Znaci ovi trojica i zena jesu ?! :D
Printable View
Znaci ovi trojica i zena jesu ?! :D
"Ova trojica" su iza brave. Lišeni su slobode zbog uticanja na glasanje ili kako li već. Mašan je na slobodi i ispitqn je kao gradjanin.
Ako ste gledali Dnevnik i spojili sve informacije, logično je zaključiti i da se Državni tužilac CG stavio u službu srpskih vojno tajnih obavještajnih službi, sa sve Koštunicom na čelu
Vidjeste li ljudi danasnjega dana,
Srpskoga heroja iz Zete Masana.
Iz vlasti mu zavjeru kuju
jer crni Masan nije platio struju.
Dugujes nam Majo jeftinu i skupu
Zato dobro pazi kad uzmes olovku u ruku.
Nemoj da te blok za zajednicu mami,
Inace ces Majo zivjeti u tami.
Zaokruzi Majo suverene znak
Ako neces da ti u kuci stalno bude mrak.
I ovo ti Majo mi mozemo reci
Do maja ce racun biti mnogo veci.
Nadamo se Majo da ces biti mudar
Inace ti ne gine strujni udar.
Janko ne budi glup ne mozhesh nekome da naraushavash privatnost i da ga snimash bez njegove dozvole!!!
Zamisli tebi neko u kupatilu stavi kameru i snimi kako onanishesh sa slikom Matije Beckovica u rukama! Mislish da taj koji je to snimio ne bi bio podlozhan krivichnom gonejnju?
Poredjenje ti je vrh bash u stilu SNS-a :)
ma nema toga glasa u crnoj gori koji vrijedi 1500 eura.
ali stvarno ne mogu da vjerujem da ima tipova koji ce da se prime na losu srpsku foru...
ovim se potezom opozicija jos vise zakopala.kako mi se peca prokurazijo:mrgreen:
ovo su ti dokazi od kojih ce da se trese crna gora:popcorn:
super,a ja mislio nesto ozbiljno
E volio bi sad vidjeti Zeca koji ce svrati kod Masana na casicu :)
:respect: svaka castQuote:
Originally Posted by monteboy
neko nas posmatra:mrgreen:
mashane moj,kad dodjes miiiiiiiii.....:mrgreen:
Harise opet pricas masne viceve koji nikome nisu smijesni naravno a bajke poput ovih jesu za one mladje od 24 mjeseca :lol:Quote:
Originally Posted by Hari Krisna
Samo se vi uzajamno tjesite, zajedno ce vam biti lakse.
hahaha, ko ono na crtanom kad neko ispadne totalni glupan pa mu se na ramenima pojavi magareca glava sa natpisom >sucker<:mrgreen: :eek:Quote:
Originally Posted by Sick-Boy
zbilja su tragikomicni ovi sto ocajno pokusavaju da odbrane boljsevicke metode DPS/SDP koalicije.
I sto su bas sad neki zapeli da blate tog Mijovica da je pljackas i zlocinac, ako se to znalo sto se nadlezni nisu ranije pozabavili time, a ako se nije znalo onda ta sluzba ima ozbiljnih propusta u radu kad nisu znali kakav kadar radi za njih.
:D Samo se zabavljajte dragi srbi dok mozhete jer ce se 22. iznad glava vama pojavit to sucker ;)Quote:
Originally Posted by Moreplovac
A pojedinima bogami i CRNOGORAC 101% :mrgreen:
А шташ со онијема коју будну 98,5% Црногорци? Ови преко 100%, то мора да је нека крађа гласова .... :twist:Quote:
Originally Posted by Nikollaki
Nije smijeshno..........
Zapita li se iko od vas je li Mashan danas osvanuo u mraku, sto bi bilo pravedno, jer kad oni moji u PG ne plate dva racuna odma im ukidaju struju i telefon, ili mu je brat Mijovic uplatio prije no je film pusten u opticaj? A mozda su mu ona dva brava uplatila. I glasnu li se ko iz distribucije da rece kako je moguce da nakon 1580 eura neizmirenih racuna (a nije za jedan ili dva mjeseca mogao potrositi toliko struje, valjda?) on ne potpada pod zakon - neplaceni racuni, ukidanje struje.
Mashan ce vazda bit u mraku i sa strujom i bez nje...
Miiisiiim "Ali ja sam za Jugoslavijuuuuuuu" hshshshshshsh :D
ja mislim da je to sustina cijele price :)Quote:
Originally Posted by cvrchak
Sad bi trebali snimiti i pustiti sta ona trojica pricaju u apsu :) Kupuju se neke brazilske ili spanske nske serije a imamo svoje :)
e da si vidjela ovima iz distribucije odgovore na slicna pitanja qq stida i sramote!!!Quote:
Zasto tako ironicno? Da potvrdim, jer vidim da tebi nije jasno od pocetka, osudjujem one dvije DPS ljige jer su mu nudili izmirenje racuna ako bi glasao za nezavisnu Crnu Goru. Sto ces vise od mene, Hombre?Quote:
Originally Posted by Hombre
A ako je film pusten u javnost, i pored dva sadasnja DPS kretena, dva predstavnika vlasti u CG, koji na neprimjeren nacin zlostavljaju svoj polozaj, i jednog kriminalca iz MUP-a, otpustenog iz sluzbe, onda je prirodno da se zapitam zasto moja familija, ikao i hiljade drugih, MORA da plati racune ili ce im ukinuti struju i telefon, kao i sto JESU, a Mashanu ne moraju i pored 1580 eura.
Nadam se da sam ovog puta objasnila.
Sve je, Hombre, vazno u ovom filmu. I netitlovanje onoga sto suflira Mijovic, i njegovo odsustvo i upadanje zene, pod nagovorom, pretpostavljam.
Sve je to ok ali je u kontekstu ove price krajnje nebitno :) A ako me pitas zasto nekom iskljucuju struju a nekom ne...to je dugacka prica i vjerovatno nema veze sa ovim, znam da u mojoj zgradi imaju ljudi racune po 500 eura, a jos ih nisu iskljucivali...mislim potpuno nebitno otkud masanu taj racun...a neko ko voli da pravi teorije zavjere, reci ce da to namjerno rade da bi kasnije mogli da ucjenjuju kao sto je to ovdje bio slucaj...ali ne zelim da moja masta ide tako daleko :)Quote:
a sto se netitlovanja mijovica tice...kako da se titluje ono sto se ne cuje...ja barem nisam mogao da razaznam sta prica, mozda grijesim. ali ja vjerujem da je suflirao ovima sta da kazu. pa i poenta je bila da ih nasadi, zar ne? :)
E da, nesto sto meni nije jasno...ako je ovaj Mijovic toliko zajeban lik, pametan, proracunat, da je organizovao cijelu stvar, postavio kameru, doveo ove u kucu, suflirao im...itd. kako to da mu nije palo na pamet da ako pusti film u javnost da ce i on biti uhapsen? jer na snimku, on radi krivicno djelo isto kao i ovi.
znaci, ako je on taj koji je pustio film, prakticno je sam sebe poslao u zatvor. a to mi je nesto nelogicno, obzirom na citavu pricu oko njega, prepiranja sa ANB, Veljovicem, cikanjem da ga uhapsi, i svimo ostalim sto se moglo procitati po novinama zadnjih dana.
cudno :)
Ne zamjeri mi, molim te... morao sam... :lolblue:Quote:
:mrgreen:Quote:
E volio bi sad vidjeti Zeca koji ce svratit kod Masana na casicu
E, dobar si Hari :)
Jamlim da ce se sjutra stvorit kolona nezadovoljnih ispred izbornog staba SNP-a da traze nadoknadu. j* im ga Masko oca sa preceranom potrosnjom. :) U zgradi Vlade Srbije Kostunica poguren nad stolom vec pise cekove, dok se u podrumu uveliko stampaju svjeze diplome i penzijske knjizice ;)
ali sam se dobro ismijao. pogotovo ono o zeti u kupu sampiona! eh kukuu :mrgreen:
Pa, on je i isao na tu kartu da ce biti mnogo onih koji ce razmisljati kao ti sada, kojima ce to biti isuvise nelogicno, kojima takva zamisao nece imati nikakvog smisla nit' valjanog motiva... i upravo tu i ubo. To mu je propusnica, bas takvi kao ti! :lol: ;) :pQuote:
Originally Posted by Hombre
A mozda ti drugi i treci opis Mijovica ne stoji, pa to onda opravdava cijelu stvar. ;)