A da ja tebe.. povedem na kamp među strance kojima....za sve to realno puca Q?[emoji1787]
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Printable View
E i menE za njihove stvari pucaju **** i glava, slobodno im poruci
Nemam ja što da im poručim osjećam se ka oni - ono iako su stranci...u sopstvenoj državi se realno osjećam ka stranac baš me nešto realno zabolje za ovaj naaaarod ođe najradija bi da se istoga ono u fuuuluu distanciram.
Eo ne znam, pitah samo za lijevo i đesno...
Left - Right - All Right.
Ajde kad si navalio [emoji846]
068 299 299 Miloš.
E sad hoće li htjeti da se cima oko toga ne znam [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne znam ni otprilike. Sve ti zavisi od vrste kamena, debljine i obrade. Ide ti sad od 35,40 pa naviše, sigurno. Na to dodaj sigurno 20-tak eur za ruke i jedno 10 za materijal a jos i fuge. Izađe to pofino. Đe si uzimao behaton? Ja sam stavljao na terasi, mene je izašlo 35 po kvadratu materijal i ruke. Tvoje je da dobro izravnaš i tamponiraš. Ostalo je sve njihovo. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3a9eab4fef.jpg
Evo nisam još uvijek uzeo. Upravo treba da idem da poručim pa se razmišljam. A gledam kod onih SBZ na Nikšićki put u Gornju Goricu. Sa Kosova nabavljaju. Svi kažu da su im bolje ploče nego u Art beton.
Gdje si ti uzimao?
Ja sam kamen prije par godina ugovorio u Albaniju, 105 kv trojke je kostalo oko 2000 e, stokovan, 25 cm sirina, slobodna duzina. Prevoz je kostao 500 (s juga Albanije), carina, pdv i spediter oko 400.
Treba ti posjedovni list ako neces na firmu.
Bilo je i boljih ponuda, ali smo trazili specificnu boju kamena.
Ivan +38269334336, na Jugodrvo (Radanovići), oni sami prave, imaju samo dimenziju 30x30. Imaju i druge boje. Majstor koji postavlja je iz Bijelog Polja i još nekolicina su mi rekli da je baš dobar. Možeš da nađeš po stovarišima i za puno manje al to je onaj kao na pešačkim stazama i bez ugradnje ti je
Ima li borovnica sad? Da ne kupujem proslogodisnje?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
PgCg040
Cisto iz znatizelje, moze li se vidjet ko duzi.ovo auto, eo ga vec par puta u 7 dana srecem u HN uvece oko ponoca..
Neko opasno radi 3cu smjenu [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] skuplja se prekovremeno [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Putnicko vozilo -Mercedes E220 CDI
Uprava za imovinu valjda.
Koji je software za fiskalizaciju u ove kafiće što zatvoriše zbog utaje, da ne zna neko, može i na pm ? :)
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Koliko znam, samo imaju dupli aparat i neki bzvz softver generise nepostojeci qr kod. Identican je racun samo kad ga skeniras dace ti da je stranica nedostupna. Bas dosta ugostiteljskih objekata ima duple aparate, nije to novost.
Pa sama je država kriva.
Reklama je bila račun bez QR koda ne morate platiti.
Evo QR [emoji1787]
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Za to ne treba specijalni softver, sjeti se samo vremena korone i potvrda koje smo štancali sa sve QR kodom.
Za 10€ si dobijao potvrdu koja ima QR kod i kad ga skeniras prikaže da si "vakcinisan".
Isto tako i za ovo, ja ću ti nspravit to u 10 minuta da kad skeniraš kod da te pošalje na oficijalni sajt i da piše šta si kupio...
Zna li ko mozda Iphone X otkad sam presao na zadnji sw 16.7.1 grije mi se katastrofa pa zabaguje i svako malo tako... i kad oladi opet baguje ekran?!!
nema tu fiskalizacije, no su vjerovatno podeisili open erp-ove svoje sto su im sluzili da stampaju zaduzenja stola da sad na njih stampaju lazne racune
i prije QR kodova su racuni morali da imaju neke stavke da im smatramo legalnim (PIB, PDV, ...) pa su svi masovno bili platili da se stampa zaduzenje stola koje je izgledalo skoro identicno kao racun - mogao si znati da nije racun jedino ako iz kase izvuces racune pa ga ne nadjes na spisak...
sad su samo prilagodili da ima random QR i hash-eve na sebe
Tast mi napravio bunar pa bi da provjeri kvalitet vode. Dje se nosi uzorak za provjeru i koliko to može koštati ako zna ko?
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Gdje odnijeti Garmin sat na popravku? Ne radi mi dugme za paljenje, a racun bacih prije par mjeseci..