Igras na ps4 ?
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Printable View
Nope, igram na PC.
Kontam da je lakse sa dzojstikom ali nema previse komandi da ne moze i preko tastature da se igra (kao sto ja igram). I sve moze da se 'rebind'-uje tako da postavis onako kako ti najvise odgovara...
Nego, baguje li kome Steam? Bio je neki update i od tad radi katastrofa.
Ja počeh Fallout: Shelter
Igra li ko na steam Ark Survival Evolved. meni treba neko da igram sa njim,dosadno mi je sam da farmam
gta V i heroes of the storm...i opalim po nekad makljazu u Dota 2 reborn ...nista novo nista interesantno...
Ja obrnuo Far Cry 3. Epska igra. Sad ne znam što sledeće da igram. I ovaj ebeni cs:go smorio.
Far Cry 4 :)
^ Od te tri jedino nisam igrao (i obrnuo) 'Hard Reset'.
Mislim da mu ne moze Far Cry 4 jer je trenutno na Dx9 igre ogranicen.
Mnogo teska igra. Bar u pocetku dok se mozak malo odvikne od silnog modernog smeca kojim me gaming industrija trovala godinama prije nje.
@ Zedd: obavezno Deus Ex: Human Revolution ako nisi igrao.
Zapisacu je i probat' nedje kad budem nasao vremena...
@Vanjatheman Deus EX sam igrao odmah čim je izašla. Da ne pričam kako je top igra.
Nego, šalji mi link od Mass Effect-a. Baš sam dugo planirao da i nju probam, a srećom dokon sam sad jedan period.
Uh ja zaboravih da probam deus ex i far cry 4...a smorih se kao plovak
Heroes of Might and Magic III Complete, ugrabih na GOG za 3 eura. Pozdrav zivote.
Dark souls ll 😈😈😈
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Apslolutno nista :-)
Ico po treci put, ali posle pauze od sigurno 7-8 godina. Kakav klasik.
Lords of Fallen ko voli epske borbe sa bossevima,mocne armore i oruzja i nacin igre slican Dark Souls samo malo laksi ovo je ta igra.
Igra li ko Clash of Clans? Zaraza.
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Battlefield Hardline, presao sam ga za nepunih 2-3 sata. Kakvo razocarenje od igrice, nisam gledao trailer i ponadam se da ce da bude neko ratno stanje, sjeverna Korea napada juznu pa SAD i RUSI ucestvuju, kad ono GTA V kopirani, kakvo smece od 50gb.