Jeli pochelo sa prodajom karata ?
Printable View
Jeli pochelo sa prodajom karata ?
19.03-pet puta napisah.
Nekako mi je sumnjiv Basa..veli da ce bit na raspologanju u junu,kao da daje rok Klementeu tako da ne bi trcao pred rudu...mada opet tata mu je Cetinjanin pa ga je mozda stisnuo..Ko zna..
ALE ALE BASHA LEEEEEEE!!! Kakav injection za odbranu!
Njemu ponajwishee treba da zahwalimo shto nam ga je ustupio :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: !
Nego hoce li bit josh kakwih nawijachkih pjesama...
P.S. Molim vas ako iko ima neke pjesme sastawljene, a misli da bi mogle da se upotrijebe izbacite ih slobodno....
:yipiiii: :yipiiii:
Ljudi sjutra u red za karte:) ja u 9:30 sam tamo:)
Opa, pocelo je sa pljuvanjem:
IZVOR: KURIR
16. mart 2007.
LICEMER
Fudbaler Le Mana Marko Baša još jednom promenio mišljenje i odlučio da igra za reprezentaciju Crne Gore
Fudbaler Le Mana Marko Baša demantovao je navode medija da će nastupiti za reprezentaciju Srbije! Naime, Baša je u intervju za podgoričke Vijesti rekao da je njegov jedini izbor Crna Gora i da iz objektivnih razloga nije mogao da se odazove selektoru Filipoviću za prijateljsku utakmicu protiv Mađarske.
- Moj jedini izbor je Crna Gora i tu nema dileme. Zbog objektivnih okolnosti propustiću meč sa Mađarskom, ali od juna sam na raspolaganju selektoru Filipoviću - rekao je Baša.
Ukoliko su navodi crnogorskih medija tačni, onda je nesuđeni srpski reprezentativac na krajnje licemeran način obmanjivao čelnike Fudbalskog saveza Srbije i javnost države u kojoj je rođen obećanjima da će se od juna staviti na raspolaganje selektoru Havijeru Klementeu.
Njegovo poigravanje traje od avgusta i prijateljske utakmice sa Češkom, koju je otkazao zbog navodnih bolova u leđima. Naredne mečeve je izbegavao uz slična opravdanja, ali je, uprkos stalnim pozivima, za šta u FSS postoji dokumentacija, pričao srpskim medijima da se na njega ne računa ozbiljno u stručnom štabu reprezentacije Srbije.
Vrhunac se dogodio nekoliko dana pred utakmicu Sošo - Le Man, kada je otkazao sastanak sa Klementeom, koji je želeo da ga uveri u svoje poštene namere. Drugu dimenziju ove fudbalske prevare stvorili su rukovodioci Fudbalskog saveza Crne Gore, koji su posle razdvajanja napravili džentlmenski sporazum o nepreuzimanju fudbalera rođenih na teritoriji druge republike.
Umesto poštovanja dogovora, cela Srbija je prethodnih meseci bila svedok otvorenog lova crnogorskog selektora i ostalih skauta na igrače po prvoligaškim srpskim stadionima. Po principu da dolazi u obzir svako kome se utvrdi crnogorsko poreklo do desetog kolena unazad, angažovano je nekoliko igrača.
Kvalitet "lovine" neće mnogo oštetiti Srbiju, ali da se Srbija u budućnosti ne bi pretvorila u crnogorsku fudbalsku koloniju, kao što je to Surinam za Holandiju, predsednik Zvezdan Terzić bi morao još jednom da podseti kolege iz FSCG na džentlmenski sporazum.
Srećni Filipović
Selektor reprezentacije Crne Gore Zoran Filipović nije krio zadovoljstvo zbog odluke Marka Baše.
- Lepa vest i dobar znak. Kao što sam već rekao, kvalitet igrača je veoma važan, ali možda je važnija želja fudbalera da igraju za crnogorsku reprezentaciju, da ostave srce na terenu zbog nacionalnog tima, države... To je poenta. Ovim gestom Baša je spojio obe osobine. Reč je o odličnom igraču, koji, eto, ima želju da nosi dres Crne Gore. Baša je, uz to, kapiten Le Mana, što je znak i da je prava osoba, lider. Nije lako biti kapiten u stranoj zemlji. U svakom slučaju, drago mi je što je priča sa Bašom imala srećan kraj za nas - rekao je Filipović za Vijesti.
Taj kurir je izgleda "mnogo dobra" novina
Kurir svojim glupostima uveseljava publiku sirom Balkana, nedavno su se posteno osramotili kad su objavili "super-ekskluzivni" intervju sa navodnim Grobarom iz Splita i to pod naslovom ZA HAJDUK NAVIJAM, ZA PARTIZAN ŽIVIM!
http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2...01022007.shtml
Da bi se na kraju ispostavilo da im Torcidasi podmetnuli pricu (uz pomoc photoshopa)
http://www.youtube.com/watch?v=NNZNph3_zJo
http://themladichi.blog.hr/
Ja sam josh juche qpio kartu , bez ikakviJeh redova & chekanja :D
Vele da je i onaj Igor Lambulic dobar igrac samo ima 18 godina...
znam da je dok je igrao u crnu goru za 3 sezone dao oko 90 golova...
Kupih i ja karte, bogami guzvaa ...
Hvala za dopunsku informaciju.
Glavno je da je birao za koga je hteo. Za koga bi voljeo da igra, da prestira, u dobra i slaba vremena. Njegov je zivot, i njegova odluka. Samo da kazem iako bi Srbija voljela prihvatiti porijeklom CrnoGorske igrace, imali bi previse kvaliteta tako da nijedan od svija ne bih dosao do igranja na velike utakmice.
Basa je igrao i sa mladom SCG reprezentacijom, gde su Purovic i jos nesto drugih nasih CrnoGorskih igraca igralo. Pa i neki assisten trener ili tako? Neki Vujovic?
Da kazem, po mojemu trebaju birati sa koga bi da igraju za Cast, a ne za pare, dobre prestacije na papir itd.
Ne za rezultate. Neki ovde kazu ako biraju za Srpsku Reprezentaciju, da bi na veci nivo dosli, i do vecih turnira Evropsko, Svjetsko i tako dalje.
Ali zali ste vi gledali Srbiju na kvalifikacije za iducu godinu? Ne igraju bas sjajno i uvjek imaju ljepe price. (Mateja Kezman; " Bicemo dobar plasman kao Srbija (huuh SCG bre!!) na Svjetsko Prevjenstvo 2006 godine i nadam se da ce mo dobro proci." Eto sve 3 izgubili pa i najgore sa 6-0!)
Neka nasi igraju za nasu zemlju. Pa iako budemo gubili, ili prestirali kao San Marino nema veze. Boricemo se stalno. To ce nam se kasnije pohvaliti.
Bolji si igrac ako probas da dignes zemlju gore, koja se inace jos ne nalazi na FIFA list, nego da igras za zemlju koja sebe gore, pa opet dolje dize.
Nisam znao da su na svjetskom prvenstvu igrali dva Crnogorca, a ne jedan: Jevric i Djokaj.
Zna li ko odakle je Djokaj starinom? Iz Malesije?
ja se vrnuh-bio 2 puta al bjese punooo.sad u 12 je bilo 100 ljudi.
bruka je da na saltere pustaju đecu da kupuju po 20 karata... trebalo je to malo bolje organizovat
najveca bruka je bila onakva organizacija.. dodje neka zena u 10.30, otvori jedan salter, prodaje karte 3 minuta i onda pravi pauzu za dorucak i nece da prodaje da se mi u redu ne bismo pobili.. a jedini kome bi promijenili opis danas je bila ona.
Pa ljudi strasno, dali su onim zenama iz sportskog karte da prodaju. Pojma nemaju koje su za zapad koje za jug i sjever. Mislile su da ima karata po 7 eura za sjever i jug... Strasno! Dodjoh tamo u 9:40, propisna guzva, otvorise u 10:40, pa zatvorise, pa otvorise u 10:50. Nekako kupih kartu u 11. E kako su me izgazili, izgurali, spljostili to je strasno. Treba sam mjesec dana u sumicu prije ovoga da se dobro fizicki pripremim pa onda u red... PIH!!:mad:
E ono je jutros bilo vise nego sramotno. Za ovakvu utakmicu odrediti samo jedno prodajno mjesto sa jednim popisanim salterom, sprdnja. Prodvacice NO COMMENT, ka da su prodavale ulaznice za kosarku Buducnost - Siroki! Dobro im je rekao jedan lik "Poslao bi ja vas na autobusku jedno mjesec dana da se obucite kako se prodaju karte! Guzvaaaaaaa, dodjoh u 10 u 12:30 sam kupio kartu i to zakucih 3 za jug, jer su supci iz FSCG uzeli sve karte za zapad (sto ce se sjatit pola politicara i raznih likova koji 2 puta nisu posli na stadion) ostali su bila samo oni redovi tik uz ogradu i to iskosa! Sve u svemu, nadam se da ce ubuduce ljudi iz saveza nece dozvoliti ovakav propust u organizaciji!
masu su pojedini kupovali karata, ocigledno ce da ih prepordaju.Ja sam uspio da zakinem 2 karte i to je sve.:)