jes vala, nemaju da đaoljega igrača. Možda da kupe nekoga.
Emeri profesor ove igre
Printable View
jes vala, nemaju da đaoljega igrača. Možda da kupe nekoga.
Emeri profesor ove igre
Emeri je doktor odavno, a valjda se i sad u subotu Arsenal u to uvjeri, vidjecemo oce li posle tog meca Vila biti jedan od favorita za titulu...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Prosle godine ih je arsenal dobio u 97 minutu... Mislim da je to X odgovara i jednim i drugim... Vila nema dugacku klupu,a da ih obidju povrede jako tesko ili da se ponovi Lester
Sent from my iPhone using Tapatalk
death, taxes i tottenham iz keca. pare nije uzeo samo ko nije uplatio.
sredi Emery u par dana City i Arsenala. imadoh osjećaj da je sudija produžio samo da bi Arsenal nekako dao gol :D
Mislim da bi arsenalu neko iz FA trebalo da kaze da titulu gledati nece ako se oni pitaju... Prvo Newcastle pa nocas ovo... Sramota
i posle emery ne valja? revenge game u najboljem ruhu.
sensei woyko jos jednom ocitao lekciju pepu. ne ide to bez de bruynea, reklo bi se.
lockyer stabilno posle treceg kolapsa na terenu, drugog nakon sto je imao intervenciju na srcetu ljetos.
4 komada za omiljenog napadača našeg kolege moona na poslednja tri meča [emoji3]
revenge game, morao je.
nego je i danjuma morao, ali ostate lopta na crti nekako.
Kakva kanta od igraca je ovaj zincenko na sta je arsenal bacio 30 mil...
Pohlepa smrada Sterlinga kosta Chelsea, gotovo je sve na Molineux
trcao bi mi od birminghama do londona posle onoga.
plus mi ne bi igrao sad par mečeva
United je možda najtužnija ekipa u ligama petice. čak i Luton bolje izgleda poslednjih kola od ovoga što igraju ovi momci
Kako nece kad ten hag misli da vodi ajax pa je pokupio sav skart i misli sad ce redom excelsior, viljem II i rodu da gazi.
Hojlund 70m eura sad gledam dao je u zivotu 12 golova ukupno. Eriksen, evans i svi ostali skartovi, antony piiiih
Simpatizer sam od 1996e nikad gori nisu bili. Cak i ne gledam nego ne znma sto mi bi sad da upalim ovu tragediju
Goreg trenera vidio nisam
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Da sjecam se. Kad je rashford sa 17 godina potpisao na 7 ili 10m godisnje rekao sam ne gledam vise fudbal. Tako je i bilo, mozda sam ukupno 10 meceva pogledao od tada
Ja sam skoro pa batalio da gledam fudbal. Uopšte me ne privlači. A nekad sam znao igrače druge italijanake [emoji846]
i posle hojlund i ten hag ne valjaju?
Aston Villa nijedan preokret nije dozvolila i sad gube od ovih raspada
treba se postaviti sistem od nule. glazeri nisu nista ulagali u infrastrukturu, stadion se raspada, trening centar je iz proslog vijeka, ljudi koji su zaduzeni za fudbalski aspekt su reklo bi se neuki, postojeci kadar je na ogromnim platama, i ako ratcliffe nema dobre veze u saudijskoj arabiji, pa obrne 2-3 broja i posalje veterane u rijad, tesko se otrsiti igraca sa platama od po 250k-350k nedeljno, a pitanje je i koliko mogu da trose zbog FFP-a.
pritom, nisam siguran da imaju ijednog igraca koji bi mogao da udje u prvih 11 cityja, liverpoola ili arsenala. eto casemiro i eventualno varane u liverpool, shaw u arsenal kad nije skrsen i to je otprilike to. rashford kad mu se igra. cak i tottenham, nisam siguran da bih zarko zelio bilo kog igraca uniteda za prvih 11.
Poniženje na Emiratesu
Spursi će da imaju baš velikih problema u januaru kad im odu igrači istočno i južno od Evrope :D Bissouma, Sonn, Sarr mnogo su bitni a mogu mjesec dana biti bez njih
WH održao defanzivnu kliniku. i posle svega City je pobjedom u zaostalom meču na -2 od Liverpoola i sa istim brojem bodova kao Arsenal. a Kevin se vraća