Bilo je nešto oko 70e čini mi se. E koliko je sad...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
Bilo je nešto oko 70e čini mi se. E koliko je sad...
zavisno od kartice tu do 100e
sef radi (kruzni ct/nk)
reno servis rakocevic radi
bugi je radio (dahna)
inace, ako se usudjujes, kupi sto jaci alkohol u apoteku, rastavi karticu i ispredi je dobro i istrljaj sve kontakte - moguce da ti to rijesiti problem
samo naravno izvadi bateriju :)
ja sam na jedno cca 50m od obale skapirao jedne prilike sta sam uradio :D momentalno vadjenje baterije, kasnije ispiranje u "3 vode" i susenje i prosao sam bez zamjene
istina, zamijenio sam okvir kljuca jer sam u panici da sto prije otvorim kljuc ostetio poklopac baterije - valjda sam mislio da ako to sto prije uradim ce imati uticaja na prethodnih ~pola sata kupanja :D :D
Ja sinoc ubacih karticu, ovu ostecenu, upalih auto, sve regularno, ugasih, zatvorih auto, zakljucah, otkljucah..sve bez problema. Jutros..opet isto, nista ne reaguje. E sad da bih je otvorio..morao bih je rezati necim...
E što se prijatelju desilo sa mercedesom kad je upao ključ u more, upalio ga je taj dan ali posle toga xxxx € štete… i znam da ga više nije mogao upaliti…
Prodao ga je posle par nedelja…
Mokri kljuc mu je shebao auto? Kako??
Sent from my phone
Znam da mu se sjebao ecu i ne znam ni ja što još… da je bio u ljetopis 20 dana…
Kasnije ni sa novim kljucem nije mogao upaliti auto… zakljucao mu i menjac bio (jedva ga utovario na slepu) i tako [emoji2]
tu je, moguce, bio u pitanju neki sigurnostni protokol - tipa da je kljuc na pola rada "crkao", a da je auto to prepoznao kao pokusaj kradje
meni ovo kad se desilo sam povadio svu elektroniku i probao da upalim auto - nije moglo zbog imobilizera da se upali motor i onda sam cekao drugi kljuc da mi donesu
ali sam bio "priseban" da ne probam da palim kola sa utoljenim kljucem jer tu razni zajebi mogu da se dese
Znači li to i da recimo,neko ukrade takvo vozilo,aktivira se taj protokol,ti nađeš svoje ukradeno vozilo i imaš xxxx € troška da se povrati u normalno stanje?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
.....
Moja gospodja joj dala recept kako se pere kartica od renoa.
Prosle godine poslije pranja,nije mogao da otkljuca,zakljuca,po preporuci sa foruma sam posao kod momka u Podgoricu,koji je to kao napravio ,I radila mi je tacno 12 sati.
Vise puta sam mu pisao da mi ne radi, zakazivao mi je termine kao za magnetnu.
Obzirom da je sef stalno u guzvi, napravio sam novu karticu kod Aleksica u Budvi,100 eura, proste mu pare.
I meni je gospoja oprala ključ od Dacije. Štekalo isto. Ja poneo kod lika da mi promijeni oklop jer je stari propao. Što je činio ne znam, 10€ sam platio stavio novi oklop i bateriju, dan danas sve radi bez greške.
Preko instagrama mi iskoči reklama zamjena kućišta ključeva. Tako nešto.
Moze li se iskoristit ljekarsko koje je vadjeno prije pola godine koje inace je validno 2 godine za vozacku ili moram opet da ga vadim. Zna li ko ?
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Radi li još uvijek onaj sajt za izdavanje dokumenata tipa izvod iz matične knjige rođenih? I ima li neki kontakt telefon da ih nešto pitam pošto među ponuđenim opcijama za svrhu izdavanja dokumenta nema onoga što meni treba, a ne bih da izaberem nešto drugo pa kasnije da mi se kaže da to nije dobro.
Ima,50 eur. I lignje častim [emoji23]
Da nema ko The Last Us 2 za PS5?
Bilo kako, u fizičkom obliku ili na shareovanom nalogu, da mi je posudi da odigram 4-5 dana i vraćam je [emoji4]
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Preporuka za klima uređaj do 1000 Eura (max) 18-ica.
Valjalju li ove Gree što?