imao ih je KIPS nekad u ponudi, pa i CM i Okov... Okov vise nema cini mi se, a u CM bome poodavno nijesam bio
tako da kod njih potrazi (i slicnih njima)
Printable View
Pozdrav, novi sam na forumu i zamolio bih za malu pomoc.
Potrebna mi je preporuka za advokata koji ima iskustvo u sporovima sa medicinskom pozadinom problema?
Advokat iz Podgorice.
Hvala unaprijed.
Advokata ti savjetujem da biraš po vrijednosti spora, po pravilu nije složeno i većina će umjet. A vještaka biraj najskupljeg.
Jedna poznanica je nedavno pokrenula spor baš vezan za medicinski problem pa ću je pitati za kontakt advokatice, javljam u pp kad saznam. [emoji4]
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ponekad ti sporovi nisu za advokata nego za Vise Tuzilastvo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Crkli su mi kablovi za elektricni rostilj, sencor brand, ima li dje to da se uzme pojedinacno? Uglavnom, ovako nesto.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b98dc82315.jpg
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Taj isti imas na Aliexpress.
trazi na gintas na one tezge po spratu i do solitera, oni znaju da iznenade u tim potragama :D
osim ako je neki brend koji ima servis u cg, onda prvo tamo trazi
Obzirom na vrlo škakljivu temu, mislim na medicinsku stranu.
Ne bi bilo loše da odeš do Dragoljuba Djukanovića.
On ima sve u mali prst, i ako ne bi on, prepučiće drugoga, i što već da se radi. Do vještaka naravno.
S njim se razgovara bez mudrovanja, nije nabijedjen kao dobra većina njih.
Ima li dobrog autoelektricara u Podgorici?
Ima li neko da se razumije dobro u TIRAMISU ERP ili da pišem tamo na podršku?
Kada pokušam napraviti narudbenicu iz sistema - podaci nisu uniformni na PDF narudzbenici nego bježe lijevo i desno.
Znam da je ovo za njih pitanje ali možda neko zna odgovor odmah pa zato pitah :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moze li se iz Hrvatske u Crnu Goru samo s licnom kartom ili mora pasos?
Planiram da radim neke pregrade kao sto ih ima npr u Deltu u wc, one sive.
Na google naleceh na LAMEX doo.
Zna li ko je li ovo neka normalna ekipa ili ...?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Jeste.
postoji li ikakva varijanta da se dođe do malokalibarske puške?kakva dozvola mi treba?
Obzirom da ih prodaju, vjerovatno mozes i dozvolu dobiti.
Ima li neko preporuku za neki solidan hidrofor, da "izbaci" vodu na prvi sprat kuce jer mi je slab pritisak...?
Da li ovi modeli u Okov i Cerovo zavrsavaju posao, mogu li da rade non stop ?