6.5eura proslog ljeta sam je u Bingo u Trebinju gledao.
Printable View
Naravno da jeste, ali su dalja racunica oko uvoza i slicno naslanjala na cijenu koju si ti objavio, a siguran sam da ista fabrika kad prodaje VP ne daje cijenu koji vidis na linku, vec visestruko nizu. Ova maloprodajna koji vidis na sajtu nije relevanta i samo je njihov nacin da "stite brend".
Kao npr kad gledas neke patike od poznatih brendova kod nas i na njihovom sajtu, vidis slicne cijene, a ko je u toku zna da su nabavne 5-6 puta nize.
Nebitan u smislu da ima države ne bi tu ni bio da blijedo odradi što je odradio.
Ali, kapiram tvoju poentu no ministri su samo obične marionete.Da ima države ne bi bili na takvo mjesto.Samo piskarala čiji potpis ozakoni neke rabote.
No dobro ne zavidim svako ima svoju cijenu najgore kad uništiš masu toga jer imaš čoče diplomu i položaj đe te neko ka vola postavio i sebi daješ na značaj a etiku NULA da moš mirno da spavaš.
Pa u drugom postu navedoh da ga daju jeftinije distributeru euro dva, opet mora dodat troskove transporta, skladistenja i ostalog.
Nagledali smo se vala brendova hrane, robe siroke potrosnje, alata, garderobe i ko zna cega sve ne dje su marze nenormalne.
Ja ovdje ipak fokus stavljam na to da Lakovic nesto prodaje 3 eura jeftinije nego fabrika. Ne uvoznik nego fabrika. To se u ekonomiji zove damping cijena. U konacnom to je nepostena konkurencina koja se koristi za poziciju na trzistu, unistavanje konkurencije i monopol. Akcenat je na unistavanju.
Sad procitah ovu objavu detaljnije ovo bi trebako u rashladne vitrine da stoji ako dobro kapiram a ne na police.
Ne bas, i ostali ih drze u one otvorene male, temperatura kao u objektu.
Inace, zahvaljujuci dampingu Volija i Lakovica, danas imamo tj nemamo poljoprivredu.
Ima neki sajam mali u gintaš domaćih proizvoda uzeh koziji sir iz Pive.I kontakt.
Uglavnom hranu uzimam od domaćinstava barem meso/sir/jaja eto mali doprinos da se izbjegnu hipermarketi dok još može.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Mislim da je Marlenka relativno od skoro u ponudi Lakovica i da drzi neku nizu cijenu prosto da primamj kupce za novi proizvod kojem cijena nije bas mala. Ovo je neko moje misljenje jer ne vjerujem da se ide u damping na Marlenku :)
A o Voliju smo vec pricali sta radi i koliko naduvava pojedine cijene proizvoda preko povezanih firmi itd.
Gdje se može nać dobar organski kakao ?
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Cosmetics Organic ima dobrih stvari.
Online na sajt pogledaj.
Ima i u vodenicu.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
O hvala, svratiću danas [emoji4]
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Jutros dobar ulov starog sira na pjaci u forumu.
inace, ona zena s vrata druga tezga najjaci krompir ima.
nemojte zene da saljete nego podjite vi i trazite joj neki dobar kromir
Znas li kako joj je mesnat krompir?! uh...
ali na svaki nacin predobar
E ne znam ti za mesaru, ne odgovaram.
bolje kod sahovica da svrnes
Vezano za sir, stari pljevaljski, imam 3 mjesta: Gintaš, desni ulaz na sireve, pa odmah na ćošku, na uglu bukvalno su čovjek i žena, strašan sir. Onda Bazar, ćelavi čovjek, ne možete ga mašiti em je ćelav em je jedini među 7-8 žena tamo koje sireve prodaju. Takođe je kod njega red vazda, kod ovih drugih i ne baš, često mi i neprijatno bude čekat red a kod ovih drugih nikoga :D Last but not least, dragulj iz Maslina, trafika posle Arome u Skopskoj ulici, fenomenalan suvlji stari sir, samo gledajte da bude bar sa pola ili više kace, mislim da im četvrtkom stiže sir. Takođe imaju odličnu domaću pančetu.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Piljara btw, čuš mene trafika, s po mozga sam danas posle jučerašnjeg pivskog maratona [emoji1787]
Sent from my 17PM using Tapatalk
Tako, brate @bitrate
samo sto sam ja zadnji put u gintas usla prije jedno 5,6 god, kako udjoh na jedna, tako me dozivanjem istjerase na druga. Osjecala sam se kao da sam poremetila mir u kokosarniku. Samo me pusti da ga ja pogledom odaberem