a normalno da mosh no jedino ako si punpara pa te boli racku
Printable View
Ko će mi reć koji pritisak guma treba da bude? Gume su Mišelin MXT 145/70 r13 i tigar 155/70 r13.
Recimo za prazan auto, težine 850 kg.Quote:
Originally Posted by DachoBP
Ko će mi reć koji pritisak guma treba da bude? Gume su Mišelin MXT 145/70 r13 i tigar 155/70 r13.
Zavisi od kilaze i tereta.
trebalo bi da ti pise negdje na auto... koje je to auto?
pežo 106, nema niđe da piše, skinuta nalepnica kod vrata. jel ok da ih ja roknem na 2 bara???
taman tako, inače mi malo skakuće na 2 bara pozadi :)
Ko koga cu povesti auto da mi lakira lajsne i nesto malo na braniku (passat '03god), najbolje i najpovoljnije u Pg??
detailing world mr garage ; )
potrazi oglas
stefan123
tihomirdj useri
propada mi staklo na zadnja vrata ne pug 308.otvorio sam vrata.na dno stakla ima rupa kroz koju prolazi kao neka plasticna tipla i kroz nju saraf.i ona drzi staklo fiksirano.e sad.pukla je ta tipla pa ne moze da drzi staklo.zna li ko ima li dje da se nabavi?
Pa, Pug shop and service.
ima li ko broj,da ne idem za pg
Ima li neko iskustva sa Pirelli SnowSport zimskim gumama?
Imo' ih stric na Accorda. Jedna od boljih zimulja.
sava eskimo? je li cemu?
Za snijeg jeste odlicna, na kisu mrka kapa. [moje voznje, ti znas :p]
o' takvih i ocu misljenje ;)
nokian/sava?
Moze li mi rec ko za prevod vlasnistva dali imaju neku minimalnu cijenu jer ne vjerujem za yuga iz 93 da ce katalog uzimat i realnu cijenu na kupoprodajnom ugovoru?
tico...uzeo sam 2 tigar i dvije sava gume i na 2 sava sam imao 3 brezuljka a na dvije tigar nijedan...nikad vise sava kod mene
Negdje pročitah da je poželjno zamijeniti ulje nakon prvih 1000 milja jer je (kako tamo piše) kod novog motora pojačano habanje u odnosu na kasniju vožnju kad elementi fino "legnu" pa valja da se to prvo ulje rano izbaci iz motora da sa njim izadju i čestice metala. Ima li ovdje istine ili je glupost? :)
PS. Prodaju li se kod nas ulja sa aditivima za smanjenje trenja?