Sad je mašina, smara ono paralell driverasii jdiasghadioghaio ili šta već.
Printable View
Sad je mašina, smara ono paralell driverasii jdiasghadioghaio ili šta već.
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache Server at default Port 80
Sad ste našli da opravljate... Ne mogu prozborit' sa ljudima dvije, na mir'. :mad:
Radi forum...
https://forum.cdm.me/showthread.php?...52#post2739652
Koje pravilo prekrsih te mi zbrisaste thread na podforum sve i svasta? :tennis:
(Info: DUP + komunalije PG / CT / DG, nije oglas vec zahtjev dokumentacije).
Kad pokusam da udjem u https://forum.cdm.me/showthread.php?...erd-LOLz/page2 dobijam ovu poruku:
Danger: Malware Ahead!
Google Chrome has blocked access to this page on forum.cdm.me.
Content from www.fohguild.org, a known malware distributor, has been inserted into this web page. Visiting this page now is very likely to infect your computer with malware.
Ajde ocistite to malo.
A nisam mislio citav thread nego samo tu sliku koja pravi problem. :lol:
Možda si mogao da tražiš informaciju na Oglasima, kao što si i stavio u naslovu svoje teme?
Prekršio si pravilo br.9 https://forum.cdm.me/announcement.php?f=62
jer pdf Sve i Svašta pripada forumu Zabava i samim tim tema koju si postavio ne pripada tamo:)
A moglo bi i malo vise reda u Oglasima ....mora po 15 puta da se pita za cijenu,a to je i 15 besplatnih refreshova
postoji li mogućnost da primam obavještenja na mail kad dobijem PM ili kad se odgovori na temu u kojoj sam i ja postovao?
Hvala i izvinite ako je ovo već apsolvirano - jer ja nisam mogao naći
udjes u svoj settings pa general settings profila, i dodjes do opcije Default Thread Subscription Mode i iz opadajuce liste izaberes instant obavijest mailom na odgovor na subscribed temi ;p
Nijesu....
Mada stvarno mora neko uticat na ove moderatore....dupli arsini
A radi li vam forum popodne?
meni ne, zato mi i promakne po koja tema:D
http://i48.tinypic.com/302cmty.png
Možemo li dobiti barem ovo dugme?
Da li je moguce promijeniti ime na forumu, tacnije nickname?
Hvala.
A Goran ti je takodje rekao da nema boldovanja slova ...ni bojanja slova..Budi drugaciji na drugi nacin...molim te
Kad pretisnem 'what's new' prikazuju mi se i oni podforumi koje sam stavio da mi se ne prikazuju u pretrazi. o cemu se radi?
What's new je evoluirao u nešto nakazno, a ono što tražiš je New Posts ispod tipke Forum.
Dokle vise ovi problemi sa bazom? The Cafe del Montenegro database has encountered a problem.
Baza je uzdrmana...........
jel iz temelja :)
Gorane, kako si?
U zadnje vrijeme nesto cesto iskace:
http://www.dodaj.rs/f/V/nu/82cRdeP/cdm.jpg
A o reportovima mislim da je suvisno govoriti (report NE RADI) uvjek izbacuje ovo iznad kad pokusam |Send Report|
i mene skoro svaki dan...
Shpijate li shpijate :) :) :) :)
Spijunima I ne treba da radi xD
Može li se zabranit ovo šarenilo od fontova? Stvarno smeta za oči.
Jedan da svi koristimo kao do skoro.
Ovo sad liči na cirkus.
I ja velim no se sjecam nekih koji su se bunili kada sam branio boldovanje i boje fontova....
Demokratija, anyone?
Blah, gluposti demokratije.
Mogu li kako da se sankcionisu postovi na oglasima, tipa: "precijenio si ga, skupo ti je to, ja ga dajem za tolikoitolko", jer uglavnom odatle pocnu svadje prepirke i off-topic???
Kome je skupo, neka zaobidje topic i trazi na drugom mjestu
Može li onda da se olakša nekako reagovanje na one koji bi da oderu ljude? Vidio sam puno puta da neko "baci udicu" s nekim oglasom, i da se povuče kad ga neko prozove.
Naravno, i ja sam protiv dokonog i zlonamjernog komentarisanja.
Treba ostaviti komentarisanje oglasa, puno vise pomaze nego sto odmaze...
Ti komentari na Prodaji su samo free refresh....da bi im uvijek bili mesju prvima kad se forum otvori.
prodajem iphone 4 ... Niko se ne javlja....i onda se nadje dusebriznik da napise : top ti je telefon
A beale tamo. :)
I ja se mislim da je vrijeme da se zabrane komentari....Ono ako mislis da nesto prodas onda ostavis sve jasno i konkretno. Ako nekoga interesuje PM.
Mnogi na foru pokusavaju prodati nesto po nerealnoj cijeni tako da je i korisno ponekad. To sto se stvori prica i spamovanje je rijetko i glupo bi bilo ukinut komentare.
Sve sto treba da se napise na oglas nek se napise u prvi post sve jasno i konkretno (i da bude obavezna slika stvari koja se prodaje jer svi danas koristimo internet pa ako nema svoju sliku nek nadje sliku na net i okaci) bez zavijenih formi.
Normalno komentarisanje (ako neko puta nesto u vezi proizvoda) ne treba zabraniti al komentare tipa "top ponuda", "extra cijena", "ne valja ti ovo", "skupo", "refresh za dobru ponudu" treba zabraniti i ttakodje zabraniti chatovanje na oglasima sve sto imas da pitas dodatno za to nek se koristi PM.
Samo bih vas podjsetio na to da i mi imamo svoj zivot. Rad na oglasima i na jos dva PDFa podrazumijeva 7-8 sati intezivnog rada dnevno. To vjerujte mi nije normalno. Dakle kada bi se ponasali na ostalim forumima i poceli da banujemo svakoga ko se ponasa izvan nasih pravila sve bi bilo ok za nedelju dana.