Ko radi remont glave upravljaca da valja?
Printable View
Ko radi remont glave upravljaca da valja?
Ja da znam niko
takumi je nekog zlatka pominjao čini mi se
Gdje mogu uraditi obnavljanje sunđera u sjedištu, propali mi bočni sunđeri na sjedalnom dijelu
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
@Takumi daj detaljniji info.
Nemoj mi tako za rodjaka pricat [emoji4]
seljacka prica, ti vozis mazdu, japanac je to...vazda moras imat minimum 200e u dzep?I onda smislja koliko ce da naplati
Auto sam mu vracao 2 puta i tvrdio je da je super iako lupa naprijed sve...
Kad sam ovo novo stavljao, pola stvari na trap nije bilo zasarafljeno da valja(jer je morao pola trapa da mi rastavi da pridje)...
Kul, kul ali nikad vise tamo...
Ne znam mozda dobro radi auta kod kojih se sve drzi na 4 sarafa, ali ovamo je to malo komplikovanije
bolje da je los majstor nego los covjek :)
Probaj kod Gogica u Dalmatinsku.
067341630
kod toga ja ne bih probao ama bas nista...
bio jednom, i jedva cekao da mi skine auto sa dizalice... da pobjegnem...
Kod gogija ili zlatka?
kod Gogija....
Hvala ti.
Citroën C Crossover Exclusive oprema
2.2 dizel
2008 godište
Utisci i mane?
Evo ga na autodiler.me za 8200e
Da li je bolje uzeti za te novce Nissan Quashkai istog godišta takođe dizel?
Iskreno ljepši me Citroën, ali šta je kvalitetnije?
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Mitsubishi je dosta los auto, a valjda su isti.
Vidim da je na platformi outlandera rađen i da mu je najsličniji Peugeot 4007
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Motor-menjac pezo, tako da je to dobro.
Pogon je Micubisijev, ne znam kakav je bez da lazem.
Podji do ofis centra, najpametnije ti je ili do knezevica. Ili ih zovni i pitaj da ti kazu 2-3 rijeci.
Pa kad podjes da vidis auto obratis paznju na to sto su ti rekli, pa onda sa autom kod njih.
Evo rekao sam da cu vas update-ovat vezano za ovo. Danas ugrabih vremena da odem kod mehanicara i provjerim lezaj. Ali da vam prvo spomenem jedan dogadjaj od prethodnih dana (nedje odmah posle ovog gore originalnog posta):
Mehanicari su u Emiratima posebna prica. Ti nasi u CG priuceni majstori su doktori u pravom smislu rijeci za ove ovamo. Ja sam prvo pomislio da nije auspuh probijen nedje pa vidim radnju auspuha i tu zaustavim i kazem mu za buku i on pregleda auto i kaze dobar ti je auspuh ali kocnice treba da mijenjas. A ja vidim kocnice dobre. Rekoh kolko bi to kostalo kaze 100e ruke i ne znam jos kolko djelovi. A dobro rekoh sto da mijenjas kocnice kad vidis jos kolko "mesa" ima na ove plocice da mogu jos dosta da traju. Vice on a diskovi? Rekoh vidis li diskove pravi ko strijela i sijaju se ko novi. Pa vice on za tu buku to ti je od kocnica 😂. Rekoh prijatno prika.
Kasnije u konsultaciji sa vama sam skontao ili da su gume ili lezaj. Danas ugrabih vremena pa poveo u jednu radnju digli ga i zavrceli tocak i jes zadnji lijevi lezaj otisao. Rekoh koliko bi kostalo? Cekao nekih pola sata i dolaze mi sa cijenom 200e jedan lezaj i 160e ruke. Ja reko onome sta je ovo pa reko ovo ti je 20% vrijednosti ovog auta za jedan lezaj treba da dam. Kaze idi kod menadzera pa njega pitaj. Te ja tamo sa ovim reko sta je ovo ovako skupo za jedan lezaj da se zamijeni. Kaze otkud znas da je jedan? Pa rekoh vidio je majstor da je jedan (i na racun taj isti menadzer napisao samo jedan lezaj za cijenu lezaja). Kaze zovite majstora. I kao ga pita jel bas samo jedan lezaj i ovaj kaze jeste. I on kaze a izvini i prekriza cijenu 160e i stavi 50e za ruke. Kakvi lopovi kako obraza nemaju. Aj da je to 5-10e da poveca i smanji nego se sa 100e tako igra pa dje mu prodje prodje. Mozete mislit kako tek arape kolju sa cijenama. Uglavnom ne napravih ni tu reko idem za par dana u Evropu pa cu tamo kupit lezaj. Kod nas lezaj 37e :D Pa cu ga tamo uzeti a ovamo zamijenit. Za veliki servis isplati mi se platit nekom nasem mehanicaru avionsku kartu, da malo vidi Emirate i da mi odradi servis :D Kakvi ludjaci ovi ovamo. I to ovo gdje sam bio su tipa obicne radnje, a da odem u ovlasceni servis mozete misliti tek tamo sta rade sa cijenama.
Honda Civic Eg4 1.5 90ks 1992.
Koje ulje za motor?
Drug mislio da uzme Liqui Moly, pa ne znamo što je najbolje 5w30, 5w40, 10w40 ili 15w40?
Je li možda najbolje 5w40, ful sintetiku?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
5w30 poyyy
Hvala puno. Poyyyy.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Moze li neko da preporuci majstora koji bi bio voljan da postavi onu plastiku ispod motora na Golfa 4 ?