Iznenadjuje me 5% SDa...
Lijepo je vidjet da URA raste, nadam se da URA za 4 godine moze da ima 15%, Demokrate i Krivokapic do 35%, DPS i DF ne vise od 30%. Ostalo SDP, manjine...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Printable View
Ako ne ništa, volio bih da ova promjena vlasti iznjedri još koju građansku progresivnu partiju. Da se ovi kanceri svedu na političku marginu pa da se dobije široka ponuda za svake izbore i što je najbitnije, smjenjivost vlasti kao glavni adut naroda.
@Mojsije
U slucaju da ovoj drzavi krene na bolje brojke oko tri kljucna covjeka opozicije ce biti vece nego sto ti navodis, siguran sam u to.
Zaboravljaju se modeli po kojima je DPS uzimao taj broj glasova.
Sve poluge su imali + prinuda + ucjena + kupovina + partisko zaposljavanje...i opet nisu mogli sami formirat vlast na ovako malo i lako za kontrolisanje biracko tijelo. Koja propast.
https://www.vijesti.me/data/images/2...ver=1601025353
Po koalicijama to izgleda ovako:
PARTIJA - IZBORI - NOVA ANKETA
DPS - 35,06% - 30,5% (-4,56%)
ZBCG - 32,55% - 29,5% (-3,05%)
MNN - 12,53% - 16,6% (+4,07%)
URA - 5,54% - 9,2% (+3,66%)
SD - 4,10% - 5,10% (+1,00%)
SDP - 3,14% - 2,30% (-0,84%)
Neeee....
Legalizacija marihuane i neka urbana priča uz ograničavanje vremena na funkcijama, maksimalno forsiranje učešća građana u raspravama (oglašavanje preko društvenih mreža za javne rasprave i slično), podršku razvijanja ekološke svijesti, razvijanje zdravih stilova života i organske proizvodnje. Forsiranje priče da, što je fakat, kao prva država na Mediteranu koja bi legalizovala marihuanu možemo da dignemo ekonomiju veoma brzo. Javno uspoređivanje štetnosti sa cigarima i alkoholom itd. Ako već pola Amerike i dio EU to radi, mi ne treba da čekamo da svi to uvedu, već da pokupimo kajmak kao neko ko će prvi sa tim krenuti u ovom dijelu Evrope. Digitalizacija javne uprave i generalno modernizacija društva. Prozapadna priča svakako, bez stavljanja fokusa na nacionalnim pitanjima.
To bi ja promovisao kao ideju, da oću politikom da se bavim.
A CNB bi bio štetan, a imaš oštru konkurenciju i ulaziš u sufliranje ili borbu sa ekipom koja je veoma profitirala od dps-nacionalne priče.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Gasi DrPS, a na iduce izbore i DF.l, mogu taman zajedno na smetliste istorije.
Добро питање.
Ррално шансе сд-оваца да се запосле су никакве, а то им је био једини политички циљ.
За сдп сам мислио да ће расти јер су показали да могу издржат у опозицији 4 године и да је можда мало мање битно запослење од цг национализма.
Рано је иначе говорити о коначним циграма има ово још да иде горе доље.
Битни су локално избори за годину двије.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Угасили су у сваку општину, осим у петњици, шавнику и цетињу.
Али има довољно времена да се ствари промијене, па можда и издрже до избора и сачекају грешке нове власти.
Али пг је одавно опозициона, мислим да се ту не може ништа урадити, вуковић нека се пакује полако.
Kovačević: Ljudi iz tima Krivokapića kroz javne nastupe da ne kvare odnos buduće vlasti sa Srbijom
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...sti-sa-srbijom
Ovi ljudi bas duguju Vucicu. Svaki put kad nesto progovore u odbrani Vucica samo gnijev svojih glasaca navlace na sebe.
Gledajuci komentare ispod ove vijesti rekao bih da je Vucic najomrazenija licnost u CG. Sto nije nimalo lako postici.
Kud ćeš većeg dokaza od ove slike https://pbs.twimg.com/media/EisAKCzW...jpg&name=small :)
O nasoj crnogorskoj, a moze i sire...
Sto se tice ovih koji su me juce vrijedjali i to zato sto sam im fino dala podatke o zakonu koji ne zastarijeva, o zlocinu protiv covjecnosti, a danas se opet u nizu cude i prave neznaveni, uzaludno vrijedjajuci Medojevica koji insistira na tome.. da im ponovim.
Pocev od:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...07#post5433907
ako im i dalje nije jasno da nepotrebno pokusavaju da vrijedjaju covjeka..
Evo...
Hvala Lepo
A ima toga koliko ti je volja.
Oslobadjanje Caneta odmah na pocetku.
Pa odricanje Srbije od Titove vile u Igalu..pa prodaja Milova te vile.
Plac za ubijenim Kavcanima..
Pa poslovi sa ovim covjekom sa slike ..Bg na vodi.
A da ne spominjemo ove iz DF koji su Vucica kostali izgleda dosta. Pa su sad iz petnih zila se napregli da mu to vrate.
Ne kazem za razmisljanje po pitanju Kosova nego svega. Pogleda na zivot, na druge nacije, vjere. Tamo su mnogo relaksiraniji. A primijetio sam da su tamo “napeti” samo oni kojima je otac, djed ili pradjed dosao iz CG ili BiH da zivi u Srbiju. Prenosi se “razmisljanje” s koljena na koljeno.
po kom ključu su unutar ove koalicije dijelili mandate te Medo dobi isto koliko i SNP? to je malo sramota, jer za SNP glasa mnogo veći broj ljudi no za bilo koju partiju unutar te koalicije, sem DFa naravno
Volio bi da vidim SNP-URA-Deomokrate-Profesor da naredne izbore imaju vecinu (uz podrsku manjina) i da se najzad batali sa pricama o vjeri, naciji i ostalim glupostima, da se bavimo kako da skoci standard da ljudi mogu lagodno da zive od plate, vratiti djecije dodatke svim porodicama itd itd, malo misliti o narodu a ne samo o svojoj guzici.
Najveći promašaj ovih izbora je bio što mi nisu Jonicu puštili da nastupi..
:u pozadini Lepa Brena - Ja sam Jugoslovenka. mp3: