Ne znam dali Italija ima sansi da prodje u baraz najbolje bi bilo njih da dobijemo u barazu ;)
Printable View
Ne znam dali Italija ima sansi da prodje u baraz najbolje bi bilo njih da dobijemo u barazu ;)
oce dobiti nasi preko 6 razlike?
kako je igrala holandija sa austrijom u goste
Oce funky garant!
Holandija-Austrija prvi mec 27-26
Austrija-Holandija drugi mec 37-31
Austrija - Holandija: 37 - 31
U holandske novine pise da im 3 igraca ne igraju u Bijelo Polje i jos trojica imaju pocetne znake gripe i ne znaju oce li ozdravit do mecha (juce napisano).
Njihov trener je reka da ce bit vrlo tesko imat izjednacen rezultat u Bijelo Polje i da sve karte stavlja na zadnju utakmicu u Holandiju.
Znaci, unaprijed su se pomirili sa porazom.
da, to sam i ja nasao da sve nade polazu u zadnji mech jer im valjda samo bod fali
to cu da igram 1
dje ima da se odigra na rukomet ljudi. ja bacih pare protiv austrije odje i poslije toga u lob ne stavljaju nase rukometase. koliki je hendikep?
bookmakers daje ovo +6 na holandjane...
Da nema ko link za skidanje utakmice/a sa Austrijom...
Eutelsat W2 = 16 east
12719 V 6111 3/4
ID: ATLAS - U
Hvala Maveric,doduse pokazuje da ima signala pojavila se slika na trenutak i sad je nema ali signal i dalje stoji...valjda ce doci slika...
Ako neko prati neka prenosi rezultate s vremena na vrijeme.
Ljudi, koji je rezultat?
Moze li neko s vremena na vreme da izbacuje rezultat posto nemam gde da pratim iz Srbije? Treba mi 7 razlike za vas. :bravo:
@Admiral Krsto Djurovic
Pa **** ga, na koga cu da igram ako necu na vas...
Au sto imate cenzuru, nisam znao za ove zvezdice :mrgreen:
Razumiju se i zvjezdice.
Montenegrino se zauzeo da gleda.
ma ne gledam toje najgore ne mogu signal da ufatim...
Uspio najzad!
Pocelo drugo poluvrijeme 17-14 za nas....
37 minut 19-14 za nas...
40 minut 21-16..
45 minut 24-17...
Rasturamo Ih
Dzoka, kolka je bila kvota?
51 minut 28-22...
54 minut 30-23...
gusto za Dzoku
56 minut 31-23...
kako smo ludi sto je ovo
58 minut 31-25...
Kraj 32-27!
Bravo Orlovi!
Kakva je bila publika? Je li se pjevalo?
mislio sam na igrace. a uopste mi se ne svidja navijanje.
Sala krcata do zadnjega mjesta,pjevalo se ,skandiralo,veselilo .Na kraju igraci Oro igrali a nakon toga Djukanovic na celo kolone sa Crnogorskim barjakom istrcali krug pred publikom. Evo sad pjeva Merima Ne pomaze voda majko sa korita Ivanova ;)
Svaka cast... Gledao sam cijelu utakmicu...
Aj kasnije cu nocas da pljuvam po Milosevicu, kad euforija pane ;)
Odlična utakmica, rasturismo ih, a onaj vučinić čim udje 3 odbrane... josh da uzmemo pobjedu u amsterdamu i wrh
Svaka cast za sjevernjake veceras!
Ne bih da napadam Pera, jer je strasan trener, ali izgleda da svako ima svoju slabu tacku a njegova se definitivno zove "Sine Milose". Nijesam strucnjak za rukomet ali mi se cini da onaj mali veze nema. A tek Markovic, kakva je ono smlatina? Kad ga vidis kako se krece i vodi loptu odmah znas da tu igraca nema i nece ga biti. Volio bih da grijesim ali izgleda da Kapisoda nema adekvatnu zamjenu. Mrvaljevic pruza najvise a Muratovic najmanje sto je u neku ruku i dobro jer ce po prirodi stvari u barazu dati mnogo vise. Ipak je on nas najbolji igrac.
Vidjeh da su Srbi odigrali nerijeseno sa Makedoncima i da im fali pobjeda doma za prvo mjesto. Time se otvara mogucnost baraza SRB-MNE sto bi bio pravi test za ovu ekipu kako na sportskom tako i na psiholoskom planu.
Ja bih licno volio da igramo protiv njih i to ne na Cetinju, nego nedje drugo, dje ima njihovih navijaca(a to je bilo koji drugi grad u CG).
Jedno je sigurno: ovi momci ce i srce ostaviti na terenu i to nije samo komentatorska fraza koju tako cesto upotrebljava V.Jovicevic nego cinjenicno stanje.
Vidjeste li ljudi kako samo pjevaju himnu? Jos malo pa ce prevazici Hrvate i Italijane. Zavidim im casti mi.