Hvala!
Printable View
Hvala!
Zna li neko koji dio Podgorice je na kojem izvoru vode?
Evo npr. kad javiše - ne pijte vodu sa Mareze. Otkud da znam koja je voda sa kojeg izvora?
Isto i mene zanima.
ni konik ne pije vodu sa mareze
Pa rekoše prekjuče da smije da se pije voda sa česme ok je...
a kako da znate, ja to po ljudima vidim krenem šetnjom od mareze - tološi, vidim mladi, lijepi, nasmijani, nemaju bora, kroz blok divni ljudi isto, idem dalje prema centru još se drži taj nivo što ja pripisujem nevjerovatnoj moći vode koju isti konzumiraju :D za ova naselja dalje ne znam nisam još nikad bila da vidim kakvi ste :p ahahaha
Alo taxi: 069019700
Bel taxi: 069119800
Boom taxi:068019703
Pežo: 069919723
Taxi plus: 069919712
Eto. :biggrin:
Plus:
Quote:
Sa vodoizvorišta Mareza snabdijevaju se potrošači naselja Mareza, Tološi, Blok V i VI, dio grada preko Morače, centar Grada,dio ispod Gorice , Malo Brdo, Stara Varoš, Zabjelo,Pobrežje, Zelenika, Dahna, Dajbabe, dio Zete, Gornja i Donja Gorica.
Kako da podesim na facebook-u da ljudi sa friends liste ne vide ( dobijaju obavjestenja ) kad lajkujem slike drugih sa friends liste?
Pitanje za istoričare:
koje godine je osnovan prvi koncentracioni logor za političke zatvorenike (ŕ la Goli otok) u poslijeratnoj SFRJ?
29. 11. 1991
osjećaju li se ovi estradni umjetnici kao debili kad pjevaju na plejbek?
Evo kao estradni umjetnik da ti odgovorim na ovo pitanje. :D Barem u moje ime... Jednom sam samo imao prilike da odpjevam pjesmu na plejbek i mogu ti reci da je moj odgovor potvrdan :D
Moram da preformulišem moje prethodno pitanje:
naime, odgledah jedan italijanski film iz 1948 o egzodusu Italijana iz Pule i glavni lik koji se nešto zamjerio novim lokalnim komunističkim vođama i onda biva poslat u "koncentracioni" logor u Istri. (kamenolom).
Pa me zanima kad je osnovan prvi takav logor u SFRJ? Mislim, da se znalo za njega? Prije 1948. ili...?
Dje ima da se kupi i koliko kosta ona velika lopta za fitnes ( osim na teleshop i sl. )?
Hvala, You must spread some Reputation around before giving it to ^m00dO_oD_kOlJiBrIyA^ again.
Zna li neko moze li se ljekarsko za vozacku zavrsiti kod privatnika? Rekose mi da se kod privatnika vadi brzo bez cekanja, ali ne znam prihvataju li uvjerenje ako ga je izdao privatnik?
Zasto se kaze da vuk ne mijenja cud, a psi su nastali pripitomljavanjem vukova?
Vjerovatno se tako kaze jer pas nije pripitomljeni vuk
Pa u pocetku je tako bilo, vuk je postao pripitomljen..
http://hr.wikipedia.org/wiki/Istarski_egzodus
Bilo je tih logora više, i u Bileći. To je neka vrsta Golog Otoka za njih.
Hvala na odg, tabuki.
Jel istina da od soka od jagoda zenama rastu sise?
Jesi jela jagoda dosta kad si bila mala goozna? :)