Ostende-Roselare 2, ovo se spominje kao dojava
Printable View
Ostende-Roselare 2, ovo se spominje kao dojava
Evo na fb u neke grupe sta su izbacali:
Clermont Foot-Le Mans 1/x
Druga Francuska liga: Angers vs. ETG FC 2/2 MAX BET.
pet 20:00 Chateauroux - Vannes 1/X @16,00...StaKE= 100/100%
CRAWLEY WIMBLEDON 2-1
Rouen - Pacy Eure 2/1 30.00
ja nisam nista od ovoga igrao jer je nemoguce da ima ovoliko javnih prelaza, a uz ovo je bilo jos 5-6 fikseva
I ja mislim da nece nista. Otvaraju milion grupa sa "dojavama". Neki traze pare za dojavu prije meca, neki traze pare posle utakmice, haos. Lupaju neke prelaze pa ako sto slucajno potrefe uzece neku paru. To svakih pola sata izlazi nova "dojava". Jedino moze da se nadje neka grupa da neko izbaca fine tipove, a ove dojave...nema nista od toga
nema tiketa, samo singlovi. ulog od 1 do 10..... kako bi se popeo na vrh moras da rizikujes, stavljaj ulog 10 uglavnom dje si najsigurniji...
kad je god public bet,i postave je godinu prije nego sto pocne pozdravite se :P
P.S drugovi sjutra kucu na novaka protiv rogera !
Opet jedna.......... Aaaaaaaaaaaaa dokle vise... Lejkersi ispod 201,5 Feniks ispod, Detroit ispod i Sacramento ispod... Poslednja mi sansa.
imam fini tiket ali zaludu:
le man 3+, samo sam to od francuza igrao...a jedini mec gdje na pol nije pao gol..
alba h1
bon ph1 (ovo je nevjerovatno stavili 6 poena, a ekipa redovno dolazi...skoro kao montepaski)
krauli dg1
walvijk 1
lajpzig 1 ( vec proslo)
nikad se ne zna kad mogu da buknu
izgleda nisam pogrijesio kad sam tresnuo novac na bartoli :)
skače po terenu kao čigra :)
probajte sitno online crawley - wimbledon 2, @10
domacin od 42' s igracem manje
Kako ga namjestise Turci...
Kad vidjeh da im je pauza trajala pola sata sve mi je bio jasno... :D
odrala je marion bartoli :) ulozih 50 na nju a nocas cu na sarapovu 30 kvota je 3.5 na bet365
a turci ka pravi olosi, namjestise ga ka da nece :)
Wigan x-1 , treba probat nesto sitno :)
neki predosjecaj :D
udjoh u 2038 u lutriju kod in tv i dajem listicu sa cesterfildom i sautendom 1-1 i ispadose iz nekakvog programa i ne uplati mi ona a htjedoh to sa 5e pih
A ti u lutriju redovno ispadaju iz programa i meni se to desavalo, a katastrofa su im kvote :/
U Lutriju ne bih vise usa da znam da cu dobiti, sto puta sam zaksanio da uplatim dodjem, u recimo 20:25 u 20:26 dajem listicu sa 2-3 mecha, a ova tamo veli a ove su ti pochele mene ti je na kompjuter 20:33. Ili sam cak jednom imao dobitni tiket jer sa htio da igram 3 liste po 3 mecha i ova jadulja veli nemas uslova moras po jos jedan i ja dodam jos jednog i na njega me bači, pih...
Ljudi sto mislite sjutra Lazio 1, Man,Utd 1 , Buducnost 2 i jos nesto sitno da dodam malo veca uplata ?
Ja sad nesto preko interneta aveta na onaj william hill , ne znam ni ja sto nisam stavio :D Katolicki univerzitet sam nekakvi stavio :D Al izgleda da ce doc skoro sve :)
Sharapova mi je juce vratila sve pare, sto na brejkove, sto na pobjedu...
Ako bude normalno servirala, sanse su 50-50 da dobije nocas/jutros.
3,75 je odlicna kvota, ali se necu zalijecat'. Da vidim prvo taj servis...
Jedan od tiketa danas
MUnited ~ 1 @ 1.40
Milan ~ 2 @ 2.10
Alkorkon ~ 1 @ 2.10
Cirih ~ 2 @ 2.00
Rozenborg ~ 2 @ 1.90
Ovako josh poneshto
Lombard Papa ~ gg3+
Bajern ~ gg3+
Tuluz ~ 1
Monpelje ~ 1
Arsenal ~ 2
A.Villa ~ 1
Srecno danas, da ako ih omunjimo :)
dajte tiket sa jedno 5-6 GG :)
Man utd. - 1
Arsenal - 2
Lids - 2
Lester - 3+
Hadersfild - 1
Real M. - 2
Mancester, Arsenal, Milan, Real
7,5 kvota...
arsenal 2
blackburn 1
huddersfield 1
crewe gg
leicester 3+
losa sarapova...
lacio 1
palermo 1
barsa II pol. vise golova
atletiko-real 2+ p.p
:)
Miami <206.5
Federer osvaja set 1.57
JMDP osvaja set 1.77
Wozniački 1.20
Rapid 1.17
Meridijan
Lovćen 0-2 1.5
Bar 0-3 1.3
Petrovac 0-2 1.6
Smederevo 0-2 1.5
Borac 0-3 1.18
Decic 0-3 1.28
Grbalj 0-3 1.22
Olimp
Moj poslednji trzaj.
nemoj albasete, ako vec nisi. taj tim se godinama raspada, i samo se ceka da se strovali u trecu ligu. ja redovno igram protiv njih (mada uvijek na strani). igraj da leyton orient daje 2 gola, slicna je kvota.
Ok moon :) . Da nemas neki fix iz NBA ?