Originally Posted by
Nije bitno...
Moguće, ali evo viđećemo... Ako misle da imaju luksuz da se i sa tim zajebavaju - nek probaju.
Ako je DPSovac prosto neko ko je glasao DPS - taj sam. Ja se ne radujem "povratku na vlast", niti mislim da se DPS "vraća na vlast".
Mogu da se radujem odlasku Bratićke, Bečića, Vukšića, nekih kadrova po dubini (čak se ni odlasku Krivog ne radujem u "schadenfreude" smislu, iskreno... Radujem se što će njegovoj đeci da se izmakne pozicija moći, kao i raznim Kandićima...ali za to sam se radovao i za đecu DPS plemstva, pa može neko vjerovat ili ne mora), to može da se proslavi; a naročito može da se proslavi panika preletača, čak mi je žao što ih ne poznajem više lično, da ih maltretiram...
Mnogo bi se više radovao da je iz svih ovih dešavanja isplivala autentična patriotska opcija, koja ima ne samo priču, već potencijal da priču iznese, nekakvog lidera koji može da inspiriše mase itd... No nismo još to dočekali, i tome bi bezuslovni povratak DPS samo smetao, jer onda nema pritiska za promjene, a sa nepromijenjenim DPS je svaka pobjeda privremena.