e da greska, trener mornara... :)
a djurkovic je legenda, jos je cini mi se pored broja 7 bio zeleni broj 4, za zamjenu, i prije bi primijetili tu cetvorku nego sedmicu, kad on 7 minuta nadoknade, xaxaxaxa
Printable View
Neka to nego u jednom trenutku cujem iz druge sobe kako kaze "i da ulazi taj i taj, on ce sam sebe da zamijeni sad"..:D
ahahahahah kakav je to trip kad trener ulazi, pa još kad izađe poslije 10 minuta qq
No dobro, važno je da je Mornar 1. liga i to je to! Svaka čast za Hajvane, bili su za primjer. Fer i koreknto sa njihove strane! I komentari po forumima su stvarno objektivni i želim im da sljedeće godine gledamo u 1. Ligu!
Ajde srećan nam bio VladA, pa i Šinavatra da uloži koji dinar u klub.
Mornar, konačno prva liga, ne znam kakvi su s finansijama, ali valjda dovedu kakva pojačanja, i biće zanimljivo :)
To je otprilike neka 'idealna' liga, još da je Bokelj tu umjesto Koma, recimo...
Zna li ko desava li se sto u mrcenu BUDUCNOST ?
Cak imaju sportskog direktora, cak nemaju, pa treneri se mijenjaju...
Kako procitah na cdm, jos nista nije izvjesno sto se tice sportskog direktora, valjda su se neki dozvali pameti pa shvatili da taj covjek ne moze bit u jednoj instituciji kakva je Buducnost.
A okle, to je gotova stvar. Danas naslov u novinama Bulatovic dolazi 99%. Vjerovatno je trazio trenera po Srbiji pa je zato malo kasnilo. :rolleyes:
KAd se izvlace parovi za 1 krug kvalifikacija za CHmapions league
22. juna..