Vjerovatno je "to" u pitanju.Galijum...žilav kao Gali protiv Rimljana
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Printable View
Baš treba neka čudna twhnika i 10ak puta da se spušti full
mogu, ali ce da potraje
jer ne samo da se tesko stresaju no metnes li ih u solju ledne vode to ne umiju ocitat godinu... valjda prehladno pa se zamrzne galijum i onda se spusti tek i kad se voda "ugrije"
ovim galijumskim samo mogu da recem jedno
i mater i oca i sve po spisku ko ih izmisli
1. jer ih ja strestni ne umijem (zena s druge strane u 2 poteza sagna galijum sa 39 ispod 36)
2. jer ih tako prave da se slome i u kutiju dok su, a ne dok ja pokusavam da stresem *****
3. jer ako se slome tu dje galijum takne tu i ostane - uvuce se u sve moguce i ostane fleka - ziva to nije radila
p.s. vjerovali ili ne, i elektornski se kvare (a da toga nijesi svjestan) pa kad ti je najpotrebnije, a on laze temperaturu kao politicar pred izbore
pa zapisti, a nije ocitao do kraja no treba da nastavis da ga drzis jos
digitalni - isto pocnu da lazu samo oni saraju i u + i u -
moram nedje poci u neku vukojebinu od zemlje da kupim zivinih toplomjera da pocinem
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...954bccf0f1.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Normalnije ću izgledat da zovnem jednu tetku da mu "pupak zavije"[emoji1787]
Šalim se,jutros,mislim da smo pronašli tehniku.Stavi se u onu plastičnu futrolu(ne onu komplet/staklenu) onda se uhvati za kraj te plastične njegove futrole(ona je malo elastična) i treska.ode časkom na 35.Samo malo postoji rizik kad to radimo da izleti iz te futrole,tako da je najbolje to raditi kad je čovjek sam u sobi,da ne završi nekome u oko umjesto potpazduV[emoji1787].
I ja imam zivin, nema bez njega .
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ne znam šta bih ti rekla no od neke konvencije 2013. pa do danas sve više se izbacuje u upotrebi ne samo kod termometra nego i ostalih proizvoda lista je sve veća i veća.
Poslije 2025. bojim se biće sve na toj listi potpuno zamjenjeno drugim elementima.E sad koliko je realno opravdano ili ne može biti da ima malo tu i politike.
https://minamataconvention.org/en/meetings/cop6
da da, znao sam da je stvar nekog "dogovora" no razmisljam kolika je stvarna steta/doprinos
ja tako mislim i da je ovo sa vezivanjem cepova za bocu glupost i da je uticaj toga marginalan i 99% potire svoj doprinos samim usloznjavanjem proces proizvodnje i povecanjem kolicine plastike da bi sad bili vezani
i sa slamcicama papirnim je glupost - ne u dijelu da mozda nije dobro, no u dijelu da ostavis oboje pa nek trosi ko sta hoce - ov skuplje naplatis i preusmjeris sredstva za prirodu (mada znamo kako to zavrsi)
Evo širok spektar proizvoda obuhvata mislim da su najviše uticali ti ekološki pokreti i uticaj na okolinu.Možda je najviše i oko odlaganja otpada.Ako se sjećaš bile su ukinute one plombe sa živom.
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://minamataconvention.org/sites/default/files/documents/submission_from_government/Products_added_Mercury_ME_Chile_2020.pdf
Ali,ako ćemo pravo toliko se na sva zvona zvoni oko solarnih sistema a sad su tek pokrenuli pitanje kako će iste odlagati. :joy:
Ma šou.
Gdje je najvec izbor sadnica ? (maline i slicno)?
Maline iz srbije je nabavljaju ... nista odje valjda preskupa ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Najveći izbor svakako Veletex (Kalia). Ali bih ti def. preporučio da pogledaš ovo dvoje:
https://mavmrasadnik.com/
https://www.institut-cacak.org/
I jedno i drugo su naučnici a ne priučeni kalemari bez realne kontrole kao većina, a nešto više cijene, naročito u MAVM, su mnogo više nego opravdane kvalitetom materijala, i dinara ti neće žao bit. Podloge su im daleko iznad konkurencije, i skoro da su ti jedine adrese na naša tržišta đe možeš bit max. siguran da su fito-sanitarno ispravne, i da nećeš doniijet sebi kakvu boleštinu ili insekta u voćnjak.
Ako ti je veća količina pa je ne možeš sam prevest preko granice, Kalia ti radi dobar komad MAVM sadnog materijala.
Preporuka za neki košarkaški klub za dječake u PG?
Gledam ima ih više za sina nego ne bi nešto đe bi bila forsaža na ambiciju prije sport radi sporta.
KK Junior. Iz licnog iskustva znam da odlicno rade sa djecom. Moj sin je tamo igrao svojevremeno. I ono sto me bas prijatno iznenadilo, ako sin ne zasluzuje da igra u prvih pet ili dje kakav turnir vani, nece mu pomoci ni da si predsjednik. Odlicno rade sa djecom i sigurno su medju prva tri kuluba u CG za manje uzraste
Hvala on samo veli treba mi zbog fizičke aktivnosti đe apsolutno ga ne zanima da bude neka faca. :joy: Inače,razbijao je na IT neku školu i pojavi se roditelj koji urgira da njegov sin ode na neko takmičenje iako je on dobio najbolji rezultat.Mislim potpuno je nebitno što je imao najbolji rezultat ja nisam u te ambicije da forsiram nije ni on bitno je učestvovati.No mi ne treba klub đe idu đeca takvih u ambicije roditelja i trenera koje vuku isti za rukav agresivno.Pa reko možda KK Budućnost otpada jer ima tu politike.
Imaš kontakt i koji uzrast primaju?
+1 za KK Junior.
Identična bi mi bila priča kao Mexiku samo bih dodao KK All Star.Takođe iz ličnog iskustva