Ne produzava automatski 100%,ne znam zasto bi isao da ga produzavas...piči tako pa ako ispane nesto bolje predjes kod drugog i kraj..
Printable View
Hvala, ok je i meni, jedino kad pada kisa.
Vidim da neki nude sve total tv kanale besplatno za 2 mjeseca, pa rekoh da to iskoristim da vidim kakvi su.
Metz, zbog toga gore sam i pitao da li se automatski produzava ugovor. Negdje , na forumu cini mi se, procitao sam bio da je tmobile nekome automatski produzio ugovor, mada mi se cini da su tako i meni prije htijeli da urade u vezi interneta.
Ne produžava se automatski ugovor. Pretplata ide mjesec za mjesec.
Jedino ako te ne uhvate na foru, sa zamjenom stari za novi resiver, i onda ti kažu da troškove popravke novog ti snosiš, ako nisi pod ugovorom...
Ima li sto zanimljivo na ostale satelite ili ti besplatne programe. Sport me najviše zanima ali i ostalo ako ima zanimljivo. Imam nlb sa 3 satelita pa dal da ga stavljam
Uglavnom nema nista interesantno. Pogledaj na kingofsat stranici imas liste programa po satelitima
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
Meni je ovo vazna stavka,vjerovao neko ili ne.
A najvaznija stavka mi je procedura i brzina ugradnje,a ne kvalitet kanala i ostale stvari(iako ne znam koje to kanale ima extratv a nema total)
Total Tv se ugradi za 15 minuta dok je recimo za Extra tv procedura otprilike kao da se podize kredit u banci.Ne moze momentalno vec se mora cekati po nedjelju dana,uvoditi broj,stelovati parice i sta sve ne.Uz tone i tone kablova kroz kucu,par nekakvih risivera,sta li je to vec.
NOVI SOFTVER:
http://forum.sbb.rs/viewtopic.php?f=53&t=23500
Meni nije htio da povuce ovaj novi softver , je li probao neko ?
Koliko im treba da ukljuce ovaj filmski paket ? Produzio sam ugovor prije par dana i jos mi nisu otkljucali te kanale. Rekli su mi da ce mi biti besplatni za 3 mjeseca.
zna li neko ima li prenosa turske, njemacke i zabarske lige u kosarci na sport klub-ovima? ne mogu se pofatat radnim danima, a nedjeljom vec nekoliko puta nije bilo. ovi sa sport kluba ne odgovaraju na mail.
Ugovor je trebao isteci 31, a ja sam ga produzio mislim da je bilo dan dva prije. Tako da, evo danas je treci i nisu ga aktivirali. Svakako, podsjeticu ih sjutra.
Ja ne mogu da vjerujem, zovem ih , pricam sa agentom/ tj agenticom i velim joj da sam produzio ugovor ali da nemam aktiviran filmski paket, a ona meni da to vidim sa monterom, alo bre, chush monter. Ja joj opet kazem da sam ga produzio, i da nije u pitanju nova instala i da nije bio nikakav monter nego da vidi da mi ukljuci , i veli mi ona "nemam ja to ovlascenje, nego morate poci u poslovnicu" ja reko dobro, "mozete li vi proslijediti zahtjev njima da mi to oni aktiviraju" , ona "proslijedicu".
I onda kad sam prekinuo, shvatih da me nije ni pitala za ime, niti za koji broj ugovora , niti nista kako bi znala za koga je ovo zapravo, pih nekulturnih i nesposobnih radnika.
Ima li još neko problem sa proknjižavanjem plaćenih računa ili oni samo mene jebu???
Uplatu od 19.10.2015 god nisu evidentirali uopšte! Još sam sliku uplatnice poslao na neki viber broj njihov. Pa stvarno više...
Salji im na email. Ako te opet budu zvali - samo im forwardujes isti mail sa uplatnicom.
Imam Total tv ali onaj stari resiver, dobija li se besplatno novi resiver ili mora da se plati?
Dobija se besplatno novi hd resiver , nazovi ih da ti zamijene za novi hd resiver (neke kanale ne mozes pratiti na stari resiver kao rtcg2 ,prva tv i dr...). Mozes produziti ugovor ako ti je istekao i dobit ces 3 mjeseca besplatno filmski paket(hbo,hbo comedi,cinemax,cinemax 2) ...
Da li u ponudi Total TV postoje HRT 1 i 2, vidim da piše da su bonus kanali, pa pretpostavljam da nijesu otključani stalno, već da se samo gledaju kao FTA kanali?
Ne znam zašto su i do sad čekali! Najgori kanal, koji je samo zauzimao
mjesto na satelitu, uz to sa bijednom kvalitetom slike!!
Bravo za potez!!
Izvor: Total TVQuote:
05. nov 2015.Poštovani korisnici,Tokom 2015. godine vršimo pripreme za prelazak Total TV servisa na novi,
MPEG-4 format i menjamo korisničke uređaje novom generacijom uređaja. Sve izmene vršimo zbog reorganizacije i
optimizacije korišćenja skupog satelitskog kapaciteta, što će dovesti do boljeg korisničkog iskustva i više, pre
svega HD servisa, ali i SD servisa boljeg kvaliteta.
Zbog pomenute reorganizacije i optimizacije odlučili smo i da SOS kanal, koji prema našim istraživanjima
ima veoma nisku gledanost, od 10.11.2015. godine ne bude više u ponudi Total TV-a.
Zahvaljujemo na razumevanju.
Pitanje za korisnike, vidim da pominju prelazak na MPEG 4 standard...
Da li to znači da mi sa novim resiverima već pratimo MPEG 4 kanale...
(ne mislim samo na HD već sve kanale u okviru ponude total tv)
..ili prelazak slijedi pošto svima zamijene resivere??
Već
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Pa ne prate ih.
Prate ih, kako ne prate...
Evo u mom komšiluku prate sve od kanala na starim resiverima osim par CG kanala.
I ja sam do zamjene resivera imao sve osim Prve CG, Atlasa, Rtcg...
Pitam čisto jer ako MPEG4 obećava bolji kvalitet slike, onda ima nade da to bude
još bolje od ovoga, i ako je ovaj kvalitet na zadovoljavajućem nivou, mane se primjećuju
kod brzih scena, sportskih kanala i slično.
Ako je to što pratimo već MPEG-4, to je onda to, nemamo što očekivati nekakav
"bolji" kvalitet slike.
Slično se dešava i kod extra TVa
Mislim da bi bolje bilo da uklone i još desetak kanala iz ponude, samo da usavrše
kvalitet slike ostalih programa.
Ako sam dobro upucen MPEG-4 ide nove resivere.
MPEG4 je nova vrsta kompresije signala i znači da za isti na primjer broj kanala treba manje tzv. Transpondera. A sžaba sve ako je izvorni signal loš iz same TV stanice. Taj manjak kvaliteta ne može baš da ispegla Total TV. Jedino da se snimljen materijal kasnije obradi kroz softverski program na kompjuteru, što jedino rade jake evropske stanice za stare filmove.
E sad, stari Total TV risiveri nemaju mogućnost da dešifruju signal sa MPEG4, pa prema tome tih nekoliko kanala koji su rađeni u tom MPEG4 i ne mogu gledati oni koji nemaju novi risiver.
Sve to potpada pod risivere sa tjunerom koji nosi oznaku DVB-S2, koji su noviji, a stariji tjuneri su sa oznakom DVB-S.
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Imam total tv kuca i isteklo mi je tri mjeseca promotivno. Na dva tv-a mi vise nema dodatnih paketa a na jedan su i dalje svi tu. jesu li me to castili nesto ili se za'ebali..?
To ces znati kada ti dodje racun :)
Poslato sa Tetrisa 13 in 1
placa li se i dalje ona mjesecna renta za HD risiver?
Ne za osnovni. Za dodatni (total tv kuca) da
Послато са 6043D уз помоћ Тапатока
Ako uzmem 3 hd risivera u sklopu total tv kuce, placam na osnovni pretplatu + 7e za druga dva?
Sve što se plaća na mjesečnom nivou je cijena paketa, a ne rentanje opreme.
Tu ne brojim cijenu ugradnje resivera, LNB-a, i aktivaciju kartice, koja iznosi
oko 35 eura po dodatnom resiveru.
Odavno je ukinuta renta na resivere od 6,5 eura, a ona se odnsila na one velike
HD - DVR resivere, (sa ugrađenim hard diskom). Takvih resivera nema više u ponudi.
Zna li ko šta se dešava sa SOS kanalom?
Izbacen iz ponude, nekolika posta unazad se pisalo o tome.
Poslato sa Tetrisa 13 in 1
SOS kanal od 10. 11. više ne emituje preko satelitske platforme Total, već preko Polarisa
to je bilo objavljeno i u njihovom programu
vrtjela se ta informacija na ekranu
Koliko moze resivera na total sa jedne antene?
sve zavisi od lnb-a