Originally Posted by
To Madeira
Pazite Portland šta radi, četvrta utakmica da sam ja vidio da je dobijaju na posljednji posjed ili buzzer beater. Najjače je što nijedan nije pogodio Dame, nakon Simonsa i dva puta Jeramija Granta (koji je i sad pogodio trojku za vođstvo na 15 sekundi do kraja), došao je red na Josha Harta da presudi. To je neodrživo na duge staze, ali je dobro i ludo za gledanje.
Zanimljivo izgledaju, iako je meni roster pomalo nakaradan. Bukvalno nemaju prirodnu rezervu za Lillarda i/ili Simonsa nego je Winslow taj treći pomoćni plejmejker (to je Miami kad ga je draftovao bio i zamislio, ali džabe kad on i dalje nema šut). Grant po potrebi postaje druga ili prva opcija u napadu i za sad mu ide. Petorka je dobra, Hart i Grant odlični za sad, i vjerovatno najbolji par krila koje je Dame imao do sad pored sebe. Klupa nema prirodnog centra, to glumi Eubanks, a ostalo su sve bekovi/krila tipa Nas Little, Keon Johnson i ovaj rookie Sharpe koji izgleda kao pogodak. Još se čeka Gary Payton, ali ni on im neće biti rješenje za plejmejkera jer je loš šuter.
Kao što rekoh gore, četiri utakmice dobijene na jedan posjed nije neki recept za dugoročni uspjeh i to jeste varljiv skor, ali uz Utah su ponajbolja neočekivana priča u ligi u ovih 10 utakmica i fini za praćenje.