Možda je najbolje da uklonite bilo kakvo ograničenje. Sa tim pružate mogućnost da svako ko želi postavi glas, a sa druge strane teme ne gube na kvalitetu jer neće pisati i oni kojima je cilj samo doći do 50 postova...
Printable View
Možda je najbolje da uklonite bilo kakvo ograničenje. Sa tim pružate mogućnost da svako ko želi postavi glas, a sa druge strane teme ne gube na kvalitetu jer neće pisati i oni kojima je cilj samo doći do 50 postova...
ali onda pravimo oglasno odeljenje od foruma.. o tome se radi
Oglasi su bitan izvor saobraćaja za forum. Mislim da je dovoljan dosadašnji mehanizam kontrole spamovanja i budženja postova (evo jutros sam dodijelio jednu infrakciju za to), i mislim da je trenutni limit dovoljan, s tim što je dobra ideja da se doda i vremenski limit. 50 bezveznih postova na mjesec dana se i ne osjete, a za jedno jutro budu previše.
saobracaj... ya mene i tebe koji smo ovdje od 04 05 godine. ali u zadnje vrijeme su ljudi bukvalno tu da postave oglas. i to kakav.juga da prodaju.
Neko je zbog oglasa, neko zbog sporta, a neko zbog ljubavi i da se ozeni. Svak nadje ponesto, a ti kojima je put do oglasa preko bezveznih postova, spamovanja i sadrzajnih postova ..... obicno i ne stignu do toga da postave oglas i brzo se oproste od foruma.
Zasto opcija "report" ne radi (odavno)?
Kad god kliknem report, i iskucam tekst, ucitava 2min, da bi mi na kraju izbacio "database error"..
Radi i imaju raporti od sinoć
Izgleda da je to sporo zbog smtp - slanje malova moderatorima...
Imam dosta mail notifikacija i zadnje vrijeme dosta kasne. Mozda da malo pogledate taj smtp na serveru?
Postoji li IKAKVA šansa da se vrati tema facebook biseri?
Ne sasvim sigurno. Potpuno se otrgla kontroli i pravila je samo probleme.
moze li neko da mi obijasni jer nisam upucen zbog cega je potrebno 50 postova da bi se dao oglas,licno smatram da je isti oglas sa 1 postom i 101 ali zato i pitam jer me zanima i hocu da naucim nesto :)
Za dobro edukacije i da naucis ono usto nijesi upućen, odgovor na pitanje "zbog cega je potrebno 50 postova da bi se dao oglas" je:
jer je tako odredjeno, ubaceno u bezdusnu masinu koja to vrlo precizno i pazljivo kontrolise
Po meni, treba banovati i za bezobrazluk.
Recordare88 prijeti neistomišljenicima.Molim vas reagujte.
Moramo da pretrazujemo forum ili...?
Da se sakrijemo ispod stola ili...?
U lijevom donjem uglu svakog posta postoji trougao kojim se prijavljuje post za koji se smatra da je neprikladan temi, narusava pravila..... Istog momenta link do toga posta dobijaju moderatori i moraju pogledati.
Ovaj dio foruma je za opste informacije, a nikako da se prenosi diskusija sa neke teme.
Evo meni se ne svidjaju pojedini avatari, moze li se to promijeniti???
General Settings > Thread Display Options > Show Avatars
OK, we can speak speak in English, but stay focused on my question.
Avatari koji sadrze neki vid mrznje, nacionalizma i td. se uklanjaju od strane administratora. Ako si vidjela neki avatar koji ima takvu sadrzinu, ostavi link na ovom topicu ili report dugme.
Ne ne, nije to, na zalost nemam takvo opravdanje. Samo me nerviraju, mislim izuzetno su glupi.
Samo da pozdravim moderatora za komentare na portalu CdM i da mu rečem da mu nije lijepo što ostavlja komentare, u najmanju ruku fašističke, a briše moj komentar, koji je tipično građanski...
Ne valja ti to, prika moj dobri. Raspiruješ mržnju među ljudima.
Vjerovatno je već pisano, ali ne mari ponoviti. Moderatori ovog foruma nemaju nikakve veze sa moderatorima portala
Hare care, znam da nemaju, ali moradoh izbačiti iz sebe. Da ako to vidi B.D., pa ih prevaspita malo.
Valjalo bi da se ubace neki novi smajlići tipa kao na ovom esc forumu (escforum.net), malo da se osvježi forum na kratko makar.
Sad sam probao da ih prebrojim pa sam odustao
moze li se ubacit na forumu za ove reputacije, da se vidi svima, kad neko da nekome reputaciju, vise da bude kao lajk na forumu. To odnedavno ima na jednom drugov vBulletin forumu koji pratim pa mi interesantnije, nego ovako. na nekim drugim forumima, uglavnom warez, se to dugme zove i 'Thanks'
evo ako ti je toliko interesantno, da ti ubačimo tu opciju?:D
Zvončice, učini čovjeku.
Poslah tri PM preko telefona sinoc i gledam sad nijedna od njih mi nije u Sent Items
Desava li se ovo kome jos ili sam zabagovao jutros :P
Chili Willie 13:20h :
Quote:
This is the reason that the user gave:
Testiram samo, posto veli da radi, meni je database izbaca pa da vidim :D
Kako se kopira tekst sa neke web stranice na forum sa svim linkovima, tabelama i slikama?
To ti je fatamorgana...
Maknite ovo "Posjetite novi CDM" dosta je stajalo ;p