Kakav se sastav očekuje za srijedu,zna li se? Beq?Delibaša?
Printable View
Kakav se sastav očekuje za srijedu,zna li se? Beq?Delibaša?
Nema Mirka, Stevana i Damjanovica u napadu tako da vjerovatno treba ocekivat njih dvojicu i Kasalicu.
S obzirom da se Savo vratio moguce ovako:
------------Bozovic---------
Pavicevic-Savic-Basa-Jovanovic
Simon-Pekovic-Djordjevic-Volkov
Beciraj---Delibasic
Vala,ako im ne uvale 3 u prvo...
Evo, kao da sam znao kad sam pomenuo Kosovića. Ovo je postavljeno u subotu. Naš ekstra talenat, bivši kapiten kadetske reprezentacije a prava nastupa za omladince ima u ovom i narednom ciklusu.
http://www.youtube.com/watch?v=00Cql4Cq-Pw
Rekoše mi neke Delije da je danas Grbić djelovao kao da je CR igrao protiv njih, tak ih je silovao.
Najzad ću se bez frke i gužve za karte smjestit i uživat i sigurnoj pobjedi :D Voliio bih da pobijedimo 10:0 eto... Vjerujem da taman možemo. Da nas najvjernije gledaoce i navijače časte jednom goleadom:D
samo da ne kiksamo :mrgreen:
Kad povedemo neka ga ubaci :) Nego zaboravih Zverotica u ovu startnu postavu. Mozda on umjesto Simona ili Pekovica.
Ja bih takodje volio da vidim ovog Kecojevica, valjalo bi da se on pocne uigravat u odbrani jer nikad ne znamo kad ce nam trebat ako neko od stopera bude povrijedjen.
Očekujem od Beq i Deli da metnu po 2 komata.
Ne sprdajte se. Tamo smo im stavili 6 komada. Sad smo mozda i jaci jer ne igra Jovetic. Ocekujem da se ode na utakmicu i gleda obaranje nekog rekorda.
Ok, kad se vec zvao taj Igumanovic, bolje da igra on nego da se povrijedi neko bitan. Samo da se ne zovu takvi likovi za ove bitne utakmice, dosta nam je jedan V. Bozovic :)
Ocekujem 3 ili 4 gola u mrezhi San Marina. Inace, koliko koshta karta? Bi mi glupo da zbog SM cimam ljude koji mi inace nabavljaju a hocu da podjem na utakmicu, pa me interesuje slobodna prodaja :)
Pročitah li ja ovo da smo jači kad ne igra Jovetić?
5 i 4e za zapad zavisno od sektora, 3e istok, 2e sjever i jug.
Ajmo sad da pokazemo da smo pravi navijaci, napunimo stadion do posljednjeg mjesta protiv San Marina i pokazimo svijetu kako se bodri reprezentacija, i da nije bitan protivnik vec da se na stadion ide zbog Crne Gore ! Momci su to zasluzili nakon meca sa Ukrajinom.
Svi na stadion Protiv San Marina !!!
Džudo aždaja isključen protiv Urala
naravno da neće... Neće bit 3.000 ljudi. Zato protiv Engleske neću moć kartu nać :D