Meni je vise to ostalo kao nesto iz djetinstva. Jer mi je pokojna majka voljela te homemade mirise. Koji su tada imali dobro trajanje. A ona sama je pravila od etericnih ulja narandze, limuna i lavande osvjezivace za garderobu. To je mijesala sa destilovanom vodom..i malo soli..prskala odjecu sa tim. Ja taj miris i dalje imam u nosu. Kao neki parfem ljetnji..svjezi..vodeni. prosto mirise na cisto.
Pratim onu tvoju temu, pa cu eto vidjeti sta budes kacio. Pukao sam za parfem prije par dana, trebam malo skalat.
--
Kad vec pisem, uzeo sam BG mancera.
https://i.postimg.cc/gj8BTv24/Screen...oid-chrome.jpgi will love you forever and always
Nisam se mogao snaci da ga probam, a zelim ga uzeti evo vec neko vrijeme. Citao sam pohvalno o njemu i nekako sam vjerovao da ce mi se svidjeti.
Moram da kazem da cim sam ga prsnuo pomislih "na sta bacih pare". Miris kao neki sapun bezvezni ili kupka u najboljem slucaju..sintetika. Toliko je jak bio da sam ga osjecao par sati kad god bi se okrenuo lijevo ili desno. Ostao je i na rubu majice koju sam nosio po kuci..osjetio sam ga sjutradan kad sam je obukao. Bas sam razocaran bio..
Nosio sam ga nakon toga 4 puta..svaki put po tri puna prskanja. Primijete ga, osjete..svidja se zenama.. Koleginica hoce da ga isproba, da bi kupila. To mi i ne ide u prilog.. :)
Da li se zbog tih pozitivnih komentara moje misljenje promijenilo..ne znam..ali sad se i meni dopada.
Nije prvi put da se okrenem.
Recimo savaz edt mi je bio uzas ..jak..napadan..ostavljao je trag iza mene ko ona traka iza aviona sto ostane na nebu.. Pa sad imam njega, a imam i edp.. Od edp imam i zalihu od 100ml.
Jedini parfem koji mi je pun promasaj je crveni Eros. Tu sam bacio pare. I Shanel Sport koji sam dobio..i koji se ne osjeca 15min nakon prskanja.