Koja je razlika? [emoji1782]
Printable View
Koja je razlika? [emoji1782]
Makar Rasko nece dozivljavati nervne slomove, ko Draginja.
Bez ako ne zaposli nekoga da joj svaki sekund dodaje casu secerane vode
Ne bih ja to nista diro
Iskren da budem, ne pada mi na pamet bolje rješenje za ministra inostranih poslova od Ranka Krivokapića.
Tip je predsjedavao OEBSom, ima ludilo međunarodne kontakte, prozapadna orjentacija je neupitna, a nije prljav.
Možete ga voljeti ili ne, jedan od zrelijih političara koje imamo.
Draginju, odnosno crnogorsku Vesnu Bratić, nadam se da niko ni u ludilu ne pomišlja da pušti da priviri u vladu.
Meni su i Ranja i Raško odlični u komparaciji sa dostinom, a nebo i zemlja u odnosu na Ervina Ibrahimovića. Ne nema nikakve veze sa vjerom, nego je lik truba teška. Volio bih u vladi da vidim likove poput Džemala Perovića, Dževdeta Pepića, onog kralja od Džavida Šabovića iz SDP-a, Senada Begića i takve likove. Ervin je jednostavno nesposobni partitokratata bez iskustva. Nešto ko da postaviš za ministra Rovča ili Danila Šaranovića, taj level.
Kapiram da manjinske stranke trebaju da budu uz svaku vlast, ali brate u taj BS ne znam ima li ko da pogura nekog sa nekim radnim iskustvom u finansijskom ili realnom sektoru, nekog ko nije kompromitovan i ko nije dalabu.
Ko su sem Damjanovića kandidati iz SNPa.
Ajmo realno, DPS vlada je imala korektnog Darka Radunovića i onu Damjanovićku, ostalo ili trop ili teška korupcija/budaletine.
Ova prošla vlada je bila dosta bolja, imala je Tamaru, Injac, Mikija, Jakova, Mladena i Sergeja. Teški kiksevi su bili Mitrović i Bratić, a u minusu Radulović, JBB, Stijović i Leposavić.
Zdravko je poseban level, od poštenog profesora (početni utisak) pretvorio se u jedinog premijera u Evropi koji se nije vakcinisao, koji vjeruje da postoje dokazi da vjera pomjera planine, koji je umjesto eksperata bliskih strankama poubačao kumove i prijatelje iz NVO u vladu i krenuo da pravi stranku...
Šteta što ovih pet-šest ministara ne želi da učestvuje u novoj vladi. Al dobro, neki ne žele jer imaju političke apetite, drugima je dosta razvlačenja po medijima i blaćena, a mislim da Tamara ni sama ne vjeruje đe je došla.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Damjanovićka korektna!?
Dobar post,na kraju krajeva nisu političari tu da ih volimo ili ne volimo.
SDP sebi nije smio dozvoliti retoriku Draginje koja je izgledala kao gola desnica.
Inače,Džemal je otišao kao ambasador za Albaniju.Nakon svog onog cimanja sa odupri se,emotivnog trošenja i realnog stanja političkog društva možda i bolje što jeste jer politika je za ljude drugačijeg materijala.
Isto važi i za Pepića.
Igramo se tu oko građanskog društva na par aktera,što osnivača partija takvog profila, što držanja desnice da ne bukne.
Kad se sjetim Rudovića, nesta čovjek bez traga.Ovdje mislim na fenomenologiju.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Bila je dok je bila u vladi. Ne pričam o kasnijem aktiviranju za NK i prosipanju klasičnom. Realno taj njen resor je napravio prilično dobar posao u pogledu EU integracija, a to bi trebalo biti na listi prioriteta u svakom resoru. Naravno, to ne čini tu vladu išta boljom, al reko da budem realan i da izdvojim nekog ko je radio korektno.
Od DPS kadrova koga bi iz nekih minulih vlada mogao izdvojiti tu je još Gordana Đurović i tu stavljam tačku. Al dobro, nju su sklonili jer je tražila rezultate a ne fingiranja na putu ka EU.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ali šef ANB-a koji posreduje u višemilionskim privatnim poslovima, pa ovo ni u Zanzibar nema...
https://www.pobjeda.me/clanak/vuksic...sima-u-stolivu
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Ispeglat će Vukšić to.
More bit da mu je ono gostovanje u načisto bilo pokajanje.
Dalekobilo da je skrivanje tragova.
Procitah dio vezan za Bijelog orla i Vuksica. Lijepo su se popljuvali i ne bi me cudilo da su obojica u pravu.
Ovaj da prodaje zemlju, a ovaj da smiruje ex egzekutore ANBa da ne progovore jer se DPS vraca pa ce biti opet posla sa narkoticima.
Ne zna se koji je gori
Ne bih ja to nista diro
Zašto se Damjanović stalno pominje kao kadar snp-a? Zar nije davno napustio snp i kao samostalni poslanik završio poslanički mandat?
nisi ispratio @NHM, on ti je ubačeni element DPSa
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Ministri će biti šefovi partija + ostali... Što znači da će Raško biti min vanjskih, iako je prvobitno htio minfin ali nije bilo priče da mu se to da... min vanjskih je ipak bolja opcija (za njega a i za CG) od druge opcije koja mu je nuđena - min odbrane...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Neki Svrkota...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...01f93e3fd1.jpg
Odavde ---------->
Dovde <-----------
A Novak, znam tipa, nisam znao da je savjetnik za kripto.
Rijetko nadobudan tip.
Nisam ga vidio makar 20 godina. Potpuno drugačije izgleda od onoga što ja pamtim, nema šanse da bih ga prepoznao da mu ne rekoste ime. A nisam znao ni da se tom strukom bavi.
Jes.
Uzeo je pare na kripto valjda, pa izbaca slike na FB kako sipa pun rezervoar sad kad je skočilo gorivo, šou.
Gledam kako je sve ovo leglo DPS-u.
Pominju neki sporazum sa uslovima s njihove strane,a po broju poslanika očito da će sve odluke zavisiti od njih.Ako se formira ova vlada,na kraju krajeva.
Agonija dokle god demokratski front i dps imaju toliku većinu.
Nego,nije do njih do naaaaroda je.
Imas Milojka koji prica o kriptovalutama, a imas sa druge strane one koji su jos na belveder, pa sad vecina tih sa belvedera ulazi u manjinsku vladu, a ovoga sto bi da unapredjuje i radi za bolje gradjana micemo, uglavnom sa manjinskom vladom idemo sigurnim korakom naprijed (e sad jel to naprijed ustvari nazad, vidjecemo)...
ovoga te posti alkoholom.
Aha, kaže DF mi smo ga uzeli za mandatara,znamo da je do sad glasao za DPS ali učinio se dobar čovjek.
Kakav pakao.