Nabavio sam Lost 3.sezona 14 epizoda
i Prison Break 1.sezona
Simpsonove 40-tak epizoda
imam jos Ja volim nerandze no trpim, Djeknu, Sopranove 1. sezona i jos neke stvari.
Hvale mi Friends 6,7,8,9 sezona, Senfild, Treci kamen od sunca.
Printable View
o/t
Nisi u doba postavljanja mogao imati 14. epizodu Losta, tek par sati kasnije ;)
A dje je tu ALO,ALO? Najbolji uz "Mucke"!!! Sta mislite?
Dje je tu jos "Mr. Bean"?
Sjecate li se ALFA?
Sjecate li se "Dejva Alena",takodje i "Ljeteci cirkus "Montija Pajtona"?
Da nema ko farscape da proda, sve 4 sezone?
ima ''tauruss'' da ti proda to..
anyway,sto se tice farscape-a,kakva je poslednja scena u seriji? na televiziji kada sam gledao,bilo je ovako...dzon krajton i ona zenska(crna kosa) su na vodi u chamcu,sjede,pricaju kako se vole itd. odjednom dolaze neki i iz broda ih gadju i ubijaju. ovi iz leviathan-a to vide,i zaplachu..i to je zadnje sto sam gledao na tv..jel to u stvari i kraj ili ima josh?
mislim da je kraj trece sezone to
Farscape komletan je 9 DVD :)
ferari, kompletirao sam DC ;)
fala za info ;)
A sad odgledah najnoviji South Park, uradili su parodiju na "24", a pogadjate ko je Jack Bauer! ;)
Ec? ;)
naravno :D
BTW, ako neko ima Prison Break (sa 2. sezonom) za razmjenu za neku od mojih serija, nek se glasne na PM :)
Nije bas "TV" serija, al (nekome) moze biti zanimljiva :)
http://www.purepwnage.com
Kolke ima sezone Prison Breka i na kollka je to Dvd-a
I kupio bih komplet South Park , kolko sezona na kolko DvD, ali sa prevodom i da je slike original, omot?
Moze li neko da mi nabavi (da mi proda) Friends od 5. DVD_a pa nadalje. Ali da moze da se gleda na DivX player_u. Posto, receno mi je da se po CG vrte neki diskovi sa cudnim codecima koji ne mogu da se gledaju bez na kompjutoru
Puno hvala
Da li neko ima na prodaju Prison Break, obije sezone?
Cujem da se sprema nastavak Sopranosa. Da li zna neko o tome nesto?
Ja ti mogu prdat sve od friendsa ali nemam sve prevode,mislim da mi fale od 6,7,,8,.pa ces ih morat nabavit preko neta,mislim da ces ih lako nac.AKo je ko zainteresovan za prison break neka mi se javi,imam i Rome,heroes i lost,kao i sve od Jericho stravicne postnuklearne serije
Blitzkrieg, imas od 9. aprila na RTS2 Twin Peaks, pa ako imas TotalTV eto veselja...:)
sjeca li se ko serija sa Elmaga ('98-'99) "Kenon i Kel" i "USA High"???
i ima li ih dje?
izasla je nova epizoda south parka evo link za download http://www.megaupload.com/?d=HT6V5ZN7, ova 11 sezona je namrtvo svaka epizoda je sve bolja
Da neko nema Jericho od 14-16 samo te tri mi fale?