Martin u Apriliju! Boom :cool:
Printable View
Martin u Apriliju! Boom :cool:
Da, da. Pa bilo je logicno, nije imao dje bez tamo... KTM ne zeli otkaz Binderu, srecno Martinu a i macki Markezu
Kakva se ludnica sprema za iducu sezonu pfff :cool:
I ovako je sjajna sezona.
Aprilji bas treba vozac poput Martina, jer imaju pobjednicki motocikl.
Vinjales i Ales su znali da zablistaju po koju trku, a nakon toga par trka ih nema, pa ponovo nesto naprave i tako u krug.
Bice Martin sjajan na Aprili.
Kome treba sky sport motogp kanal (i jos dosta drugog-a), PM poruka.
Markez u Ducati Lenovo. Zvanično
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vinjales i Bastianini u KTM Tech3. Inace navijač sam Vinjalesa i ne znam koliko je ovaj potez dobar za Tech3 s obzirom da bljesne svaku 10tu trku...
Marco Bezzecchi u Apriliu! :cool:
Dobar potez. On i Martin bice odlicni na Aprili.
Imam osjecaj, da se Lorenzo vrati iz penzije i da vozi ove godine Aprillu, borio bi se za titulu. Ono je sampionski motor,
samo steta sto vozace nisu imali da iskoriste taj potencijal.
Ko hoce da prati sky sport motogp ili sky sport f1 i da uziva u moto sportu na najbolji nacin, PM poruka.
Perfektan vikend za Banjaju. Odavno nije bio najbrzi tokom cijelog vikenda u svim trebibzima trci i kvalifikacijama.
Niko mu se nije mogao primac.
Ako niste gledali MotoGP danas obavezno to uradite :)
Одлична трка. Мислио сам неће бити пуно претицања а оно свега и свачега било .
Мени је из свега јасно да нон стоп возе на лимиту кад онај пада "тек тако" .
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Odlicna trka, Martinu bas ovo nije trebalo pred ljetnju pauzu. :)
Dobra trka juče. Ono zbog čega bi trebalo ogledati snimak, ko nije gledao, je to kako su izgledali motori. Zbog 75-to godišnjice trke svi su bili ofarbani u duhu nekih starih motora. Meni lično najljepša je aprilia, vratila me u 90 i maxa biaggia, onda Gresini Ducati i yamaha. Generalno, svi su izgledali mnogo ljepše nego ovi sada. Koliko su ljepše kad su čiste boje, bez prelivanje, metalika i sličnih stvari.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Trka je bila odlicna. Ako Enea nastavi ovako da vozi eto brzo trke u 3 za titulu. Steta sto nije konstantniji bio od pocetka sezone. Jer se ovdje bas prosetao pored oba.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4ef46e8681.jpg
Steta sto je Peka cuvao jednom i dva puta, iza njega ne ni da krene u napad. Fantasticno je vozio, ovi krugovi su masterclass!
Kakav cas Banjaje i juce i danas. Doktorski tj sampionski.
Odgledajte trku ko nije. Martin se drzao dobro ali ipak nije mogao pratiti tempo od pola trke. Pekovi krugovi na hronometar. Luda sezona skroz.
Uplatih 9 eura ovaj live timming. Dobra je stvar :)
brutalesku je Peko odradio ovo
samo da podrziiii :)
Mark Markez doktorski. Pedro Akosta na podijum ni kriv ni duzan. Peko i Alex bez posljedica srecom.
Uh, uh kakav vikend Mark Markezaaaa, dominacija! Alex nije bio na idealnoj putanji i nije vidio Peka, kriv ali trkacki incident
A kako nije vidio. Jedino ako je slijep ili ne zeli da vidi. Posrao se u trku i sampionat ali bukvalno. Peko bi bio 3ci i to je to. Ovako poklon Martinu. I evo drugi put za ovu sezonu napisacu ciao Peko. U Misano ce biti motivisan ali sumnjam da ce se ovo stici do kraja sezone. Pogotovo sto u sprintovima nije brz.
Od petka se vidjelo da je ovo Markezova trka. Pjeske i juce i danas.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...43cc5aea2c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e424271060.jpg
Isto je Peko ovako obalio Mark-a u Portugalu, slicna situacija. Peko da je pametniji bio, da iskulira, obisao bi ga lagano do kraja
Ps. slike ovdje nijesu relevantne kad je ovdje milisekund u pitanju, tako da ih mozes izbrisati. I da, istraga je utvrdila da je racing incident, nema kazne za Alexa
Necu ih brisati. Samo realno kazem da je itekako vidio da je Peko ispred njega. Svaljivat krivicu na Peka i da je mogao sacekati mi ne pije vodu. Nije bas mikisekunda u pitanju, duze mu je bio u vidokrugu. Peko ne gubi titulu zbog ovoga. Imao je svojih promasaja dovoljno.
Cudno da je sudije utvrdile da je racing incident. Zadnji put kad sam gledao 90% Spanci bijahu.
Edit: evo Andrés Somolinos sudija :)
Niko ne svaljuje krivicu. Nego da ne idemo u beskonacno jes-nije. :)
https://youtu.be/c_e040mqrzo?si=CFsUwyFsso82Zi-2
Teško je reći:/ . Obojica su mogla bolje i spriječiti da ne dodje do ovoga al lako je sad pričati
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk