Zamisli,zena kuva?! Ispasce zena nenormalna....:)
Poznat mi je problem ali rjesen je prelaskom u starogradnju.Normalno,nije mi to jedini razlog bio za selidbom.
Printable View
Upravo tako, ja sam u starogradnji počinuo bukvalno, počev od mirisa pa do zvučne izolacije (ovo pogotovu, s merakom sad mogu da pojačam zvučnike, već sam pitao komšije pored i ispod čuje li se šta, kažu ništa)
Konkretno u Profesorskoj kad sam bio, morali smo da iselimo doslovno na 2 dana da ne bi pocrkali od smrada ljepila (komšinica u stanu pored valjda postavljala parket). Naravno, svi mogući prozori su morali biti otvoreni te dva dana da bi se iole moglo u stan posle...
Bez obzira na sve, i ja biram novogradnju.
XXL i ja naravno kuvam ali ne 12h dnevno [emoji16]
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Elem, preporuka za nekoga ko radi komarnike? Uradio bih na 2 dvokrilna prozora i jednim jednokrilnim balkonskim vratima - sve preporuke dobro su dosle...
+1 za Senada gipsara, kontaktirao sam ga na Birtrate-ov prijedlog, odlican...
On i kolega, obradili oko prozora, spustili 2 plafona, zamijenili gips tablu, izmjestili vrata, sve bez problema, za dan gotovo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Senad radi komarnike? Ne skapirah iz ovoga radi li...
Senad je gipsar, milo mi je da ti je završio dobro posa' ribomax, odličan je.
@Ben Dover
Za komarnike imaš Nikolu 067/285-534, kumu ih je radio i ispalo je odlično, e sad sa cijenama ne znam kakav je ali uzmi svakako ponudu, ništa te ne košta pa uporedi!
Naravno... Chekiracu... Hvala...
Oko eloksirane bravarije mi je vlaga i poceo da truli stiropor itd i treba da se to odradi ponovo i spolja sta vec pa ako ima neko majstora sto bi za to dobar bio, ne znam ni ko mi sad treba konkretko.. Vjerovatno i eloksiranu treba skinut da se to odradi kako treba.
Znate li nekog molera, da mi ne trazi 1000e za 50 kvadrata? Ovi ljudi bas nisu cisti, jedan mi trazi 1000, drugi 600, treci 500... Za isti stan, aj da imam 2-3 stana pa da rece covjek :)
Krenula sezona, pa lupaju cijene, ako uleti uleti.
Ima nesto da se izgletuje, ali svi su izgledi da cu sam... :)
Dobro si rekao, jedino neurohirurgu bi dao toliko para :)
Meni je za 45m2, prije 3godine, oko 21. maja, uzeo bio oko 90€ (oko 40-45 je bio materijal i jos toliko ruke), neki Todorovic, otac i sin rade. Ka za inat, ne znam dje mi je broj... Jedan zid ljubicasti, ostalo bijelo. Bilo je malo gletovanja. Bio sam bas zadovoljan... Vrlo cisto sve sredjeno...
Ja imam da preporučim momka za zidne tehnike, perfektan. Sa klasičnim molerima sam se o jadu zabavio, pa ljudi ja tvrdim da su većina molera splačinari najgori, čast izuzecima kojih sigurno ima a za koje ja ne znam, tako da davajte preporuke za poštene molere!
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Ja sam sam, nesto mi zao bilo dati pare. Tu se nakupi kvadrature bas dosta. Cini mi se najvaznije je da imate dobro svjetlo, led ako imate idealno uperite u povrsinu i nema sanse da bude lose. Samo ne date da vam ostaju linije na spojevima. Plafoni su malo zeznuti, al jbg :)
Ako radiš sa jupolom nema šanse da bude šareno, ja bukvalno samo mažem đe stignem i kad se osuši sve jednako dođe.
Neka krecenje no cu da sam radim spusteni plafon i led rasvjetu.
Samopouzdanje na nivou ;-)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Led je lagan za raditi, ne vidim sto bi se iko "plasio", spusteni nije kvantna fizika, samo malo alata i smisla. Obavezno biraj kvalitetan materijal.
Poslato s Jadrana
ja imam iznad mene nekoga o vjerovatno krišom puši, pa ode u mali WC i meni se svakodnevno osjeća miri duvana u wc-u....mnogo me nervira ali ne znam kako da se spasim....starogradnja je u pitanju i jedino što je dosad bilo je taj miri duvana, nikkavi drugi mirisi ne dopiru, tako da sam sklona da povjerujem da gospoja iznad rije od čojeka joj da puši pa da duva direktno u otvor, popne se lijepo na šolju, uždi cigar i duva u otvor da se ne oseća kod nje...dođe mi da odem gore no se bojim da će je ubupat pošto mi liči na nekoga ko bi moga....
Wow koja mašta :D
Neka preporuka za renoviranje unutrašnjeg zida, tj, dva, koji su godinama vlažili. Dakle, treba da se ukloni cio taj oštećeni dio koji je porozan, buđ, da se stavi ljepilo i mrežica, pa da se gletuje. Površina oko 30-40 m2. Koliko bi to otprilike koštalo? Hvala.