Glava mi prskava na cetvoro...
Printable View
Glava mi prskava na cetvoro...
Pa insekti se odavno koriste u prehrambenoj industriji.Gumene bombone, Kampari i to sve što sadrži E120 crvenu boju čisto informativno.Ili žene crveni karmin.
Da bi se dobio 1 kg E120,potrebno je 155 000 insekata.
Tako da ne treba se puno oko toga opterećivati.E sad što je umotano u emulgator već druga priča no dobro.
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Bas noćas sam sa trenerom pričala o tim emulgatorima i vjestackim šećerima. To je smrt.
Pušti priču o emulgatorima.Jesi ti njemu rekla da je od baterija slaba vajda i da bi valjalo da zavarniči malo visokog napona,samo ne znamo kako trener stoji sa voltažom.[emoji6]
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Trener je žensko. Ali ima tamo jedan interesantan tip, trenira u vrijeme kad i ja i sve mi namiguje :)
Sta se krije iza praznine? Sta je iza?
Praznina.
Peta prevaranti. Bog je reka: Da načinimo čovjeka po svojemu obličju, kao što smo mi, koji će biti gospodar od riba morskih i od ptica nebeskih i od stoke i od cijele zemlje i od svijeh životinja što se miču po zemlji...
E sad, što je neko loš gospodar...ne može mu to na dobro izać. I to ne mislim na Kineze nego na ove farme... na žalost, ne mogu da batalim meso potpuno, ali od kako sam gledao onaj dokumentarac ... uh
A Azijati neka su zdravo samo.
Ja meso kupujem kod naših seljaka i sa njim u zamrzivač.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ja pileće više ne obidujem.
Samo ljuuuuubav daj mi ljubav koju odnijet ćeš u zoru
Nitko nek ne sazna ovu noooooć
Nitko nek ne sazna da si tuuu
U mom za gr lja juuu
https://youtu.be/NZyqW7AKOfY
Ne znam..ja sam se nedje bas davno dopisivao sa jednom Dubrovcankom..
..i nista..veli ona mene nedje..djes to sta radis..nista eo reko odmaram vecerao nesto..
..sta si jeo? Prsute i kajmaka reko...
Dobro..
Opet mi nedje pricaj tako uvece..reko eo nesto stavljam da jedem...Sta veli jedes..Prsute i kajmaka..
Aha veli..
Opet nedje posle nekog vremena..opet isto..ja sto cu, iskreno, isti odgovor..prsute i kajmaka..
Nisam kaze znala da si toliki seljak...
Zasto ovaj covjek ne bi mogao biti predsjednik CG?..Urednik/voditelj sa RTCG..zove se Miomir Maros..Trebali bi se okupiti oko njega..
https://montenegrina.net/wp-content/...-Maros-300.jpg
^ Samo ne ispred njega. If ju nou vot aj min.
Gledam čovjeka evo po ure roni, lovi ribu... Kako bi ulećela sad da imam ronilačko odijelo... Uf
Samo da mi žena ne vidi ovo
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pa sad jesmo li ovce ili misevi, ne znam. A da smo zamadjijani carobnim frulama ili praznim pricama, jesmo sigurno.
Kako ko.
Ti nisi, osim kad je ispred Đukanović [emoji6] [emoji846]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Kolonija nečega koja je za*ebala sve poznate zakonitosti savremene civilizacije i po prirodi interakcija i dalje funkcioniše po principima plemenske zajednice.
UnbiLvBL.
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
People are getting so open-minded that their brains are falling out.
A meni se ova više sviđa.
One of the things Ford Prefect had always found hardest to understand about humans was their habit of continually stating and repeating the very very obvious.
Može bit' da je vazdušni pritisak vau stvar no to je sasvim uobičajena pojava.
Mislim da mi je proljeće zamirisalo noćas. Vazda mi neki nemir donese.
Mirno maaala.
Nema ovđe onoga sa dignutom obrvicom...
Što mirno? Nema mirno.
Nije proljeće no ti je komšinica provalila recept za proljećne rolnice.
Kinezi su sad HIT.
Ma kakvi... Ove sam prže krompir i kobasicu.
ovo je malo detinjasto ali ajde...
https://www.youtube.com/watch?v=cUPJD7sZ274
Los kvalitet, iz ruke, na brzinu...
https://i.ibb.co/T0NQ7nc/IMG-20230221-190805-295.jpg