Radili smo mi prije 10 dana u Vodovod, obje analize (mikrobioloska i jos neka), 100€
Imaju neki manji paket 60€.
Printable View
Radili smo mi prije 10 dana u Vodovod, obje analize (mikrobioloska i jos neka), 100€
Imaju neki manji paket 60€.
ovi su uvoznik
https://una.me
zovi pitja ko servisira u pg
Prezvah svaku firmu (pola ih se ne javlja) koje rade bazene.
Interesuje me ima li ko kod nas da radi one već spremne kadice u rupu samo da se stave. Znači bez armiranja, betoniranja zidova. Mnogo povoljnija i brža varijanta.
U Srbiji ima ali ne mogu kod nas da nadjem
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Mislim da su oni izvozili i za CG
https://jadarplast.rs/svi-proizvodi/plasticni-bazeni/
a ovo je neki stari oglas, pa provjeri
https://www.oglasicg.me/plasticni-ba...cija-6968.html
Nesto su mu poslali busom iz beograda. Kafa stigne u pg jel dovoljno samo strazaru da kažem da imam nesto da preuzmem iz busa jer moram na peron da odem ili ima neka posebna karta samo da se uđe u peron da to uzmem? Neće praviti probleme neke?
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Uzmes peronsku kartu koja kosta euro i uzmes sta treba iz busa
Za koliko se može prodati garmin forerunner 965? Bez tragova korišćenja, nije se nosio 24/7 već samo tokom trčanja, mislim da je još uvijek pod garancijom. Novi košta 600 eura.
Koja cvjećara ima dostavu cvijeća u Kotor, treba mi preporuka neke koja je provjereno dobra i da prave lijepe aranžmane s ukusom, manje/srednje veličine?
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ja ko šta radim danas samo propitujem [emoji23] negoo... zanima me da li ima negdje u nekoj zlatari ili negdje drugo u PG, eventualno u BD ili HN, da se dodaju Swarovski kristalčići u njihov nakit? Mislim ne moraju bit Swarovski ti kristali, mogu bit bilo kakvi ali samo da se popuni to gdje su prethodni mahom poispadali tokom vremena a da estetski izgleda ujednačeno.
Istekla je garancija poodavno tkd mislim da mi u radnji svejedno ništa ne bi ni mogli pomoći
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ako je u pitanju zlatni ili srebrni nakit, zlatar kujundzija bi to mogao da odradi. Ako si iz PG, podji kod Methadzovica
Imam sudjenje zbog parkiranja na javnoj (ili ti ga zelenoj, a nidje zelenila btw) povrsini. Htio da platim, no 2-3 njih mi rece "nisi lud, to pada na Sudu" ali niko da me nauci sto da pricam u svoju odbranu. Besplatan pravni savjet?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Nista, platices vise no sto si mogao
Koliko sam u toku ne postoji mapa zelenih povrsina za gl grad i shodno tome sve pada na sudu... Najbolje cimni nekog advokata neka on ti da savjet i uzme dnevnicu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zakon o komunalnim djelatnostima u clanu 18 kaze
"7) parkiranje vozila na zelenim i drugim javnim površinama, koje nijesu za to namijenjene, ukoliko to posebnim propisom nije dozvoljeno;"
Mexico,pa o tome se i radi.Meni drug oslobođen na sudu jer nisu imali dokaz da je to zelena/javna površina a da je vladništvo Grada.Čak postoji i mogućnost da je u pitanju bila površina vlasništvo zgrade.Lokacija ispred Texas-a na Pogrebno
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Za par mjeseci mi je sudjenje. Nisam ja te srece da me oslobode krivice. Bice da su se sad opametili i da kaznjavaju samo na parcele dje znaju da je vlasnistvo Grada jer ljudi masovno idu na Sud, pa da se ne bi cimali bezveze...
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Molba - đe ono ima da se kupi led? Gledao sam neđe kao ledomat, šta li (kod neme benzinske pumpe ali se ne mogu śetit za spas... Onaj kao mali džak leda da se kupi
Odavde -------->
Dovde <---------
Radi li neka firma prodaju ili rentu dispanzera za vodu jer bih uzimao za porodicu?
Uzimam one bidone od 6l obično rosu
Pa bih da se ne nosim s tim svako malo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovako mi piše u imenik:
Led dostava 067/533-533
Zadnji put naručio prije 3 godine,tako da...
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
I dalje je aktivan
Sent from my SM-S918B using Tapatalk