hahaahhahahahahah, ja sam taj dio preskočio. Doša sam kad si ti čeka onoga đeda da se dogovori sam sa sobom!
Printable View
hahaahhahahahahah, ja sam taj dio preskočio. Doša sam kad si ti čeka onoga đeda da se dogovori sam sa sobom!
ahahhaahhahahaah a sto se cini odje haahahahahhhahahah
znaci ulazim da uplatim singl,a čekam da mi se u malu kužinu obrok napravi.
I ja reko onoj da nema kakvi dodatak vaterpolo ili tako nesto...
Veli ima na tablu...
Aj dobro
Ja ispred table 3 momka ka badanji igraju i singluju 2
I ja ono pitah...
A dje onoga đeda sam čeka 15min skupa sa onom babom...
ahahahah dobih ja 70e i to i izlazim iz kuce i ono 1 0 za hrvatsku vracam se kad ono 2 1 za spance hahah,
bookmakers dvoje su se tako upoznali :)
a ona te kuca mi se prošli put nabačala...
al kad me pitala prošle neđelje JESI TI SIGURAN DA ĆE TI OVI TIKET DOĆ
A ne znate vi ljudi najjacu bombu u Kotor u TOTO....poso sa 3 druga da uplatim nesto,i pored nas djede ima 20501061 godina igra kladionicu,dok napise sifru 1 sat....i mi igramo i ja bacim oko sto pise,kad vidis njega poklapa listic i gleda na tablu ahahahhhhahh HAHAHAHAH i mi uzmemo kvote podjemo na pice posle 45 minuta se vracemo on jos pise...kad tad nisam umro od smijeha necu nikad
hahahahh sto cini rain em im pare uzima em mu se radnice nabacaju :D
rain cestitam na dobitku i okle idejada se igra bas x
Starka, da je doša u prvu smjenu zateka bi ćerku. Može proć ka 4+
P.S. <Dođi brate, da oderemo jedan tiket i osvježimo pogled!
mene danas djevojka u prodavnicu ladno uze tiket iz ruka i vidje singl na spaniju i kaze ima se moze sa aa
p.s. dobro je gradjena pa joj zato nista ne rekoh,moracu cesceda igram singlove zato ocu predloge
a okle
godiste pavla vujisica
ne smijem rec okle mi X na vaterpolo :)
sjutra cu ja ponovo neki singl pa u prodavnicu,a nesceh claun kad smo tako fino poceli,sjutra cu joj mozda broj kucnog trazit da se mao dopisujemo
Kad cemo napravit nedje neko okupljanje brate :D ao koji bi haos nastao da podjemo u kladionicu svi ahhahahhaha
bate,nema jače ribe od jedne te je radila u kladionicu BARCELONA na Zabjelo...
To se jednom rodi i nikad više...