Je li u 19h utakmica? (Ispade vrhunski sto je El Klasiko u 16h)
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Printable View
Je li u 19h utakmica? (Ispade vrhunski sto je El Klasiko u 16h)
El Klasiko je u 21h?
Jes eo vidim, mogu se zaklet da sam bio procita nedje da je u 16h
Saopštenje uprave kluba:
Poštovani,
Košarkaška utakmica između KK Budućnost Voli i KK Partizan će se odigrati u nedjelju, 22.marta, u 19h. Javnosti je poznato da je u pitanju dogadjaj veoma visokog bezbjedonosnog rizika.
Na žalost, naš klub je više puta do sada plaćao vrlo visoke kazne i bio vrlo ozbiljno sankcionisan zbog nesportskog ponašanja publike. Pored svih uloženih napora i sredstava, skupe organizacije kao i naše ogromne želje da utakmice proteknu u pravom sportskom maniru i duhu, dešavali su se neočekivani incidenti i problemi koji su nas skupo koštali.
Uprava Kluba u saradnji sa Upravom policije i kompanijom koju angažuje za obezbjeđenje je pokušavala da nađe način da pravim zaljubljenicima u sport kao i igračima i stručnom štabu osigura bezbjednost i omogući odigravanje utakmice u skladu sa bezbjedonosnim i sportskim pravilima .
U ovom slučaju, to nam je prioritet, koji je nažalost bacio sjenku na naša očekivanja kada je rezultat u pitanju. Iz tog razloga, a imajući u vidu prethodna iskustva odlučili smo se da nećemo biti fleksibilni kao do sada kada su u pitanju propozicije ABA lige, a u skladu sa kojima je zabranjen organizovan dolazak navijača od strane gostujuće ekipe
Pored toga, u posljednjoj ovosezonskoj utakmici, kao i svim ostalim do sada, imamo obavezu prema sponzorima i prijateljima kluba, tako da je na prvom mjestu njima omogućena kupovina karata. Interesovanje je prevazišlo naša očekivanja, tako da nažalost nije ostalo karata za slobodnu prodaju.
Nadamo se da će zaljubljenici u košarku koji nažalost nijesu bili u mogućnosti kupiti kartu u slobodnoj prodaji naći razumjevanja za ovu odluku. Poznato je da je košarka veoma skup sport i da je podrška sponzora ključna za funkcionisanje kluba i ovo je način da KK Budućnost Voli pokaže koliko nam znači podrška ljudi i kompanija koji ulažu u Klub.
KK Budućnost Voli će dati sve od sebe da svojoj publici pruži pravi košarkaški spektakl, a Uprava da se utakmica uspješno realizuje i da se ime kluba više ne vezuje za incidente i kazne.
S poštovanjem,
Uprava košarkaškog kluba
Budućnost Voli
Ja sam siguran da ce minimum 90% ljudi koji prati preko citave sezone u salu buducnost uspjeti da uzme karte ili je vec uspjelo
ovdje ispade da od ovih sto idu na sve utakmice Buducnosti niko ne navija za Buducnost :D
Dosta ljudi koji idu redovno na utakmice nekad su trenirali košarku, makar u mlađim kategorijama. Nisu svi igrali za Budućnost. Takav je slučaj i sa mnom, to malo što sam trenirao, uvijek sam igrao protiv Budućnosti. Ni ja nisam navijač Budućnosti, ali sam ljubitelj košarke kao sporta, a između crnogorskog i nekog drugog kluba, uvijek će mi milije biti da dobije crnogorski.
Razumijem i drugu stranu, imam sasvim dovoljno drugova koji su navijači Zvezde ili Partizana. Ne mogu nikad da osuđujem nekoga kome klub za koji navija može da uljepša ili upropasti dan, jer ja sam nisam nikakav navijač. Mogu da osudim degenerike koji se kriju iza statusa navijača samo da bi pravili neka s*anja.
Nisu nikakve košarkaške veličine, ali sala je uvijek bila puna u doba Japanca, Gaša, Vulja, Saše Ivanovića i družine. U redu, nisu bili svi navijači Budućnosti na utakmicama sa Zvezdom i Partizanom, ali igrali su tada i BFC, Beobanka, Spartak nije bio loš, Borac iz Čačka... Sala je bila vazda puna. Koliko sam ja svojim očima uspijevao da vidim dok sam prisustvovao utakmicama. I da, liše utakmica protiv Zvezde i Partizana, cijela sala je navijala za Budućnost.
Čisto da ne bismo pričali napamet.
Moraju li se postovat ova numerisana mjesta na kartama?
70 izbrisanih postova. Jedan forumaš banovan, a bilo je još kandidata. Srećom po njih, oduzelo bi mi to previše vremena pa ćemo biti popustljivi. No svaki sljedeći prestup navijača kluba čije ime se ne poklapa sa nazivom ovog topica će se u većini slučajeva kažnjavati tromjesečnim banom, zavisno od ranijih eventualnih prestupa na istom topicu. Ostali će biti vrlo blizu bana.
Mi zaista nemamo vremena da brišemo toliko postova i tome moramo stati na put. Kako ne bi bilo da nekoga uskraćujemo da nešto napiše, ima za sve odgovarajući topic. Preporučujem ovaj:
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...lo-%29/page213
Pa ko voli da se izjada neka tamo piše, a neka ovaj topic ostavi onima zbog kojih je i otvoren.
Hvala
Mislim da moraju, tako je bilo i protiv Crvene Zvezde.
Inače, koliko traje prosječna košarkaška utakmica, sa svim tajm autima i ostalim kutarama..? :D El Klasiko je u 21h pa me zanima oću li stić', ahah :D
I oću li išta viđet od utakmice, pošto su mi zamijenili sezonsku kartu i dadoše mi prvi red, je li to skroz dolje, zna li iko..
Receno je da ce biti redari koji ce pomoci svakom ko ima problema sa nalazenjem svog mjesta.
Markouskas - oko sat i po, i da se nadaš da neće biti produžetaka :D
Vjerovatno će zaključati vrata( još jedan debilan običaj ) pa se neće moći napustiti utakmica prije kraja. Tako da sat ipo bez produžetaka pod uslovom da Duško ne stvori kakvu frku sa sudijama
Nek vam je sa srecom veceras, da sve protekne u fer i kosarkaskoj atmosferi i naravno da trijumfujete.
PS: Stavio sam simbolicnih 1440 dinara na vas, vise nisam imao, pa da ispostujete veceras, nebi li se ja zarakijo posle tekme:cool::)
Tebra,što ne piješ?
И што би, може ли се икако наћ карта, не, а?
Тапкароши и тако то?
Ja vjerujem da ce biti tapkarosa.
Ja sam uspio juce da se snadjem za 2 komada.
Може се наћ' да се групишеш са варварима и да те спроведу са њима, али ја бих радије да $еднем и гледам утакмицу
Nema se kade:)
A i nebi nesto da ulazimo u dobre odnose;): D, posto nas za mesec dana ceka velika bitka za prvi trofej u Aba ligi, veliko finale izmedju dve najbolje ekipe kkB vs kkCZ:cool:
PS: Veliko hvala sto ste nam poslali velikog gospodina Dejana Radonjca, a nadam se uskoro i velikog trenera.
#POZDRAV
Edit: lose procitan post, ali stojim iza upisa:)
Pijem, pijem, veceras cu da se olesim sa tri crvene, siguran fiks;)
Samo da Buducnost ovo dobije danas, i da se zaokruzi odlcian sportski dan. :)
Ima li goreg igraca od planinica
Nema,
Kako me nervira ovo ka' napaljena djeca odma pocnu trojke da se forsiraju iz nerealnih pozicija...
Jovovic se nervira sto mu ovaj plej Partizana sipa dvije trojke iz svlacionice ka' da se moze zaustavit.. Sacekaj ga da se ohladi kretencino..
A ove publike majku mu napravite pritisak niste u pozoristu
Sofro je retard dokazani
Veze nema koji je rezultat na mec ali palamudi o acu djukanovicu. Sramota takodje da publika vata onog igraca partizana za glavu
ja gledam na sport klub bas komentator fino prenosi.
Stavise hvali Buducnost non stop.
Planinicu i dasicu sve ***** ,kakvi neigraci
Kakav suter.
Ovo samo moze Buducnost,da ovoliko promasuju slobodne,pa ja koji ni ne igram kosarku bi imao veci procenat.Ovo je nevjerovatno
Kakva si ti kobila moj planinicu nauci da sutiras slobodnjake penalu
Nerealni planinic
Kakav mec!