biranim riječima" odgovorio na kritike partijskih drugova [emoji116]
"Kada poznate srbomrsce i montenegrine iz političkih organizacija, dijela medija i NVO sektora ovoliko nervira i dovodi do bijesa odlazak predstavnika srpskog naroda u Srbiju i Republiku Srpsku, onda je i to jasan signal da je to ispravna politika i da te aktivnosti samo treba intenzivirati i pojačati. Prosto je - sve što dovodi do ludila ostrašćenu antisrpsku bulumentu, dobro je za srpski narod, jer ne daj Bože da nas takvi hvale", navodi se u saopštenju Vučurovića koji je i predsjednik Odbora za ljudska prava Skupštine.
Postoje li crnogoromrsi? [emoji847][emoji16]
Mislim izruce ljudi na CG sve zivo a opet niko ne pomene "crnogoromrsce" , dok svakodnevno slusamo o holokaustu u CG, najvecem zlu na Balkanu, te "srbomrsci", montenegrini i ostalo a sve nicim izazvani jer evo dvije godine su na vlasti a oni dalje jedno te isto oa velim postoje li "crnogoromrsi"?
Sta veli SKOJ? Postoje li? Ako iko zna, on zna [emoji16][emoji847]
"Kada kažu Srbi u Crnoj Gori, to je pogrešno, verujte mi. Zna se ko su Crnogorci, to su Srbi. Nema potrebe da se naglašava Srbi u Crnoj Gori. Crnogora je jednako Srbin“, ispričala je Crnogorčević i za kraj otkrila:
„Tu cifru od 20.000 evra su napisali oni koji žele da naprave medijsku hajku. Ako mi bude stigla neka tužba, već se narod okupio da skuplja novac za mene, tako da se ja ne brinem..."
Veseli se...
Sta kaze SKOJ? Kad je Madona pjevala "Like a virgin" nije vam smetalo tandaramandarabroc... [emoji16][emoji847]
Sljedeci put kad extra pocne pricu oko srbomrzaca, sovinizma i sl. trivija koje optuzuju druge za razne izme samo ga podsjetite da je to njemu sve normalno. [emoji847]
Da se ne prisjecamo kako je sve pocelo ipak je to matrica postupanja sedam sekretara SKOJa na mrezama.
No, sta kazete. Sa ovim ljudima mislite da pravite gradjansko drustvo i pomirenje dok vam lupaju sklempe i tjeraju vas da se posipate pepelom dok u pozadini ostvaruju svoje svetove?
Sve je to danas normalno [emoji16]
"Kada kažu Srbi u Crnoj Gori, to je pogrešno, verujte mi. Zna se ko su Crnogorci, to su Srbi. Nema potrebe da se naglašava Srbi u Crnoj Gori. Crnogora je jednako Srbin“
E kako se primaš moj Rodione [emoji846][emoji846]
Slušaj, što se mene tiče, I marsovci. Najradije bih da nema nacija. Da to ne postoji. Jer vidimo đe nas je to dovelo. Sve nas. I Srbe i Crnogorce i sve druge. Da se dijelimo samo na dobre i loše, na fukare i čestite , na lopove i poštene. Za ostalo mene zabole. Tako se ponašam svuda. Ali moram malo kontre vama koji...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ih. Ti uvijek sala, komika, kontra... pa se primis i zoves ljude na fer i sl. [emoji847]
Bio je jedan davno iz one Jaramaz ekipe. On je uvijek tvrdio kad ne zna sta vise da kaze da je on ekstreman da bi pokazao kako su ovdje jos ekstremniji od njega [emoji16]
Moram ti reci da se ta isprika izvozala ovdje
Elem, ovdje imamo u par dana od raznih individua sa raznih adresa otvoreno negiranje nacije, postojanja i drzave. Crnogorci su stalno cutali, nijedan adekvatan odgovor nijesu poslali. Poslije izbora kad se mislilo da ce se ici ka pomirenju dobili smo tzv izdusivanje koje nije izdusivanje nego orkan jednog svijeta koji je vec jednom oduvao mir na Balkanu a sprema se da to uradi opet a sve zbog toga sto mu se cutalo i sto su razni skojevci u svojim agitprop uredima smisljali opravdanja.
Ok. Ako ti tako misliš.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Stvarno, kako se samo usuđuje žena da pjeva pjesmu iz 1863 godine koja je očigledno retroaktivno skrnavljenje himne iz 2004 godine :D
Eto tako. Ustvari ovo je prava verzija. Pretpostavio sam da ce bit nesto kao sa trobojkom…
Sent from my iPhone using Tapatalk