burzanovic u buriram dje vec igraju marko i djordje cetkovic
Printable View
burzanovic u buriram dje vec igraju marko i djordje cetkovic
onaj koji je donio prvu pobjedu crnoj gori ;)
http://www.youtube.com/watch?v=G7lYFnZaU-o
Nzm imamo razlicite pojmove o njemu....
Olos jedan
http://www.cdm.me/sport/fudbal/crna-...etic-i-vucinic
Prevod italijanskog članka od prije dvije strane.
Što bi s Bakićem zna li se?
Bakic je trebao da debituje proslo kolo ali se povrijedio, trebalo bi brzo da se oporavi.
Jeli iko primjetio da su igrali u staru opremu sada protiv San Marina posto nova jos nije stigla. sprdja
Nisam obratio pažnju, znači da ono sa CZ nije izolovan slučaj. Neozbiljna firma, predstavnik u PG daje đevojkama koje rade na kasu da ugovaraju poslove i nabavke.
nisam ni ja obratio paznju odmah ali kad sam htio da narucim novi dres rekli su mi da ga jos nemaju i da je reprezentacija igrala u stare protic SM onda sam pogledao golove i vidio da je istina, inace je dres 60 e a trenerka 90
20. novembar 2012.DN: Učinak Crnogoraca u inostranstvu
VLADAN GILJEN (NACIONAL) - Ne može se protiv "plavih zmajeva" (3:0) - talentovani Vlado branio čitav meč u četvrtoj rundi Kupa protiv Porta.GOLMANI
PAVLE VELIMIROVIĆ (ETAR) - Dobra partija u Bugraskoj - Pavle i družina uzeli veliki bod protiv Slavije iz Sofije (1:1).
MLADEN BOŽOVIĆ (FEHERVAR) - Sačuvao mrežu na neugodnom gostovanju - Bonja nesavladiv protiv Pečuja 0:0.
BOBAN BAJKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA) - Proslavio veliki preokret i pobjedu u "večitom derbiju". Zvezda slavila sa 3:2 - Bajko ništa nije mogao kod primljenih golova.
MIROSLAV VUJADINOVIĆ (VLAZNIJA) - Još jedna dobra utakmica za Vujketa - Vlaznija nije primila gol, ali nije ga ni dala - 0:0 sa Besom u gostima.
MILOŠ DRAGOJEVIĆ (VIĐEV LOĐ) - Ustalio se na golu poljskog prvoligaša - Lođ zbog crvenog kartona izgubio od Lehie Gdanjsk 2:0.
IVAN KECOJEVIĆ (GAZIJANTEPSPOR) - Keca pružio kvalitetnu partiju u meču protiv Kajserispora kojeg sa klupe predvodi Robert Prosinečki - Gazijantep u 91. minutu iščupao bod - 1:1.ODBRANA
NIKOLA VUJADINOVIĆ (ŠTURM) - Stub odbrane "crno-bijelih", fantastičan u pobjedi nad Ridom od 3:1.
DEJAN OGNJANOVIĆ (SMEDEREVO) - Uspješniji je bio crnogorski duo na strani OFK Beograda Dragan Bogavac - Petar Grbić. Popularni "Oluja" igrao do kraja u porazu od "romantičara" 0:2. Dobio žuti karton.
MIJUŠKO BOJOVIĆ (ŠARLROA) - Mladi šef stručnog štaba Janik Ferera ne može da zamisli odbranu bez nekadašnjeg člana Rudara - Mijuško odigrao dobro u remiju sa Mehelenom 1:1.
NIKOLA VUKČEVIĆ (KAZMA) - Igrao 90 minuta u porazu Kazme od Al Nasara na gostovanju - 1:0.
MARKO BAŠA (LIL) - Komadant odbrane crnogorskog nacionalnog tima pretrpio težak poraz na gostovanju protiv Lorijena od 2:0. "Mastifi" ipak ne spuštaju glavu, još vjeruju u titulu.
MILAN JOVANOVIĆ (CRVENA ZVEZDA) - Njegove velike greške nakon kojih su pali golovi u "vječitom derbiju" nijesu se odrazile na konačan rezultat - tim sa Marakane pobijedio Partizan sa 3:2.
STEFAN SAVIĆ (FIORENTINA) - Kada Savke igra "viola" ne zna za poraz! Naš reprezentativac učestvovao u kanonadi Fiorentine protiv Atalante 4:1.
BLAŽO RAJOVIĆ (FLJAMURTARI) - Jedan od boljih u pobjedi nad Kukešijem 2:0. Nakon lošeg starta Fljamurtari igra sve bolje i bolje, baš kao i naš internacionalac.
PREDRAG FILIPOVIĆ (ALST) - Rođeni Danilovgrađanin je standardan u Drugoj ligi Belgije - njegov Alst je poražen sa 2:0 od Brisela.
NEBOJŠA KOSOVIĆ (VOJVODINA) - Nebojša Vignjević ga cijeni - Kosović u pobjedi Voše (1:0) nad Radničkim iz Niša igrao nešto više od 25 minuta.VEZNI RED
MLADEN KAŠĆELAN (PANTRAKIKOS) - Odradio dobru utakmicu protiv Ksantija - Pantrakikos remizirao 0:0.
ELSAD ZVEROTIĆ (JANG BOJS) - Nemuorni vezista se nalazi u sjajnoj formi - pružio besprekornu partiju protiv St. Galena - 0:0.
IVAN DELIĆ (VLAZNIJA) - Tim iz Skadra odolio na gostovanju ekipi po imenu Besa - 0:0 - Delke sa terena izašao u 58. minutu.
MARKO VEŠOVIĆ (CRVENA ZVEZDA) - Perfektan na poziciji desnog beka - na poluvremenu zamijenio vicekapitena Nikolu Mikića, uspješno se izborio sa ofanzivcima Partizana - na kraju Zvezda nakon preokreta savladala “crno-bijele” 3:2.
MILOŠ KRKOTIĆ (DAČIJA) - Novopečeni A reprezentativac igrao protiv Tiraspolja - 0:0 - Dačija izgubila korak za prvoplasiranim Šerifom.
VLADIMIR BOLJEVIĆ (KRAKOVIJA) - Dado odigrao cijeli meč protiv Legnica (1:1), Krakovija na kraju prvog dijela Druge poljske lige zauzela treće mjesto.
VLADAN SAVIĆ (KEČKEMET) - Sa drugovima nije uspio da pobijedi Pakši - 0:0. Odigrao dobar meč, zaradio žuti karton.
BRANKO BOŠKOVIĆ (DC UNITED) - Pogodio za čast DC junajteda protiv Hjustona (1:1) u drugoj utakmici “plej-ofa” - prvi meč pripao je Hjustonu rezultatom 3:1.
PETAR GRBIĆ (OFK BEOGRAD) - On ušao u formu, OFK ušao u formu - “romantičari” savladali Smederevo 2:0, Petar odigrao odlično 70 minuta.
MIRKO RAIČEVIĆ (ZAKARPATIJA) - Ćiro protiv bivšeg kluba Černomoretsa bio na visini zadatka - Zakarpatija upisala remi 1:1, nalazi se u zoni ispadanja.
ASMIR KAJEVIĆ (CIRIH) - Cirih nije blistao u duelu sa Lucernom (poraz 2:0), a Kajević se uklopio u sivilo - zaradio crveni karton (drugi žuti) u 61. minutu.
NIKOLA NIKEZIĆ (OLIMPIJA) - Kada ne ide njemu, ne ide ni Olimpiji - tim iz Ljubljane izgubio od Domžala rezultatom 2:1, Nikola igrao do 81. minuta.NAPAD
DRAGAN BOGAVAC (OFK BEOGRAD) - OFK pješke savladao Smederevo (2:0), Dragan zamijenjen u finišu utakmice.
FILIP KASALICA (CRVENA ZVEZDA) - Sjajan u derbiju sa Partizanom (3:2), postigao gol za 1:1, a onda centrirao Nenadu Milijašu za konačni trijumf.
IVAN VUKOVIĆ (HAJDUK) - Startovao u duelu sa Lokomotivom (0:0), ali igru zbog povrede napustio veoma rano - u 23. minutu.
DEJAN DAMJANOVIĆ (SEUL) - Doktor - Boske postigao dva gola u pobjedi nad Geongamom (3:0), Seul se nalazi na korak od titule - imaju 10 poena vise od Jeonbuka, a do kraja prvenstva su ostala četiri kola.
FATOS BEĆIRAJ (DINAMO) - Upao u udarnih 11 i pogodio - Dinamo demolirao Zadar 5:0, Bećo postigao gol za 3:0 u 71. minutu.
BOGDAN MILIĆ (GVANGŽU) - Na teren kročio u 30. minutu kada je njegov tim od Seongama gubio 3:0, a onda se sve promijenilo - Bole postigao gol za 3:3, na kraju Gvangžu pobijedio 4:3.
STEFAN DENKOVIĆ (HAPOEL HAIFA) - Hapoel izgubio od Beitara 3:0, Denković igrao posljednjih 15 minuta.
SRĐAN RADONJIĆ (KAZMA) - Kazma pretrpjela poraz od Al Nasra 1:0, Srđa učestvovao u negativnom rezultatu.
VLADIMIR GLUŠČEVIĆ (HAPOEL HAIFA) - Igrao cijeli meč u porazu od Beitar Jerusalima - 3:0.
GORAN VUJOVIĆ (EGER) - Đer savladao Eger rezultatom 2:1, Goran odigrao čitavu utakmicu.
DARKO PAVIĆEVIĆ (ZALEGERSEG) - Pavi učestvovao u remiju sa Haladašom - 2:2 - proteklog vikenda nije uspio da zatrese mrežu protivnika.
SLAVEN STJEPANOVIĆ (DAČIJA) - Ušao na poluvremenu protiv Tiraspolja, ali nije uspio da promijeni ritam utakmice - na kraju 0:0.
http://dnevne.me
http://www.portalanalitika.me/sport/...stranstvu.html
Zvezda - OFK Beograd 0 : 1
Petar Grbic '13!
Omladinci izgubili od Finske 2-0 u prvom kolu kvalifikacija.
Kako se Grba razgoropadio ***** ti. 3 Zvezdi u 2 meča.
Hahaha..Sve ih je guzicom metnuo..Mene je žao Zvezdu kad gledam ozbiljno..Ko sve tamo igra.Sramota me.
nadam se da će se izboriti za poziv protiv Moldavije/Engleske
Izvrnuse Zvezdu Crnogorci ,ocaj..kako nece Partizana tako
Al je Grbic u strasnoj formi..
djordjevic ni na klupi
Čuh ovo danas za omladince. Ne mogu opisati koliko sam razočaran jer smatram da je u pitanju sjajna generacija. Baš šteta.
Crnogorski tandem Grbic-Bogavac kresnuo zvezdu :)
Bakicu nije nista ozbiljno , za 10 tak dana nastavlja sa treninzima