Originally Posted by
Gagarin
Realno nisu bili fašisti, a da su krali, jesu koliko su igdje mogli.
U krajnjem su primjerom i stvorili ober klijentelističko društvo sa negativnom selekcijom izdignutom do kosmičkog nivoa, gdje je vrhunac životnog uspjeha obilježen nekom lamom od 3K+ kubika, satom koji liči na vodomjer i nekakvim separeima sa nestvarno seljačkom muzikom (bio jednom kad sam morao, dovoljno sam star da inače redovno zaobilazm iste).
Ne bi valjalo koristiti riječ fašizam, jer kada se složi zaista fašistički poredak u društvu, gdje noć guta protivnike da ih niko više ne nađe, riječ će biti odavno istrošena. A dovoljno si obrazovan da znaš da istorija nije linearna funkcija i da će od sada ići uzbrdo konstantno.Tako da, never knows što će biti kroz koju godinu u CG. Viđi u US kakva se dva lika bore za predsjednika. Da živiš tamo i imaš transfer blama posle 250 godina demokratije.
Ponašanje Bečića, a naročito Krivokapića daje mi za pravo dab kažem da sjutra kada krenu da apeluju na narod da se pazi, da narod može samo da im se sprda zbog imbecilnih performansa u danima kad se razboljeva 300, a danas blizu 500, a dnevno umiranje postaje dvocifreno.