bojovic i svoj klub sve bolji i bolji =)
danas 2-0 protiv anderleht
Printable View
bojovic i svoj klub sve bolji i bolji =)
danas 2-0 protiv anderleht
Vidio sam i ja snimak kasnije, crveni je definitivno... nadam se samo da nije Kasalica zakuvao nešto ranije.
Evo Jovetić ne puca penal za Fiorentinu iako se od njega očekivalo nego Fernandez ali džabe, stativa...
Samo da nam Joveta ne padne psihički zbog glupog penala...
Ahahahaha. Nisam stigao da komentarišem ali sam sve ispratio.
Džudo velje mudo odagnao svaku sumnju :)
Meni je vazda bio mio jer je prava momčina i vidi se pravi domaćin :D
Mučio se mnogo protiv Češke u Pragu pa sam se plašio da mu je vrijeme prošlo.
Ne mogu da ti opišem koliko mi je milo što nisam bio u pravu.
Samo neka nastavi kao protiv Ukrajine i biće banja...
Recite kako je odigrao Djerdjevic? Jer je on jedini kojeg nisam ispratio....
Sta mene radue, to je Savic, Covek igrao super, bio je jedan od najboljih na Terenu!!! Vratio je samopouzdanje, ko je muje falilo dokle je bio u City.
Danas Asmir Kajević odigrao 90 minuta protiv Basela. Ajde, momče. Trebaš nam ka' 'ljeb jer nam je potrebno osvježenje na sredini pod hitno. Baksuzan igrač jer u BSK Borči nije uopšte imao povreda (koliko sam pratio) i onda dvije u nevakat. Na početku zimskog dijela švajcarskog prvenstva, i taman se ustalio kad prije početka ovog prvenstva se ponovo povrijedi. Treba ga pratit jer neće ni Peković moć još dugo, a dovoljno je da imamo povrijeđenog igrača ili nekog sa dva žuta da se o jadu zabavimo.
Edit: ovo za djordjevica mi je drug jedan rekao , tako da ne uzimajte bas te informacije zdravo za gotovo
Ne pominje niko Savica, odlicno je odigrao danas. Prekinuo je dosta lopti i dobro drzao svoju stranu. Rekao bih da je sve sigurniji.
Momak je rekao da je iz Luksemburga, a i ja mogu viđet da piše iz Luksemburga. Tamo ima dosta ljudi iz Crne Gore. Je li jasnije?
Što se tiče "gorenja", ja bih vjerovatno po tvom rezonu zaključio da ti goriš narod gledajući ovaj tvoj post. A ne mislim. Stoga bi valjalo da smanjimo nepotrebnu nervozu.
Upravo treba smanjati ovu nervozu , i to je to.Nisam momka gorio drug mi je reka da je igro dobro i imo vlajda dvije asistencije i to je to, a nisam znao da je momak iz Luksemburga, evo izvinjavam mu se ovim putem ako sta znaci
Ince msm da bi bilo dobro da se Boljevic iz poljske lige pozowe sa mec sa san marinom i prvom prijateljskom, da se vidi moze li se racunati na njega
Doslo je vrijeme da se nekom za pravopis sprda co'ek za cije postove mi treba 20 minuta da ih desifrujem.. I to kad sam dobro raspolozen.
Msm uzs stw..
Potpišite peticiju na https://epeticije.gov.me/ za Izgradnju fudbalskog stadiona sa atletskom stazom kapaciteta minimum 35000 mjesta.
e kako bi bilo dobro da ga naprave,biće isto ko u vaterpolu.prvo treba da osvoje prvo mjesto u evropi da bi dobili stadion
Treba probat da se skupi tih 6000 potpisa , tako da proslijedite ovo kome možete!
Šta će nam atletska staza...?