Ne valja to Gajo.
Probaj da si poznat.
Printable View
Ne valja to Gajo.
Probaj da si poznat.
Zoran je na prodaju sto ti je jadan?
A ništa onda sam ja kiksa.
druženje u parove i uparivanje -_-
sam sebe...jer sam magarac...pih
Koji sam ja idiot, pa ovo je show.
- kad parovi naprave zajednički fb hahaha wtf? davanje lozinke dečku/curi LOL
- plave oči
Moram da slusam branka vujisica na EP i jos dupla slika ??????? Idem da se ranim, ovo je bruka i sramota...
Nervira me rodbinaaaa, popalio bih pojedinee!! :trashcom:
Narkomani.
kleptomani.
Supermani
Nervira me sto me peglaju oni sto izdaju saobracajne i tablice pa moram da cekam vise nego sto treba.
Kad se ono što neko govori i djela koja ostavlja za sobom nalazi u suprotnim krajnostima....
Kad Rofi pricha na skajp.
phone on silent, 10 missed calls, turn the ringing to ists loudest, nobody fucking calls....
Sve se vise koristi rijec "logicno" uz Combetov naglasak.
sto sam se narilja nekija kolaca disat ne mogu, svinjce
Kad zena nece da uzme prezime muza...
ya budale jbt
Kad mi se sje*be raspoloženje u 3 sekunde, iz nepoznatog razloga...
Aoooo, što je ovooo, raniću se.
Kad i ne osjetim da sam previse uzivala u kupanju i suncanju, pa postanem crvena kao rak! Jooj, kako pecka, majko mila...
I ja danas blago pregoreh, ali ništa strašno, umijem ja mnogo jače. :D
Danas malo čelo, nos i ramena, nije strašno. A voda jeeeeeeeeeeeee... :D
Mozilla glupa, onda je li realno da opet daju Asi i Gumuš? Zemljo, otvori se! I naravno ova nepodnošljiva vrućina!
Lagano danas od 8 do 15:25 nisam imao struje...Jbt, u sred ljeta na najveci žaropek oni iskljucuju struju toliko dugo...Sto je najgore, lezim jutros u krevet i ocu da upalim klimu, al nece...ja reko' baterije se potrosile...e svasta...A drugu u prodavnicu mu se sav sladoled istopio u frizider...i ovi iz distribucije kad sam ih zvao vele da se zalimo nekom preko Morace, ali ne vjeruje da ce se nadoknadit steta...Boze sacuvaj dje zivimo...
kad mi je kosa raščupana ka' Betovenu, a ne mogu joj ništa....
taman sam ka' muzikalni vepar...
Kad ljudi pišu NEZNAM, a treba NE ZNAM, pa NEBIH, a treba NE BIH, pa ĆE MO, umjesto ĆEMO , ukratko što treba da se razdvoji, spajaju , a što treba da se spoji, razdvajaju.
kad se nekome spava...a ja ka sova
Zub posrani.
To sve povadit treba i stavit keramiku i da te bog vidi.
Kad se svađaju po facebook-u da svi vide i čitaju... I to se iz prave svađaju, ne šale se.... Ima li šta debilnije od toga :D
Meni je jos gore kad pisu "aaaaaa idemo na more, Jelenaaa kako ce da nam bude vrh" a ova odgovara: "Moraa biti vrh kad smo nas dvije u pitanju". Tu se napunim safre i ne znam, ne znam...
Ili ono ''aaaaa, kako se opjanismo sinoć...'' I tu se prepriča cio izlazak... :D Da nema REMOVE dugmeta, do sad bih šećer dobio...
I ono označavanje po 1324 put na slikama, ne bi li se slika postavila na početnu kako bi se 'nabio' još koji lajk. :D
Ahahahha jeste i to dvoje i da dodam: uglavnom takooo pijani bez greške napišu status. :D
I kad odma iz lokala uploaduju slike preko telefona... Sjajno se provode, odista.
Hahahah, to, to...
Ili sistem 'lajk za lajk' :D Lajkuješ nekom nešto što ti se sviđa, odmah stiže lajk. :lolblue:
Ili na četu: '' :********************** a možeš li mi lajkovati ovu sliku/status??? pleaseeeeeeeeeee :**************** '' :lolblue: :lolblue:
Pa vele napravi fejsbuk.