Mislim da sam nedje pročitao da radi samo na najnoviji, 9.2.1
Printable View
Mislim da sam nedje pročitao da radi samo na najnoviji, 9.2.1
Rokni 9.2.1.
Evo ovako treba da izgleda, npr za ovu app Retrica [emoji28]
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...a6705fe121.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...71a2982b22.jpg
A ja se sve nadam izace jelibreak prije za 9.1 no 9.2 pa zato nisam radio update al tacno cete me nacerat da ga odradim [emoji1][emoji1][emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uspio sam [emoji106][emoji106][emoji106] uradio sam update i sada radi. Mada dosta aplikacija koje skinem kaze da nisu dostupne za trziste koje izaberem a mijenjao sam dosta drzava...
Zna li neko shto mozhe bit pa mi se na iphone 6 chuje da "krcka" kad se pritisne home button?
Kako da ti objasnim..ušla prljavština u njega
može se očistiti alkoholom ako ti smeta.
Ja bih to vratio u iCentar ako je pod garancijom.
Jes pa da dobije refurbished
6 i 6S sve novo i paka.
Umm, oće li mi ga zamijeniti odmah? Nema čekanja?
Muka mi je cimati se ako neće odmah da učine :) ne smeta mi ovo, nisam fanboy :D
a ne znam koja je fora, ali nisam nijedan zlatni vidio da mu krcka :) samo sam se sretao sa crnima :)
Rekli su mi u icentar da se dobija novi tel, tako da cu vjerovatno to odraditi... Rekoshe da se deshava i da mozhe i da prestane, ali ako vec mozhe da se zamijeni, shto da ne
Jos ako tj je trenutni malo iscukan, top :))
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Evo vam neka fora da se makne animacija skroz na stock tel koji nije JB
http://wccftech.com/ios-glitch-iphone-lightning-fast/
mislim da si ti trazio to pa zato quote..
ja odradih nekako iz trećeg puta ubodoh
kad se odradi reboot mora opet kome treba ovo.
Ne radi za mene.
EDIT: radi ali treba da se radi open close spotlight search nekoliko puta zaredom.
Ne znam radi li na +
mada i ja nisam odmah uspio to..
evo za ove što po dva puta pune 6S tokom jednog dana:
background app refresh na off (stižu notifikacije odmah samo ne stoji na npr viber "online" 24/7 već piše "last seen" kad je poslednji put bila pokrenuta app
lokacija na off ono što je bezveze, neka ostane upaljena za find my phone i još ponešto,
gašenje 3G neta dok se koristi wifi
auto lock na 1min, screen brightness na auto (ja ga ponekad malo smanjim jer mi bude jako)..
ako ne pomaže ovo dodati reduce motion na ON i ugasiti providnost..
naravski punjenje baterije od 1% do kraja a ne dopunjanje svako malo i prekidanje full punjenja
gašenje app koje se ne koriste a ne samo minimiziranje
...
Moze li neko da da odgovor iz iskustva (ko je koristio oba modela): je li velika razlika u trajanju baterije izmedju 6S i 6S Plus?
Posto po onine testovima se ne bi reklo da je velika razlika, ali sam nesto nepovjerljiv prema njima...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Koristio sam 6 i 6+ tu je razlika bila bas, bas velika. Izmedju 6S i 6S+ razlika i nije prevelika.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Po mom iskustvu bas velika razlika i kod 6S 6S+.
I po mom. 3-4 sata usage je bolji kod 6S+.
Moguce, nisam imao 6S+. Nista mi vala bolja baterija ne treba no na 6S, mada razmisljam da uzmem 6S+ 16gb, glavu za glavu da dam ovaj moj od 64gb, nisam ni 10% memorije iskoristio.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Kad sam uporedjivao sa jednim drugom što ima 6S+ činilo mi se da i nije toliko velika razlika kao što je bila na 6 i 6+
njemu je bilo 9-10h usagea mada sve zavisi kako je šta podešeno na tel.. + ima veći ekran i veću rezoluciju ali naravski i bateriju ..
drug je na 6+ ostajao bez rama, vjerovatno zbog ekrana, rezolucije..
a meni se to nikad nije desilo ni na jedan a imao sam svaki od 3G-a
+ je veliki, to je phablet
Ja sam nosio 6ticu, za moje potrebe baterija moze da prodje ali je realno slaba. Ujutro ga skinem sa punjaca u 7h vec oko 18-19h prazna i onda predjem na 6+. Sa 6+ je druga prica, skinem ga ujutro u 7h sa punjaca , koristenje standardno, uz stalno upaljen 4g,wifi,lacation,auto brightness ... uvece oko 22-23h redovno baterija 30-40%
6s+ nisam koristio ali vidim da su iskustva kao i sa 6+ , dok sam chuo dosta ljudi da se hvali na 6s i da je dosta bolja bat nego na 6ticu
Imam mrtav pixel na iPhone 6 ostavio sam ga u Telekom jer je u garanciji još mjesec dana, koliko dugo od prilike će da mi završe tel.? I kakva su vam iskustva sa njihovim popravkama?
Sent from my iPad using Tapatalk
Dobijas novi. Treba im nekoliko dana.
Produžava li se garancija na novi?
Sent from my iPad using Tapatalk
Iphone 5s neće da puni.. Uključim punjač i nema one munje pored baterije. OStavim ga npr. cijelu noć tako na punjač i do ujutro će doći do 20 i nešto %, ako ostavim još preko dana naguraće do 40 i nešto itd. Što bi moglo bit? Crkla baterija?
Idi redosledom eliminacije,ako punis na zidni punjac probaj da promijenis,onda probaj kabal da promijenis,tek onda bateriju...
Ukljuci ga na usb od kompa.
Probao, i dalje ništa. Probao drugi punjač, isto. Ovako ga držim uključenog na punjač po svu noć, da bi ujutro imao baterije i nekad ga slučajno zakačim rukom svaki put me pecne struja :)
Baterija ili modul za punjenje byebye.
Koliko košta popravka? I đe je najbolje?