ahahha neka ne zaebaj :)
Printable View
ahahha neka ne zaebaj :)
Cijene goriva
Benzin jeftiniji šest centi, dizel miruje
U Crnoj Gori će od ponoći cijene benzina biti manje za šest centi, saopštilo je Ministarstvo ekonomije.
Cijena dizela i lož ulja će ostati nepromijenjena.
Litar eurosupera BMB 98 će sada koštati 1,38 eura, u odnosu na dosadašnjih 1,44, dok će litar eurosupera BMB 95 umjesto 1,41 koštati 1,35 eura.
Cijena eurodizela ostaje 1,32 eura, a eurodizela za komercijalne svrhe 1,11 eura.
Lož ulje za grijanje i dalje će koštati 1,01 eura, a litar lož ulja1,29 eura.
Maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori posljednji put su promijenjene 9. septembra, kada su poskupile sve vrste goriva.
Maksimalne maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori usklađuju se svakog drugog ponedjeljka u zavisnosti od promjene cijena naftnih derivata na međunarodnom tržištu (Mediterranean Platt's Ground) i valutnog odnosa eura i američkog dolara.
http://www.vijesti.me/vijesti/benzin...-clanak-150931
Plin 65, i ide jos dolje...
Koliko je plin na Jugopetrolu?
Sedam nula.
odlicna vijest.
Na koliko ide plin?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Vjerovatno svuda na 65 centi..
Čekamo odgovor EuroPetrola :-P
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Znaci sad cu moc 1km duze vozit :)
evo snizenja...navalite ljudi. mada u sustini i nema potrebe kad nam svima auta trose po 2 litra.
Danas relacija podgorica-kolasin-podgorica i nekih 20km kroz grad.U pitanju je Audi UrS4 2.2T 169kw
http://imageshack.us/a/img823/3633/7o70.jpg
http://imageshack.us/a/img46/7232/qyx7.jpg
Sisacka voznja?
I posto je plin na EP?
Cijene plina svuda su iste,ne znam dje ste vidjeli to pojeftinjenje?
Quote:
Operater Euro Petrol banzinskih i plinskih pumpim podgorička firma „Euro Oil Company“ odlučila je da snizi cijenu dizela za pet centi na svojim pumpama do 8. oktobra, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije. „Poštujući tradiciju i dobre poslovne i dobrosusjedske odnose, odlučili smo da obilježimo osveštenje Hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, na način što ćemo postojeću cijenu euro dizel goriva sniziti za pet centi. Akcija sniženih cijena dizela će trajati do ( i zaključno sa) 07.10.2013.“, precizirano je u saopštenju.
Mislim da ovo ima samo kod nas :D
Nrešo je legenda!
Danas cu na euro sipati ;-)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
gazda je pred bankrostvom, pokusaj da se izvuce.. svakako simpatican potez
Svaka mu cast,sumljam da je pred bankrotom,pumpa ne moze bankrotirat bez muke a na tu pumpu su uvijek guzve
I na ovu u DG vazda neko toči, jedino ako nije u druge poslove kiksa...
Gazda je pred bankrotom, kaze...
Da, mislio sam na to da nijesu promjenjene, nema snizenja sto pominjete odje...
Bugi, Vuk Petrol 68.
VIdji ga ovaj 50 hiljada postova............ ??
A ljudi, pezo 308, 1.6 HDi 2010-2011 godiste koliko moze da trosi gradske, a koliko na otvoreno (normalne voznje)...? ako neko ima iskustva sa ovim autom neka napise.. Dizel naravno...
Grad 7,5, otvoreno 5...
Uuu dje 7.5? Jesi li siguran? Ja sam cuo da 6, 6.5l normalne voznje kroz grad ne prebaca?..
Đe rekoste da se može sipati ovo osveštano gorivo, te je 5 centi jeftinije povodom otvaranja hrama? Na kojim pumpama?
europetrol